Obavijesti

News

Komentari 14

Ženu slijedio do uvale u Jelsi, izvadio nož i počeo ju je bosti

Ženu slijedio do uvale u Jelsi, izvadio nož i počeo ju je bosti
2

Muškarac je, prema prvim rezultatima očevida, počinio suicid. Njegovo tijelo je prebačeno na Odjel patologije zbog obdukcije. Nedvojbeno je kako se njih dvoje odranije poznaju

VIDEO

Teško ozlijeđena Elge S. (62) u srijedu navečer uspjela se dočepati mobitela i pozvati Hitnu pomoć, koja je petnaestak minuta nakon 19 sati stigla u Uvalu Zenčišća nedaleko Jelse.

Nesretna žena, inače državljanka Litve, helikopterom je prebačena u splitsku bolnicu te nije životno ugrožena.

No, ni hitna ni policija koja je stigla nekoliko minuta kasnije, nije mogla pomoći 66-godišnjaku koji je pronađen nešto dalje u polju, također na osamljenom predjelu jedne od uvala istočno od Jelse.

U toj uvali nema kuća već samo derutni objekt desetljećima zapuštenog nekadašnjeg beogradskog dječjeg odmarališta.

Muškarac je, prema prvim rezultatima očevida, počinio suicid. Njegovo tijelo je prebačeno na Odjel patologije zbog obdukcije. Točni uzroci tragedije još se utvrđuju, no nedvojbeno je kako se njih dvoje odranije poznaju.

Točno dva tjedna prije zločina koji je šokirao mirnu otočku svakodnevicu, 66-godišnjak je proveo noć kod pritvorskog nadzornika zbog silovanja. Elge ga je prijavila policiji za taj težak zločin, a tijekom ispitivanja 66-godišnjak se branio kako je spolni odnos bio dobrovoljan.

Tada je kazao i kako mu je žena dugovala određen iznos za građevinske radove koje je za nju obavljao. Istražni sudac nije mu odredio istražni zatvor, a žena nije ispitana jer nije bilo tumača.

Određena mu je zaštitna mjera zabrane prilaženja te kontaktiranja Elge S. kao i obaveza redovitog tjednog javljanja hvarskoj policiji.

Litvanka inače već neko vrijeme živi na Hvaru te ima prijavljenu adresu na južnoj strani otoka u mjestu Gromin Dolac, dok je zločin bio u uvali sa sjeverne strane. Muškarac je pak hrvatski državljanin, ali je i on na otok stigao iz BiH prije nekoliko godina.

Navodno je u utorak navečer pratio nesretnu ženu do uvale Zenčišća gdje se odlučio osvetiti za sve patnje. Nesretnu ženu ubo je nožem pet puta. Većina ozljeda, koju je zadobila, je rezna, odnosno “obrambene” prirode.

Nakon napada ostavio ju je u krvi vjerojatno misleći da je mrtva. Potom je odšetao nekoliko desetaka metara dalje, u polje, odnosno maslinik gdje je presudio sebi. Policija još utvrđuje sve detalje ovog događaja.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1

Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a
VIDEO Milanović: 'Ovo sve je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati'
O MANDATARU, PLENKOVIĆU, USTAVNOM SUDU...

VIDEO Milanović: 'Ovo sve je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati'

Predsjednik Milanović se svojim ponašanjem sam doveo u situaciju da se isključuje od mogućnosti da bude mandatar. Političke stranke koje ga podržavaju toga moraju biti svjesne, poručili su s Ustavnog suda