Obavijesti

Priča o nastanku 30 Days Liver Detox proizvoda

Priča o nastanku 30 Days Liver Detox proizvoda
1

Nakon napornog rada i istraživanja lansiran je jedinstven proizvod. U želji da kupcima ponudimo pomoć u poboljšanju kvalitete života, nastao je program 30 Days Liver Detox

Uspješni proizvodi kao što su 10-Days Detox i Hepafar bili su nadahnuće za razvoj sasvim novog programa za čišćenje jetre i zdravlje cjelovitog tijela. 

Znamo li dovoljno o jetri?

Svi smo svjesni kako je briga o srčanom zdravlju, zdravlju bubrega i pluća od vitalne važnosti, dok je znanje o jetri još uvijek oskudno. 30 Days Liver Detox je upravo stoga razvijen poput cjelokupnog programa koji uz ljekovitu pomoć pruža i e-knjigu, savjete, recepte te podršku tijekom čišćenja. Vrijeme je da stavimo jetru u prvi plan! Naime, radi se o najvećem i jedinom organu koji nije zamjenjiv i koji je odgovoran za približno 500 funkcija u našem tijelu. Jeste li znali da je jetra neophodna za razgradnju masti, da sve tvari koje unesemo u organizam dolaze u jetru, da ima važnu ulogu u regulaciji razine šećera u krvi, da u jetri nastaje kolesterol i još bismo mogli nabrajati. 

Snažnim programom čišćenja, jetra pretvara lijekove i otrove u molekule koje se mogu eliminirati iz organizma putem mokraće ili crijeva. 

Glavne prednosti programa 30 Days Liver Detox:

- jedini cjeloviti program koji pruža dnevno i noćno čišćenje jetre.

- kombinacija pozorno odabranih i prirodnih sastojaka koji brinu o čišćenju jetre.

- s paketom dobivate e-knjigu s savjetima, receptima i jasnim uputama za 30-dnevni program.

- uz 30 Days Liver Detox dobivate i priručnu kutijicu za jednostavnu pohranu i uzimanje kapsula gdje god da se nalazite. 

Kako uzimati 30 Days Liver Detox? 

30 dnevni program sadrži sasvim prirodne ekstrakte koje koristimo u tri stupnja:

Stupanj A - Morning purification uzima se ujutro. Namijenjen je tome da tijelu omogućava razgradnju toksina odmah nakon doručka.

Stupanj B - Day support uzima se nakon ručka i nastavlja razgrađivati toksine te izlučivati ih putem mokraće, znojenja ili žuča.

Stupanj C - Night care uzima se izravno prije spavanja jer pozitivno utječe na smirenje cijelog tijela i omogućava da se organizam detoksicira dok spavamo. Za kvalitetnu i pravilnu detoksikaciju moramo našem tijelu ponuditi puno odmora, pa je stoga neophodno da si priuštimo dobar san.

S detoksikacijom jetre idemo putem izravno do zdravlja. S cjelovitim programom 30 Days Liver Detox to činimo bez muke i neprijatnih tehnika.

Kome preporučamo 30-dnevni program?

Onima koji žele prirodne ekstrakte za regeneraciju i detoksikaciju jednog od najvažnijih organa u tijelu.

Svim onima koji su često izloženi stresu i nemaju vremena za zdravu prehranu te im treba jasan i jednostavan program za detoksikaciju jetre.

Osobama koje žive u većim gradovima ili u blizini prometnih cesta i većinu vremena prežive u zatvorenim prostorijama.

Osobama koje se redovito opuštaju pomoću cigarete ili uz čašu alkoholnog pića.

Gdje ga naručiti u Hrvatskoj?

Čitatelje su narudžbom 30 Days Liver Detox odlučili počastiti besplatnom dostavom. Upozorenje: Besplatna dostava vrijedi samo do sutra, 26.10.2014.!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje
DETALJAN VODIČ

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje

Radno vrijeme trgovina i trgovačkih centara nedjeljom: trgovine smiju raditi 16 nedjelja u godini. Trgovci odlučuju koje nedjelje su radne, a vodič s radnim vremenom svih dućana pogledajte ovdje

Kako je Marija Selak Raspudić tresnula po stolu gomilom besposlenog briselskog novca
PETAK ČETRNAESTI

Kako je Marija Selak Raspudić tresnula po stolu gomilom besposlenog briselskog novca

U odnosu na taj sitan ženski (i muški) svijet, kojemu je hajka temeljni oblik borbe za bolji svijet, Marija Selak Raspudić je ispala velika faca. Koliko god mi o tome šutjeli
Heroji: Znali da im prijeti bolna smrt, ušli su ispod reaktora...
FELJTON: ČERNOBIL, 3. DIO

Heroji: Znali da im prijeti bolna smrt, ušli su ispod reaktora...

Hrabro su ušli ispod reaktora i ispustili vodu, ali i tamo su prošli pravu dramu jer su ostali bez svjetla. Iako su znali da riskiraju bolnu smrt od radijacije, otišli su i spasili svijet od još veće katastrofe...