Obavijesti

Promo sadržaj

120 000 kuna prikupljeno za stipendiranje štićenika udruge DORA

120 000 kuna prikupljeno za stipendiranje štićenika udruge DORA
6

Čak 24 djece stipendirat će se sredstvima prikupljenima u humanitarnoj akciji #ŽelimSveMoguSve u organizaciji udruge DORA i City Centera one

Prosinac je idealno vrijeme za reviziju tekuće godine i planove za sljedeću. Ali prosinac je idealno vrijeme i za razmišljanje o onima kojima je potrebna pomoć i sudjelovanje u aktivnostima koje smanjuju društvenu nejednakost. Zato je City Center one udružio snage s Humanitarnom udrugom DORA i nevjerojatnim mladim olimpijcima, Mateom Jelić i Tonijem Kanaetom, u cilju osiguranja stipendija za talentiranu djecu slabijeg imovinskog statusa. U sklopu humanitarne akcije #ŽelimSveMoguSve prikupljeno je 120.000 kuna zahvaljujući kojima će se stipendirati 24 mladih ljudi.

6
| Foto: City Center one

Posjetitelji City Centera one Zagreb East, Zagreb West i Split još jednom su pokazali svoju nesebičnost te su kupovinom limited edition hoodica s ohrabrujućim porukama omogućili da djeca čije obitelji su socijalno ugrožene i ranjive imaju kvalitetno obrazovanje i na taj način ostvare svoj puni potencijal. U humanitarnu prodaju aktivno su se uključili ambasadori projekta Matea Jelić, zlatna olimpijka u taekwondou i Toni Kanaet, brončani olimpijac u taekwondou koji su i sami primjer kako se upornim radom, strašću, predanošću i disciplinom mogu postići visoki ciljevi i pomaknuti granice.

„DORA smatra da je kvalitetno obrazovanje temelj zdravog i prosperitetnog demokratskog društva, društva bez nasilja i socijalne isključenosti, ugnjetavanja i iskorištavanja siromašnih i nemoćnih. DORIN cilj je da su djeca i mladi sretni, nasmijani, zadovoljni, puni ideja i želja, solidarni, suosjećajni s potrebitima, željni putovanja, mobilni u svakom pogledu, društveno aktivni u izvanškolskim aktivnostima i da su uvažavani u društvu sa svojim idejama, potrebama i vizijama kao vjesnici naše budućnosti. Jako smo sretni što smo dio akcije #ŽelimSveMoguSve jer ćemo prikupljenim novcem moći stipendirati 24 mladih za ovu školsku/akademsku godinu.“, naglasila je Jadranka-Jasminka Granić, predsjednica udruge DORA.

Udruga Dora postoji od 1991. godine te ove godine obilježava trideset godina neprekinutog  humanitarnog djelovanja pomažući djeci i mladima koji borave i školuju se u Republici Hrvatskoj, a do danas je više od 7.500 štićenika koristilo neki od njezinih programa pomoći, dok se više od 2.200 stipendista školovalo uz pomoć stipendija.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona
PROMO

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona

Ana Lokas imenovana je novom predsjednicom Uprave Tifona. S više od dva desetljeća snažnog iskustva u financijskim i poslovnim sektorima, u svoju novu ulogu na čelu tvrtke donosi bogatu stručnost i dokazano iskustvo u vodstvu.

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje
PROMO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje

Očuvanje mentalnog zdravlja istaknuta je tema u današnjem užurbanom i stresnom suvremenom svijetu. Svakodnevno suočavanje sa izazovnim situacijama i zanemarivanje mentalnog i fizičkog zdravlja mogu imati ozbiljne dugoročne posljedice.
Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana
PROMO

Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana

Grupa Petrol u 2024. planira čistu poslovnu dobit u iznosu od 156,5 milijuna eura