Obavijesti

Perutnina Ptuj - Pipo - visoka kvaliteta i hrvatsko porijeklo

Perutnina Ptuj - Pipo - visoka kvaliteta i hrvatsko porijeklo
4

Perutnina Ptuj – Pipo d.o.o. Čakovec dobila je još jednu potvrdu da je naš sustav kvalitete, sigurnosti i sljedivosti neprocjenjiva dodana vrijednost za potrošača

Sustav kvalitete, sigurnosti i sljedivosti razvijamo i unapređujemo kroz cijelo vrijeme našeg poslovanja, a od sada i kao korisnici prava na isticanje znaka MESO HRVATSKIH FARMI na ambalaži našeg pilećeg mesa kojeg dodjeljuje Hrvatska poljoprivredna agencija. Za tu smo se mogućnost odlučili jer znak  potvrđuje naše uvjerenje da potrošači imaju pravo u svakom trenutku znati što kupuju i što jedu. Time smo zajedno s Hrvatskom poljoprivrednom agencijom zakoračili korak bliže informiranju i podizanju svijesti potrošača da su proizvodi proizvedeni u  Perutnini Ptuj–Pipo Čakovec »Made in Croatia«.  

U svom poslovanju, veliku pozornost posvećujemo sustavu sljedivosti od polja do vilice. Projektom uzgoja pilića na vlastitim farmama i kod kooperanata, ojačali smo vlastitu sirovinsku bazu te doprinosimo i jačanju poljoprivredno-prehrambene industrije.  Zbog toga smo otvorenih ruku pozdravili i podržali projekt Hrvatske poljoprivredne agencije kako bi potrošače još jednom podsjetili da je pileće meso Perutnine Ptuj-Pipo Čakovec uzgojeno kod nas, u Hrvatskoj.

Uz odlične okuse koje potrošačima pruža naše pileće meso, mogućnost korištenja znaka  još jedna je potvrda da smo na pravom putu jer proizvodnjom pilećeg mesa hrvatskog porijekla doprinosimo otvaranju novih radnih mjesta u Hrvatskoj i podupiremo suživot u lijepoj našoj domovini što je prepoznao i naš potrošač.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a
Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer