Obavijesti

Promo sadržaj

40 Fingers: Gitaristička senzacija prvi put u Zagrebu

40 Fingers: Gitaristička senzacija prvi put u Zagrebu

Početak prodaje ulaznica je u srijedu 28.06. u 10 sati na prodajnim mjestima eventima i blagajni lisinskog te online na www.eventim.hr.

Zagreb će u KD Vatroslava Lisinskog 7. studenog ugostiti glazbenu senzaciju koja je osvojila Internet s preko 90 milijuna pregleda na You Tubeu i Facebooku. Školovani muzičari  koji su udruživanjem snaga, talenta i znanja stvorili gitaristički kvartet , postao  je novi crossover fenomen prepoznat diljem svijeta.  Jedinstvenom kombinacijom fingerpickinga i inovativnih aranžmana poznatih rock i pop pjesama očarati će zagrebačku publiku i sve ljubitelje zvuka gitare. 

Osnovani 2018., ova četiri iznimno talentirana glazbenika, svaki s raznolikom glazbenom pozadinom istraživali su nove zvukove i pomicali granice fingerpickinga što im je donijelo priznanje kao crossover fenomena diljem svijeta.  Njhov repertoar obuhvaća širok raspon glazbenih žanrova od slavnih Queen preko Tota i Erica Claptona, Dire Straitsa do Beatlesa. 

 

Podršku su dobili od legendi glazbene industrije, a sam Queen su njihovu verziju pjesme, aranžiranu za gitaru, objavi na svoim službenim stranicama uz zahvalu na sjajno „odrađenom poslu“. Andrea Bocelli pozvao ih je da izvedu duet Hallejujah. 

Jedna o značajnijih suradni bila je s legendarnim Andyjem Summersom, osnivačem The Police . Zajedno su stvorili hipnotizirajuću reinterpretaciju pjesme „Bring In The Night“ za pet gitara. 

Nedavna turneja po SADu bila je iznimno uspješna s rasprodanim koncertima u Bostonu, new Yorku Whashingtonu i Philadelphiji. 

Njihovi elektrizirajući nastupi oduševili su milijune s videozapisima poput „ Mamma Mia“, „Sultans of Swing“, Bohemian Rhaposdy“ , „Africa“, „Game of Thrones“ i „ Message in the Bottle“ i mnogih drugih. 

Koncert kvarteta 40 Fingers u Kd Vatroslava Lisnskog obećava nezaboravno iskustvo za ljubitelje svih glazbenih pozadina. Ulaznice za ovaj dugo očekivani događaj u prodaju kreću  u četvrtak 29.06. u 10 sati, a cijene ulaznica se kreću od 23 eura na više. 

 

Za više informacija posjetite: 

  • You Tube:youtube.com/40fingers 
  • Web stranica: 40fingersquartet.com 
  • Facebook: facebook.com/40fingersguitar quartet 
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Biraj limenku, opet i opet i opet!
PROMO

Biraj limenku, opet i opet i opet!

Svima draža ambalaža

Damjan Rudež - Od NBA igrača do uspješnog poduzetništva
PROMO

Damjan Rudež - Od NBA igrača do uspješnog poduzetništva

Damjan Rudež, novi predavač Skill Boxa, profesionalni košarkaš, najbolji je primjer mladima kako je na svom putu odabrane karijere pa potom ulaganjem u svoje obrazovanje, nastavio putem uspješnog poduzetnika.
Hrvatska crkva svetog Jeronima u Rimu
PROMO

Hrvatska crkva svetog Jeronima u Rimu

Otkrijte priču o hrabrom činu izgradnje hrvatske crkve sv. Jeronima u Rimu za vrijeme Sikstovog pontifikata