Obavijesti

News

Komentari 433

Stranački izbori: Manje od pola HDZ-ovaca voli Karamarka

Stranački izbori: Manje od pola HDZ-ovaca voli Karamarka
4

Artikulirat ćemo žestoko domoljublje, žestoko ćemo se boriti za svako radno mjesto investiciju, projek, neobrađeno polje, obećao je Tomislav Karamarko

VIDEO

Moram priznati da sam prezadovoljan brojem ljudi, ako je to preko 90 tisuća, to je ogroman broj. 30.000 me poduprlo, iskreno očekivao sam i 45 tisuća kao dobar rezultat, rekao je u nedjelju Tomislav Karamarko koji je opet izabran za predsjednika stranke.

- Danas je prekrasan dan i treba imati i volju i snagu, neki su morali putovati 20 kilometara da bi glasovali - kazao je Karamarko. Zahvalio se suradnicima.
- Dobili smo stranku koja je izgubila na izborima, bila je na koljenima, borili smo se da stranci vratimo ime i prezime, da je vratimo izvornim načelima - Domovinski rat, branitelji i političko učenje Franje Tuđmana. To je vrlo jednostavno, ali se počelo razvodnjavati. Vratili smo domoljubni karatker, to je bilo teško, jer su nas gledali kao bezidejnu stranku - rekao je Karamarko koji se zahvalio i braniteljima. 

- Artikulirat ćemo žestoko domoljublje, žestoko ćemo se boriti za svako radno mjesto investiciju, projek, neobrađeno polje, mladića i djevojku koji se bave mišlju da zasnivaju negdje drugdje svoje obitelji - kazao je Karamarko. 

HDZ je u nedjelju birao novog starog predsjednika odnosno jedini kandidat za predsjednika stranke bio je Tomislav Karamarko. Biralo se na 778 biračkih mjesta u Hrvatskoj, a traje još glasovanje u inozemstvu. Pravo glasa imalo je 207.456 članova HDZ-a, a nakon više od 80 posto prebrojenih glasova zna se da je izašlo 67.779 HDZ-ovaca, odnosno oko 45 posto. Nevažećih listića je bilo oko 1,01 posto. Potpredsjednik HDZ-a i voditelj izbornog stožera Damir Jelić rekao je kako se očekuje da će Karamarko na kraju dobiti 91.500 glasova.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 433
VIDEO

Jezivi detalji ubojstva na nasipu  u Zagrebu: Prerezao joj je vrat pa nazvao policiju i predao se
OGLASILA SE I POLICIJA

Jezivi detalji ubojstva na nasipu u Zagrebu: Prerezao joj je vrat pa nazvao policiju i predao se

Kako neslužbeno doznajemo, muškarac je ženi rasjekao vrat u blizini ruševne bolnice, a onda zvao policiju i predao se. Policija je pronašla tijelo uz samu Savu, a identitet žene još nije poznat.

Pogledajte oluju koja je prošla Istru i kreće se prema središnjoj Hrvatskoj. Moguća je i tuča...
VELIKA OBORINSKA MASA

Pogledajte oluju koja je prošla Istru i kreće se prema središnjoj Hrvatskoj. Moguća je i tuča...

DHMZ je ranije upozorio da su moguće grmljavinske oluje, a za istočnu Hrvatsku i tuča. Nestabilno vrijeme nastavit će se i sutra
Grmljavinsko nevrijeme u više regija, za jednu moguća i tuča!
DANAS POGORŠANJE VREMENA

Grmljavinsko nevrijeme u više regija, za jednu moguća i tuča!

Vrijeme će u utorak i srijedu biti prilično nestabilno, a mogući su i pljuskovi s grmljavinom. Za više regija upaljen je žuti meteoalarm, a na kopnu se očekuje i pad temperature