Obavijesti

Nova anđeoska knjige Lorne Byrne u fenomenalnoj ponudi!

Nova anđeoska knjige Lorne Byrne u fenomenalnoj ponudi!
6

Novu knjigu Lorne Byrne, "Anđeoska poruka nade", kupite po posebnoj ponudi uz dostavu te uživajte u anđeoskoj knjizi omiljene svjetske mističarke!

Ne propustite novu knjigu Lorne Byrne! "Anđeosku poruku nade" možete kupiti putem call centra, po posebnoj ponudi kreiranoj samo za naše čitatelje!

Nazovite 0800 43 23 i za samo 129 kuna kupite "Anđeosku poruku nade", a prvih 100 kupaca nagrađujemo Lorninom knjigom "Anđeli u mojoj kosi"!

Autorica anđeoskih knjiga rođena je u siromašnoj obitelji u Dublinu, u ožujku 1955. godine. Mnogo prije no što je progovorila Lorna je viđala anđele i komunicirala s njima – vidi ih jednako jasno kao što mi ostali vidimo nekoga dok stoji ispred nas. Godine 1971. dok je pomagala ocu u njegovoj automehaničarskoj radionici Lorna je upoznala Joea, muškarca za kojeg je anđeo Elijah prorekao da će se udati. Vjenčali su se 1976.

Još dok je Lorna bila vrlo malena anđeli su joj rekli da će napisati knjigu o njima. Obično se smijala kada bi joj to rekli, govoreći im da je to nevjerojatno jer ima disleksiju i jedva da zna pisati. Godine 2003. Lorna je počela raditi na knjizi, a u njezin su život ušli ljudi koji su joj bili u stanju pomoći. U svibnju 2008. godine "Anđeli u mojoj kosi" objavljeni su u UK i Irskoj, a sada su međunarodna uspješnica. Lornina druga knjiga, "Stube prema nebu", još je jedan međunarodni bestseller, a "Anđeoska poruka nade" treća je njena knjiga. 

Nevjerojatna reakcija čitatelja na Lorninu poruku – bez obzira na njihovo religiozno određenje –odražava se u izjavama da im je vratila nadu, pomogavši im da shvate da, koliko se god osjećali usamljeni, uza se imaju svog anđela čuvara.

U nastavku pročitajte Lorninu poruku koju je napisala posebno za hrvatske čitatelje:

Znam da je anđeo nade na djelu u Hrvatskoj,  jer vidjela sam ga u Zagrebu. Pješice smo se vraćali u hotel, zastali da prijeđemo cestu, pogledala sam prema uskoj, pokrajnjoj uličici i začudila se vidjevši tamo anđela nade. Kao i uvijek izgledao je ogroman – bio je viši od odraslog drveća koje se tamo nalazilo. Nalikovao je velikom, svijetlom plamenu, a unutar njega naziralo se muško, ljudsko obličje. Držao je veliku baklju, nalik na olimpijski plamen. Okrenuo se usredotočivši pozornost na veliku grupu mladih koji su hodali uličicom. Dok smo čekali na semaforu ja sam i dalje gledala prema njima. Anđeli koji su stajali pored mene rekli su mi da anđeo nade potiče te mlade ljude da steknu nadu u budućnost,  rekavši da im na raspolaganju stoji mnogo toga, ali da se i oni moraju nastaviti zalagati. Anđeli su mi rekli da anđeo nade nije tu kako bi pomogao samo tim mladićima i djevojkama, već kako bi pomogao svima mladima u Hrvatskoj da ustraju u nadi, kako bi im pomogao da svoju budućnost vide u svojoj zemlji. Jako mi se svidio moj prošlogodišnji posjet Hrvatskoj. Vi ste prelijep, prijateljski nastrojen narod pun ljubavi prema životu, puni ste želje da saznate više o duhovnosti. Šaljem blagoslov svima u Hrvatskoj: neka vaši životi budu puni nade i ljubavi.
Lorna

Ne propustite ovu odličnu ponudu i uživajte u novoj anđeoskoj knjizi omiljene svjetske mističarke!

Za ostale novosti iz naše ponude, pratite nas na https://www.facebook.com/24sataShop.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'
ŽELI NADAHNUTI DRUGE

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'

Iako je zbog svojih fotografija na Instagramu dobila brojne ružne komentare na račun svog izgleda, Molly to je nije spriječilo da i dalje širi poruku da je svako tijelo lijepo na svoj način

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske
Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"