Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Pravila i uvjeti nagradnog natječaja "Špijunka"

Pravila i uvjeti nagradnog natječaja "Špijunka"

ORGANIZATOR

Natječaj „Vodimo vas na projekciju filma Špijunka!“ raspisuju: Blitz film & video distribucija, (OIB:69856063967), Kamenarka 1, Zagreb i 24sata d.o.o. (OIB: 78093047651), Oreškovićeva 6H/1, 10000 Zagreb (dalje: Organizatori) koji imaju sva prava i obveze koja proizlaze iz nagradnog natječaja. 

TRAJANJE I SVRHA NATJEČAJA

Nagradni natječaj, u kojem se traže odgovor na nagradno pitanje: Koga biste voljeli povesti na projekciju filma 'Špijunka' i zašto?', raspisuje se u svrhu promocije Organizatora. Nagradni natječaj traje od 14. svibnja u 12 sati do 15. svibnja u 12 sati. 

FOND NAGRADA KOJI UTVRĐUJE ORGANIZATOR

Fond nagrada uključuje:

20 x pozivnica za dvije osobe za projekciju filma 'Špijunka' 19. svibnja u CineStar Branimir centru u Zagrebu

4 x majice s motivima iz filma

2 x torbe s motivima iz filma

PRAVO I PRIJAVA SUDJELOVANJA

Pravo prijave za sudjelovanje u ovom nagradnom natječaju imaju sve fizičke osobe iz Hrvatske i/ili inozemstva koje pronađu prijavni obrazac na 24sata.hr, osim radnika Organizatora kao i članova njihovih užih obitelji (roditelji, supružnik, djeca, sestre i braća),   koji u razdoblju od 14. svibnja u 12 sati do 15. svibnja u 12 sati. ispune obrazac i odgovore na postavljeno nagradno pitanje.

Slanjem odgovora na nagradno pitanje i osobnih podataka prihvaćaju se Pravila natječaja.

Organizator natječaja je ovlašten na temelju diskrecijske procjene u bilo kojem trenutku i bez obrazloženja diskvalificirati bilo kojeg sudionika ako isti krši zakonske propise koji su na snazi u Republici Hrvatskoj ili svojim postupcima narušava ugled ili šteti interesima Organizatora ili njegovog medijskog partnera. Sudionici nagradnog natječaja, prihvaćanjem pravila sudjelovanja se u potpunosti  odriču bilo kakvih potraživanja od Organizatora i medijskog partnera na osnovi naknade bilo kakvog oblika troška ili štete koja bi mogla nastati prilikom ispunjenja zadatka koji je propisan ovim pravilima.

PROGLAŠENJE POBJEDNIKA NATJEČAJA

Prijave se primaju u periodu između od 14. svibnja u 12 sati do 15. svibnja u 12 sati nakon čega slijedi odabir najboljih odgovora na postavljeno nagradno pitanje prema izboru Organizatora. Autori najboljih odgovora na nagradno pitanje bit će nagrađeni prema Fondu nagrada navednom u Pravilima natječaja i objavljeni u podrubrici Nagradne igre na portalu 24sata 15. Svibnja tijekom dana.

PREUZIMANJE NAGRADE

Dobitnici ovog natječaja bit će obaviješteni o dobitku nagrade putem telefona, e-maila ili preporučene pošte u roku od 3 dana od dana završetka natječaja. Ako dobitnik u roku od 2 dana ne odgovori na dopis, e-mail ili telefonski poziv, nagradu neće moći realizirati. Nagrada je neprenosiva na treću osobu. 

SUDIONICI U NAGRADNOM NATJEČAJU

Sudionici ovog nagradnog natječaja ne mogu zahtijevati nagrade u većim količinama ili drukčije nagrade od onih koje su navedene u ovim Pravilima od strane Organizatora.  Prijavom sudjelovanja u ovom nagradnom natječaju, sudionici prihvaćaju Pravila ovog natječaja i jamče da imaju autorska prava na sav prijavljeni sadržaj. 

POGREŠNE I NEREGULARNE PRIJAVE

Pogrešne ili nepotpune prijave su nevažeće i ne daju pravo podnositeljima ni na kakvu naknadu ili na sudjelovanje u nagradnom natječaju.

PUBLICITET

Sudjelovanjem u ovom nagradnom natječaju, sudionici su suglasni da se njihovi materijali, njihova imena i prezimena te ostali podaci mogu od strane Organizatora i/ili Medijskog partnera objaviti i koristiti bez naknade u tiskanom, zvučnom, slikovnom i video materijalu.

POREZI

Pobjednici natječaja ne snose nikakve poreze, obveze niti naknade direktno povezane s nagradama.

U SLUČAJU SPORA

U slučaju spora između sudionika  nagradnog natječaja te Organizatora nadležan je sud u Zagrebu.

MOGUĆNOST PREKIDA NAGRADNOG NATJEČAJA

Nagradni natječaj može biti prekinut ili izmijenjen u bilo kojem trenutku prema odluci Organizatora bez posebnog obrazloženja. 

24sata d.o.o. i Blitz film & video distribucija

Message