Obavijesti

Sport

Komentari 21

Futsal Dinamo "sedmicom" je krenuo u doigravanje za 1. ligu

Futsal Dinamo "sedmicom" je krenuo u doigravanje za 1. ligu
1

Futsal Dinamo pobijedio je Crnicu na Baldekinu sa 7-2 u prvoj od šest utakmica za ulazak u prvu ligu. U utorak Dinamo dočekuje Aureliju u dvorani II Doma sportova

VIDEO

Dok je veliki brat osvojio 10. naslov u nizu, Mini Dinamo ide po prvu ligu na malom terenu. Klub koji funkcionira po modelu "jedan član - jedan glas" osnovali su navijači, a po plasman u prvoligaško futsal društvo krenuo je sedmicom.

Futsal Dinamo pobijedio je Crnicu na Baldekinu 7-2 u prvom od šest kola razigravanja za prvu ligu. Izravni plasman izborit će prvoplasirana momčad, dok će drugoplasirana momčad u dodatno razigravanje za prvu ligu protiv Novog Marofa.

Futsal Dinamo uvjerljivo je otvorio razigravanje. Crnica, koja je osvojila naslov u regiji Jug, povela je 1-0. No Dinamo do poluvremena preokreće i zabija pet komada. Tu je utakmica već bila odlučena. Purgar je zabio dva gola, Majić, Franja, Capar i Grgić po jedan, dok se u strijelce upisao i golman Dinama Škorić.

Dinamo u utorak u dvorani II Doma sportova dočekuje prvaka Istoka, Aureliju, koja je u prvom kolu izgubila od Potpićana 5-1.

Prvo kolo:

  • Crnica - Futsal Dinamo 2-7
  • Aurelia - Potpićan 1-5

Ljestvica:

  • Potpićan 3
  • Futsal Dinamo 3
  • Aurelia 0
  • Crnica 0
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 21

VIDEO

Marko Marić: Novi trener može biti domaći ili stranac. Ako je vrhunski, onda ćemo ga platiti!
SPORTSKI DIREKTOR OTKRIO

Marko Marić: Novi trener može biti domaći ili stranac. Ako je vrhunski, onda ćemo ga platiti!

Nemamo nikakve ograničavajuće faktore, bilo da je riječ o domaćem ili stranom treneru. Svi kandidati su u igri. Kad pronađemo idealnog trenera, donijet ćemo odluku, rekao je sportski direktor Dinama Marko Marić