News

Komentari 72

Milanović o Đurđević: 'Vidjet ćemo u Saboru, kad se suoči s ljudima koji su o njoj lagali'

Milanović o Đurđević: 'Vidjet ćemo u Saboru, kad se suoči s ljudima koji su o  njoj lagali'

Predsjednik Zoran Milanović posjetio je proizvodne pogone "Šestan-Busch“ u Prelogu, „Čateks“ u Čakovcu i „Jelen Professional“ u Belici

Predsjednik Republike i vrhovni zapovjednik Oružanih snaga Zoran Milanović danas je u posjetu tvrtkama iz Hrvatskog klastera konkurentnosti obrambene industrije u Međimurskoj županiji. Obišao je pogone "Šestan-Busch“ u Prelogu, „Čateks“ u Čakovcu i „Jelen Professional“ u Belici.

POGLEDAJTE VIDEO Nakon obilaska Milanović je dao izjavu

O Zlati Đurđević

"Vidjet ćemo u Saboru, kada se suoči s ljudima koji su o njoj lagali i difamirali je. Sad će im imati priliku reći u lice. Nakon te rasprave ništa neće biti isto. Ovo nije prijetnja, samo moje predviđanje."

Milanović nije želio komentirati rekonstrukciju Vlade, rekao je da je to Plenkovićeva stvar.

Osvrnuo se na nabavu borbenih aviona pa rekao da zadovoljavaju. “Ajde da se donese više ta odluka. Neobično mi je da se više od pola godine u Vladi nije o tome razgovaralo… Na kraju će opet odluku donijeti Šeks ili premijer.”

Istaknuo je kako je platforma Možemo! ostvarila jako dobar uspjeh u Zagrebu. 

- Zna se kako Zagreb diše. Osvrnuo bih se na neke tvrdnje da je to opcija financirana iz inozemstva. To nije samo suludo tvrditi u 21. stoljeću, to je i uvreda - rekao je Milanović i dodao kako su kampanje danas puno jeftinije nego što su prije bilo, pa i ona Bandićeva 2009. godine na kojoj je, kako je rekao , pokrao SDP. 

- Tu su se trošili milijunu kuna. To su bili petominitni spotovi na televiziji, ja to sada nisam vidio, pa ni od HDZ-a.

- Da te ne bi financiorao Soroš ili neka sekta, financira te proračun. Stalno je sezona i ima smjena generacija. Ne volim izraz nova lica, nvi ljudi, šarlatani… Uvijek je sezona, nikad dosada - komentirao je.

POGLEDAJTE VIDEO Zoran Milanović stigao u Prelog

POGLEDAJTE VIDEO Milanović obišao pogon tvornice "Šestan Busch"

Najčitaniji članci