120 godina uz Borotalco! Slavlje u baršunastom zagrljaju svježine | 24sata
Obavijesti

Promo sadržaj

120 godina uz Borotalco! Slavlje u baršunastom zagrljaju svježine

120 godina uz Borotalco!  Slavlje u baršunastom zagrljaju svježine
8

Ove godine popularni talijanski brand Borotalco slavi 120. rođendan!

U sklopu Žute srijede posjetitelji shopping centra City Center one West pridružili su se slavlju i podijelili zagrljaj s dragim ljudima. Borotalco je pripremio pravo iznenađenje kupcima i posjetiteljima koji su imali prilike doživjeti Borotalco efekt!

Na velikoj rođendanskoj proslavi jedna od glavnih atrakcija bio je interaktivni Go2Digital ekran na samom ulazu u City Center one West. Pozivao je na fotografiranje u zagrljaju, a to je pak aktiviralo Borotalco filter - efekt eksplozije bijelog talk pudera. Brojni posjetitelji zaigrali su i kolo sreće s vrijednim nagradama za baš sve sudionike, a jedinstveni mirisni potpis Borotalco dezodoransa i dalje će nas pozivati da zagrlimo život, svaki dan.

8
| Foto: Borna Hojsak

Slavljenički kutak posvećen ovom popularnom brandu jedinstvenog mirisa privlačio je pažnju još jednom inovacijom tvrtke Go2Digital: velikom digitalnom 3D kockom. „Atraktivna anamorfna animacija omogućila je ovom popularnom dezodoransu da pomoću optičke iluzije „iskoči“ iz ekrana. Ova tehnologija osigurava iznimnu vidljivost i ne može proći nezapaženo“, kaže Dean Udatny, direktor marketinga tvrtke Go2Digital.

Povijest ovog kultnog branda seže u daleku 1878. godinu kada je u ljekarni u Firenci rođen Borotalco puder koji je zahvaljujući svojoj prepoznatljivoj zelenoj limenci i jedinstvenom mirisu, brzo postao dio svakodnevice svih Talijana. Kroz jedinstvenu komunikaciju 1904. godine postaje poznat kao ,,najbolji puder za kožu” te ostaje prepoznat i cijenjen sve do danas. Tijekom godina Borotalco proširuje svoj kultni mirisni potpis i na druge proizvode te nudi cjelovitu liniju za higijenu i njegu tijela.

Borotalco je danas prisutan u domovima milijuna ljudi s proizvodima koji pružaju potpuno iskustvo wellnessa uz jedinstveni miris te baršunasti i svilenkasti osjećaj na koži. Odaberite i vi svoju mirisnu notu svježine uz jedinstveni Borotalco mirisni potpis!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

5 najčešćih pitanja vezano uz pojavu vlage ili plijesni u kući/stanu
PROMO

5 najčešćih pitanja vezano uz pojavu vlage ili plijesni u kući/stanu

Kupaonica, kuhinja, suterenski i podrumski prostori, ali zapravo u svim prostorima u kojima boravimo trebamo osigurati adekvatan protok zraka kako bi isključili mogućnost nastanka vlage, a time i plijesni

Savršena kombinacija: tanko i lagano prijenosno računalo s velikim zaslonom
PROMO

Savršena kombinacija: tanko i lagano prijenosno računalo s velikim zaslonom

Napravljeno od neobičnog materijala Ceraluminuma i sa superiornim mogućnostima umjetne inteligencije, ovo će prijenosno računalo osvojiti vaše srce
Dugoročna studija BMC otkrila kako ukloniti celulit
PROMO

Dugoročna studija BMC otkrila kako ukloniti celulit

BMC Complementary Medicine and Therapies je znanstveni časopis porijeklom iz Ujedinjenog Kraljevstva (Velika Britanija) koji izdaje izdavačka kuća BioMed Central