Obavijesti

Otvorio se prvi hrvatski Zopo mobile web shop!

Otvorio se prvi hrvatski Zopo mobile web shop!
1

Osim širokoga asortimana Zopo mobitela, web shop vam nudi i mogućnosti kupnje dodatne opreme, registracije uređaja na 2 godine jamstva te razne novosti iz svijeta Zopo mobitela.

H18 je robna marka tvrtke Hangar 18 d.o.o. Prvi puta se pojavljuje u veljači 2008. godine proizvodnjom računala i od tada uspješno opstaje na najbržem rastućem tržištu tehničke robe. Proizvodnja se vrši u Koprivnici, a tvrtka Hangar 18 d.o.o. prilagođava sve proizvode prema svojim i potrebama tržišta te ih brendira pod vlastitom robnom markom.

Što mi proizvodimo?

H18 PC su računala čije se komponente pažljivo biraju i sastavljaju ovisno o željama i potrebama korisnika te se tako definira njihova kvaliteta i namjena.

Početkom 2012. godine H18 brand se širi na tonere i tinte zbog povečanja potražnje jeftinijih ispisnih rješenja pogotovo kod srednjih i velikih tvrtki. Proizvodnja je u Kini i proizvodi su visoke kvalitete sa svim potrebnim certifikatima, a nose ime H18 Print. H18 PRINT su tinte i toneri koji čine savršenu alternativu skupim originalnim punjenjima a kvalitetom i cijenom su i više nego prihvatljivi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

U kratkom roku, početkom 2013. Hangar 18 je prepoznao veliku potrebu tržišta pa se linija H18 proizvoda proširuje na tablete, H18 Power Tab i H18 My Tab te H18 Be Smart koji se odnosi na mobitele. Ubrzo pronalazi svoje mjesto pri samom vrhu na galopirajućem tržištu tableta i smartphone uređaja kroz kvalitetne partnere i kupce tako da se H18 proizvodi danas mogu naći na preko 100 prodajnih mjesta diljem Hrvatske. Konzum d.d., Ktc d.d., Pevec d.d. su samo najveći od njih i među prvima su prepoznali kvalitetu i atraktivnost H18 proizvoda.

H18 My tab te H18 Power tab su poznati tableti koji su osvojili tržište savršenim omjerom cijene i kvalitete. Razlika između H18 My tab-a i H18 Power tab-a je što su prilagođeni željama i potrebama klijenata. Tako je H18 My tab prilagođen potrebama manje zahtjevnih korisnika, kojima tablet služi za zabavu i multimediju, no međutim, mogu na njemu raditi i sve ostale manje zahtjevnije operacije. H18 Power tab je namijenjen zahtjevnijim korisnicima koji žele obavljati ozbiljnije radnje na njemu pa se tako ciljana skupina definira kao poslovni ljudi u pokretu te ljubitelji zahtjevnijih igara.. H18 BE SMART je naziv linije pametnih telefona koji su poznati kao prvi smartphone uređaji u Hrvatskoj. Pariraju najboljima, a cilj im je kvalitetom postati najbolji uređaj na tržištu u svojem segmentu. Nakon Be Smart linije pametnih telefona, došla je nova poboljšana NOA serija sa uređajima NOA C23, NOA C24, NOA H41 i NOA H42. Kako se trudimo da svakom kupcu pružimo kvalitetu i usluge tako i redovito širimo asortiman proizvoda. NOA serija smartphone-a ostvarila je ogroman uspjeh, te smo samim time odlučili proširiti seriju za nove uređaje.

Mobilni operater TELE 2 je također prepoznao kvalitetu NOA proizvoda. Tako ste prošle godine mogli i sami sudjelovati u uspješnoj Božićnoj kampanji, te na taj način Hangar 18 postaje prva trvtka regije koja je prodala svoj brand smarthphone-a telekomu!

Gdje smo sada?

Povećanjem obujma poslovanja uočena je potreba za boljim i većim prostorom i uz potporu LPR projekta Koprivničko-Križevačke županije kupljena je poslovno-proizvodna zgrada u poduzetničkoj zoni Koprivnica. Tim potezom smo uvelike podigli razinu učinkovitosti svih segmenata poslovanja tvrtke Hangar 18 d.o.o.

Približili smo se svojim kupcima preko maloprodaja u Zagrebu, City Centar West, City Centar East, Supernova Zadar, City Centar Split, Ludbreg, Đurđevac i Koprivnica. No tu nije kraj, buduci vec ove godine planiramo otvoriti nova prodajna mjesta, a vec iduci mjesec i trgovinu u Avenue Mallu u Zagrebu.

U budućnosti Hangar 18 planira i dalje razvijati nove proizvode kao i unapređivati postojeće te širiti svoju ponudu.

Strategija tvrke  je istovremeni razvoj servisa i prodaje radi mogućnosti pružanja kvalitetnije usluge kupcima, a kasnije i kvalitetnijih proizvoda prema željama istih. Nakon što je 2014. NOA postao najprodavaniji Hrvatski "B" brand 2015. je strategija nam se usmjerila na prodaju u regiji. Osim Slovenije i BiH gdje smo već zastupljeni, prodaja nam se širi i na Crnu Goru, Makedoniju, Srbiju i Bugarsku.

Hangar 18 i ZOPO

2013. Godine tvrtka Hangar 18 postaje generalni ditributer Zopo uređaja za područje Hrvatske i Slovenije, a kasnije nam se kanal prodaje širi i na područje Srbije, Crne Gore te Bugarske.

Hangar

Hangar 18 otvorio je prvi hrvatski Zopo mobile web hop na adresi www.zopo-mobile.hr

Osim širokoga asortimana Zopo mobitela, web shop vam nudi i mogućnosti kupnje dodatne opreme, registracije uređaja na 2 godine jamstva te razne novosti iz svijeta Zopo mobitela.

Povodom launcha zopo-mobile.hr web shopa, nagradili smo naše drage kupce popustom od 5% na sve smartphone uređaje, te besplatnu dostavu. Akcija traje od 19.- 26.2.2015.

Saznaj više na www.zopo-mobile.hr

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a
Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer