Obavijesti

Pripremite se za najbolju kupnju - popusti od 20 - 80%

Pripremite se za najbolju kupnju - popusti od 20 - 80%
3

Dio svoje popularnosti Interliber duguje i tome što se knjige mogu kupiti uz značajne popuste. Profil će ponuditi više od 2000 naslova, a kako bismo vam olakšali, napravili smo vodič za kupnju

Profil će u prodaji ponuditi više od 2000 naslova, a i ove smo godine za vas pripremili pregršt noviteta: od prekrasnih slikovnica, romana nagrađivanih autora, domaće proze, priručnika za samopomoć do kapitalnih djela suvremene publicistike. Popust na sve njih bit će 20 posto. Nešto stariji naslovi, među kojima su i najprodavanije knjige s prošlogodišnjeg Interlibera, bit će sniženi i do 80 posto, a na zasebnom štandu u 6. paviljonu dio će se knjiga moći kupiti za samo 3 kune!

Kako bismo vam olakšali snalaženje među našim brojnim naslovima, napravili smo mali VODIČ ZA KUPNJU.

NOVE KNJIGE

Prijelomna studija Thomasa Pikettyja Kapital u dvadeset prvom stoljeću, bez ikakve sumnje najiščekivaniji prijevod godine, koštat će 239 kuna. Nakon Interlibera cijena te knjige bit će 299 kuna.

Svaki od triju divnih romana koja su osvojila kritiku, ali i čitatelje: Ravnica Jhumpe Lahiri, Priča za vremensko biće Ruth Ozeki i Svjetlo koje ne vidimo Anthonyja Doerra moći će se nabaviti po cijeni od 99 kuna. Redovna cijena svakog od triju romana jest 129 kuna.

Ljubavnu priču koja je oduševila milijune mladih Poslije svega autorice Anne Todd nabavite po cijeni od 99 kuna; nakon Interlibera cijena te knjige bit će 119 kuna.

Angela Merkel, izvrsna biografija njemačke kancelarke autora Stefana Korneliusa samo će na Interliberu koštati 109 kuna (redovna cijena 129 kuna), a novu knjigu naše gošće Florence HartmannZviždači, moći ćete kupiti za 79 kuna umjesto redovne cijene od 99 kuna. Nismo, naravno, zaboravili ni djecu. Igraonicu kocaka LEGO Daniela Lipkowitza, hit-knjigu među dječjim naslovima, moći ćete kupiti za 129 kuna. Redovna je cijena 149 kuna.

NAJVEĆI POPUST:

Svijet životinja Charlotte Uhlenbroek predstavlja očaravajuće istraživanje životinja i načina na koji se ponašaju. Ova opsežna knjiga, raskošno ilustrirana nevjerojatnim fotografijama, priča priče o stotinama različitih vrsta – sisavcima, pticama, gmazovima, vodozemcima, ribama i beskralježnjacima. Autorica, međunarodno priznata zoologinja i voditeljica na Animal Planetu, otkriva brojne tajne iz životinjskog života – ulazimo u priče koje objašnjavaju svaki aspekt ponašanja životinja, uključujući rituale udvaranja i seksualni život, obiteljske odnose i obrambene mehanizme, tehnike lova i prehrambene navike. Od epskih migracija do intimnih rituala udvaranja, od zadivljujućih tehnika lova do domišljatih obrambenih strategija, sav život životinja nalazi se ovdje. Ova knjiga tijekom šest dana Interlibera moći će se kupiti s doista velikim popustom i koštat će samo 129 kuna. Njezina je redovna cijena 756 kuna.

IZVRSNE CIJENE VAŠIH NAJDRAŽIH KNJIGA:

Neokrunjena kraljica prošlogodišnjeg Interlibera bio je roman Kradljivica knjiga Marcusa Zusaka. Ako još uvijek nemate tu knjigu, ne propustite priliku da je nabavite za – 29 kuna

Prošle godine objavili smo, pak, autobiografiju Ja sam Malala Malale Yousafzai, ovogodišnje dobitnice Nobelove nagrade za mir. Interliberska cijena knjige bit će 79 kuna (redovna je cijena 119 kuna).

Još jedan veliki hit među Profilovim naslovima jest i roman Noćni vlak za Lisabon Pascala Merciera – cijena za Interliber jest 59 kuna, dok redovna iznosi 79 kuna.

U kina, pak, uskoro stiže film Nesalomljivi Laure Hildebrand, priča o jednoj od najneobičnijih odiseja Drugog svjetskog rata. Cijena te sjajne publicističke knjige iznosit će 99 kuna (redovna je cijena 149 kn).

Na HBO-u, pak, emitira se televizijska ekranizacija Olive Kitteridge Elizabeth Strout koju na ovom Interliberu možete nabaviti za 39 kuna. Redovna je cijena 99 kuna.

Tu su i sjajni romani: Dijete stranca Alana Hollingursta po 99 kuna (redovna je cijena 199 kuna), Sunset Park Paula Austera i Ljeto bez muškaraca Siri Hustvedt po cijeni od 59 kuna umjesto dosadašnjih 119 kuna.

Opskrbite se naslovima i kraljice ljubavnih romana Cecelije Ahern. Posebno izdanje njezina najvećeg bestselera P. S. Volim te, koje sadrži i pismo autorice hrvatskim čitateljima, sniženo je sa 100 na 49 kuna, a Dar sa 129 na 49 kuna.

Tu je, naravno, i Nora Roberts čije ćete romane moći kupiti već od 19 kuna.

Puno truda i ljubavi uloženo je u Anima Delmaticu, životno djelo Ljube Stipišića Delmate. Na ovom Interliberu pruža vam se prilika da je nabavite po cijeni od 399 kuna (redovna je cijena 749 kuna).

Zeleni kvadrat Kornelije Benyovsky Šoštarić knjiga je za kojom rado posežete. Od 11. do 16. studenog kupite je za 139 kuna umjesto dosadašnjih 249 kuna. Stevo Karapandža veliki je majstor kulinarstva, a njegova Kreativna kuharica na Interliberu će koštati 149 kuna umjesto dosadašnjih 229 kuna.

Naravno, to je tek sićušan dio onoga što vas čeka na Interliberu. Zato, dođite!

Isprintajte letak s našim najboljim popustima!

Pročitajte više u specijalu Profil knjiga.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Možete li prepoznati koja žena na fotografiji upravo ima infarkt
PRIPAZITE NA OVE ZNAKOVE

Možete li prepoznati koja žena na fotografiji upravo ima infarkt

Svi simptomi srčanog udara Linde Johns, američke književnice, su oni koji bi mogli biti - i često jesu, odbačeni od strane zdravstvenih djelatnika, a kamoli ljudi koji ih imaju

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak

Britanac Charles Ingram (59) je u rujnu 2001. točno odgovorio na finalno pitanje kviza, ali na kraju nije dobio ništa jer se pokazalo da je varao pred očima publike, voditelja i gledatelja
Mnogi griješe u oporuci: Ovo su dvije stvari koje nikada ne biste trebali uvrstiti u taj dokument
EVO NA ŠTO PRIPAZITI!

Mnogi griješe u oporuci: Ovo su dvije stvari koje nikada ne biste trebali uvrstiti u taj dokument

Kako biste bili sigurni da će se vaša volja provesti na način na koji želite, sastanite se s profesionalcem kako biste stvorili oporuku koja će biti od koristi vama i vašim najmilijima bez ikakvih zabluda i iznenađenja