Obavijesti

Promo sadržaj

3 savjeta kako olakšati povratak u rutinu

3 savjeta kako olakšati povratak u rutinu
3

Godišnjim odmorima je došao kraj, a obaveze su pokucale na vrata. Ako i dalje nostalgično pregledavate album i priželjkujete uskočiti u ekran kako biste se vratili u taj trenutak s fotografije, nažalost, tehnologija nije toliko napredovala, ali uz revolucionarne Huawei uređaje svaki povratak može biti zabavan!

Onima koji su godišnji odmor proveli u bijegu od stvarnosti, ljetno sunce, miris mora i bezbrižan vjetar u kosi ponovo su se pretvorili u četiri zida, no ne brinite jer mi znamo kako olakšati povratak u rutinu!

Uhvatite i čuvajte obiteljske uspomene

Zajednički trenuci mogu biti zabavni bez obzira na to gdje se nalazili. Unesite revoluciju uz Huawei P40 lite telefon s četverostrukom kamerom i uhvatite željeni trenutak u bilo koje doba dana ili noći te dopustite fotografiji i videozapisu da govori umjesto vas.  

Pregledavanje starih fotografija i videozapisa može biti vrlo zabavno, ali proces dijeljenja istih može biti zaista dugotrajno i mukotrpno. Uz Huawei Share opciju pametne uređaje možete brzo povezati te međusobno dijeliti sav željeni sadržaj jednostavnim dodirom prsta i to bez internetske veze. Osim povezivanja pametnih telefona, moguće je povezati i telefon s Huawei MateBook laptopom koji ima vrhunski FullView zaslon i Eye Comfort Mode koji omogućuje optimalan rad i još bezbrižnije pregledavanje uspomena.

Neograničena zabava uz filmove, serije i e-knjige

Opustite se uz Huawei MatePad T10 tablet koji pruža dovoljno prostora na zaslonu za odličnu zabavu. Uživajte gledajući najdraže filmove i serije ili čitajući omiljenu knjigu! Ovaj tablet mogu koristiti čak i mala djeca. Siguran je i pouzdan, a uz TUV Rheinland certifikat niske emisije štetne plave svjetlosti štite oči korisnika.

Plešite kao da vas nitko ne gleda (i bez da se zapetljate u žice)

I ptičice na grani pjevaju jer je glazba jedna od najboljih metoda opuštanja. Uz kvalitetne Huawei uređaje, kao što su FreeBuds 4i, slušajte omiljene hitove bez da se spetljate u žice. Ako se ne slažete s ukućanima u glazbenom ukusom, ove slušalice omogućit će vam istinsko uživanje u zvuku uz aktivno poništavanje buke. Isto nam je i potvrdila Tihana Buklijaš Bakić,  popularna voice over umjetnica: „FreeBuds slušalice  su mi nevjerojatne u svojoj sposobnosti poništavanja vanjske  buke, tako da sva koncentracija ostaje na slušanju željenog sadržaja, a ne pozadinske buke prometa i gradske gužve, jako ih volim i uvijek su mi pri ruci.“

Dizajn ovih slušalica savršeno će pristajati vašim ušima uz još stabilnije i ugodnije korištenje, a u Huawei AppGallery-u možete pronaći pregršt zabavnih aplikacija kao što je Deezer. Neka vam život postane poput omiljene pjesme!

Omogućite si savršenu suradnju i ostvarite bolju povezanost uz spoj revolucionarnih uređaja i njihovih naprednih tehnologija koje doprinose boljoj kvaliteti života i nezaboravnoj zabavi. Uz promotivnu Huawei ponudu uređaja po posebnim cijenama koja traje od 23.08.2021., budite uvijek spremni za zabavu i uživajte u dobro osmišljenom i praktičnom smart životnom stilu.

Detalje pronađite na Huawei forumu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje
PROMO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje

Gala peleti i briketi ekološka su rješenja za grijanje koja objedinjuju visoku učinkovitost, financijsku dostupnost te praktičnost za svakodnevnu uporabu. Cijeli proces proizvodnje Gala peleta je automatiziran

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?
sadržaj donosi petrol

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?

Suočeni s intenzivnom konkurencijom na tržištu rada, poslodavci se nalaze pred jednim od najvećih izazova: kako privući i zadržati kvalitetne radnike?
King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju
PROMO

King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju

Zagrebački shopping centar ostat će otvoren tijekom izvođenja radova čiji je završetak planiran za jesen 2025.