Obavijesti

News

Komentari 32

Živi zid je Jakovčića prijavio OLAF-u, on kaže: Hvala vam!

Živi zid je Jakovčića prijavio OLAF-u, on kaže: Hvala vam!
1

Živi Zid je IDS-ovog europarlamentarca prijavio OLAF-u jer je "kao zastupnik u Europskom parlamentu nedozvoljeno primao naknade kao član Nadzornog odbora tvrtke Afarak”...

VIDEO

Eurozastupnik Ivan Jakovčić (IDS) pozdravlja prijavu koju je protiv njega stranka Živi zid podnijela Europskom uredu za borbu protiv prijevara (OLAF), jer će time pomoći da istina izađe na vidjelo, priopćeno je u ponedjeljak iz Jakovčićeva ureda u Puli.

"Hvala Živom zidu što mi pomaže da istina izađe na vidjelo. U tome smo, i valjda jedino u tome, na istoj strani. Najvažnije je da se jasno otkrije cijela istina i stoga ih u potpunosti podržavam u postupku prijave OLAF-u", naveo je Jakovčić u priopćenju.

Neka se provjeri što radi svaki od 751 zastupnika u Europskom parlamentu. Građani to zaslužuju i trebaju znati, poručio je Jakovčić.

Živi Zid je IDS-ovog europarlamentarca prijavio OLAF-u jer je "kao zastupnik u Europskom parlamentu nedozvoljeno primao naknade kao član Nadzornog odbora tvrtke Afarak”.

Nakon saznanja objavljenih u medijima, prijavili smo Jakovčića da je istovremeno dok je bio zastupnik primao naknadu kao član i predsjednik NO-a tvrtke Afarak grupe u vlasništvu čovjeka koji se predstavljao kao jedan od strateških partnera Uljanik grupe, rekli su iz Živog zida.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 32
VIDEO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori
Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk