Obavijesti

News

Komentari 13

Ženu silovao, tukao, prijetio joj, kćer maltretirao pred sinovima

Županijsko državno odvjetništvo u Dubrovniku muškarca (40) iz BiH tereti da je pred svojom maloljetnom djecom, tukao svoju suprugu i prijetio da će ubiti i nju i djecu

VIDEO

Županijsko državno odvjetništvo u Dubrovniku je 18. rujna podiglo pred Županijskim sudom u Dubrovniku optužnicu protiv državljanina (40) BIH odnosno stranca s prijavljenim boravištem u Republici Hrvatskoj. Terete ga za silovanje te povredu djetetovih prava, a u stjecaju s kaznenim djelima nasilja u obitelji i prijetnje.

Optuženog terete da je u više puta od 2006. do 2008. godine i jednom u 2016. Dubrovniku, u namjeri da ima spolni odnos sa svojom suprugom, iako ona to nije željela, nakon što ju je prethodno udarao rukama, a ona ga nije uspjela odgurnuti i oduprijeti mu se, počinio kazneno djelo silovanja, dok je u drugom navratu počinio isto djelo uz ozbiljne prijetnje. 

Tereti ga se da je u prvoj polovici 2018. godine u Dubrovniku, svjestan da time ugrožava daljnji psihofizički razvoj svoje troje maloljetne djece, svoju kćer (10) vukao za kosu i tukao po glavi, i to u nazočnosti svoje dvojice sinova koji imaju 14 i šest godina. Okrivljenik terete da je pred svojom maloljetnom djecom, tukao svoju suprugu prijeteći joj da će ubiti i nju i djecu. Predloženo je da se okrivljeniku produlji istražni zatvor koji mu je određen 22. lipnja 2018. zbog opasnosti od ponavljanja istovrsnih kaznenih djela.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka
VIDEO: CURICA NESTALA U SRBIJI

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka

BANJSKO POLJE, SRBIJA - Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag. Roditelji djevojčice ponovno su pozvani u policijsku postaju, ali za sada još nema informacija je li to povezano s kopanjem zemljišta oko kuće gdje je malena Danka nestala.
Četvrti je dan potrage za malom Dankom (2) u Srbiji! Na mjesto događaja stigle specijalne ekipe
NOVA SAZNANJA?

Četvrti je dan potrage za malom Dankom (2) u Srbiji! Na mjesto događaja stigle specijalne ekipe

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora