Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
16 komentara

Živio je mirno i bio simpatičan: Na imanju mu pronašli tri leša

NJEMAČKA: Jörg W. (51) je nedavno uhićen i priznao je da je čekićem ubio 30-godišnjeg muškarca. Policija je nakon toga na njegovom imanju pronašla još dva tijela

16 komentara

Muškarca (51) iz njemačkog Hillea policija sumnjiči da je ubio tri čovjeka. Jörg W. (51) i njegova supruga su se preselili prije nekoliko godina iz Duisburga na imanje. Bavili su se uzgojem konja.

Jörg W. je nedavno uhićen i priznao je da je čekićem ubio muškarca (30). Obitelj muškarca (30) je prijavila njegov nestanak i nakon toga ga je policija našla mrtvog na imanju Jörgova susjeda (71). Policiju je trag odveo do Jörga koji je s ubijenim bio u poslovnim odnosima. 

Policija je onda shvatila da su i susjed (71) i muškarac (65), koji je radio na Jörgovom imanju, također nestali iako to nitko nije prijavio. Doveli su pse koji su ubrzo pronašli dva leša na imanju uhićenog.

Tijela su poslali na obdukciju kojom će se utvrditi kako su umrli i potvrditi ili opovrgnuti da su to nestali 71-godišnjak i 65-godišnjak. Policija sada istražuje motiv.

Jörg W. je, potvrdila je policija, bio u Legiji stranaca iz koje je otišao zbog ozljede. Navodno se hvalio poznanicima da on zna kako ubiti čovjeka. 

Njegova žena policiji nije sumnjiva. Ona je prijavila da joj je muž nestao. Uhitili su ga u hotelu u mjestu Reit im Winkl u blizini austrijske granice, piše KSTA.de 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message