Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Žirafa uginula nakon što je udarila glavom u nadvožnjak

Društvo za zaštitu životinja oštro je reagiralo na tužnu vijest dok su neki korisnici društvenih mreža usporedili bizarnu nesreću s popularnim filmom Mamurluk 3

Profimedia
Foto: Profimedia
70 komentara

Nesretna žirafa uginula je nakon bizarne nesreće na autocesti za Pretoriju u Južnoafričkoj Republici. Dvije žirafe prevozili su u kamionima, dok su im vratovi i glave virili visoko iznad ruba prikolice . Svjedoci su čak stali kako bi ih slikali. Međutim, samo nekoliko sekundi kasnije čuo se stravični tupi udara c. Naišli su na nadvožnjak. Jedna žirafa udarila je u most i uginula. Druga se sagnula .

- Žirafa je udarila u most samo nekoliko sekundi nakon što sam je slikao. Bilo je strašno. Vidio sam kako joj curi krv iz nosa - rekao je Thinus Botha (32).

Obje bi se sagnule, ali bile su okrenute na suprotnu stranu

Vlasnik je kasnije rekao kako bi se žirafe inače sagnule ispod mostova, međutim, bile su okrenute na suprotnu stranu.

Svjedoci su tragediju opisali šokantnom i tužnom . Kamion se nešto kasnije pokvario pa je vozač morao stati. Prijeti mu kaznena prijava.

Korisnici društvenih mreža već su usporedili stravičnu nesreću s filmom Mamurluk 3 , a Društva za zaštitu životinja oštro su reagirala na tužnu vijest.

Možda vas zanima i ovo:
Message