Obavijesti

Promo sadržaj

5 TOP ideja za luksuzni odmor u dvoje

5 TOP ideja za luksuzni odmor u dvoje
5

U potrazi ste za opuštajućim odmorom za 2 osobe? Želite iznenaditi svoju voljenu osobu i uživati u vrhunskim uslugama? Žudite za opuštanjem koje će vam još dugo ostati u sjećanju?

U potrazi ste za opuštajućim odmorom za 2 osobe? Želite iznenaditi svoju voljenu osobu i uživati u vrhunskim uslugama? Žudite za opuštanjem koje će vam još dugo ostati u sjećanju? Bez brige, 5 savršenih hotela za romantični luksuzni odmor čeka vas na Megabonu!

Još se niste odlučili želite li se prepustiti romantici na moru, u termama ili možda u prirodi?  Megabon nudi samo najbolje, a to je upravo jedinstvena ponuda hotela za sve ukuse s visokim popustima. Potrebno je izdvojiti i posebne paketne ponude koje možete po ekskluzivnim cijenama naći samo kod nas! Na vama je samo da odaberete omiljenu ponudu, iznenadite svoju voljenu osobu i provedete s njom 3 nezaboravna dana, a možete i više, jer je najljepše u dvoje, zar ne?

Ako na moru želite doživjeti luksuz od 5 zvjezdica, svakako je najbolji izbor Falkensteiner Hotel & Spa Iadera u Petrčanima koji se uvrštava u najbolji luksuzni SPA hotel u Hrvatskoj! Ponuda pored 32% popusta uključuje i korištenje unutarnjeg i vanjskog bazena te ulaz u luksuzni wellness Acquapura SPA, a sve to zaokružite boravkom u iznimno udobnim sobama i uživanjem u širokom spektru kulinarskih delicija. Mogućnosti za opuštanje svakako je više nego dovoljno.

Možda vam je Dalmacija predaleko? Ne brinite, Megabon vam nudi ponude za uživanje i u Istri. Doživite Savudriju u stilu 5 zvjezdica i uživajte u Hotelu Kempinski Adriatic – prestižnom hrvatskom golf i SPA resortu! Iskoristite 36% popusta, probudite se u raskošnoj sobi s pogledom na slikovit istarski krajolik, prošetajte privatnom plažom, nagradite se revitalizirajućom kupelji u opuštajućem Energy Clinic Carolea SPA centru… sve to i još više čeka vas na ovom bezbrižnom putovanju beskonačnog opuštanja i uživanja tik uz more.

Želite se odmoriti u prirodi? Ako još niste posjetili slovenski biser Bled, ovo je idealna prilika da iskoristite nevjerojatan popust od čak 52% i boravite u Hotelu Kompas Bled 4* te uživate u nezaboravnom pogledu na Bledsko jezero i dvorac te šetnjama oko jezera. Opustite se u jacuzziju i zastakljenom bazenu koji se nalazi na očaravajućoj hotelskoj terasi.

Jedan od vrhunskih wellness hotela definitivno je i Hotel Habakuk 4* smješten u srcu Pohorja! Sve do 21. prosinca možete se uz 53% popusta prepustiti odmoru u prirodi ili pak opuštanju u wellnessu gdje će se pobrinuti za dobrobit vašega tijela i duše. Probudite se s pogledom na zelenilo, uživajte u ukusnom doručku, prošetajte okolicom i uživajte u svježem zraku, opustite se u bazenima i saunama te osjetite novu, svježu energiju! Čarobna atmosfera te luksuzno termalno i kulinarsko uživanje čekaju na vas.

Megabon nudi i široku paletu ponuda za odmor u termama. Tu se definitivno ubraja naš ekskluzivni partner Terme Čatež koje su sinonim za nezaboravnu vodenu zabavu i relaksacijski odmor tijekom cijele godine. Romantični paket samo za vas dvoje nudi vam popularni Hotel Toplice 4*. Vi se samo prepustite jesenskom uživanju!

Mogućnosti za romantični odmor više je nego dovoljno. Sigurni smo da ćete na Megabonu pronaći nešto za sebe, bio to odmor na moru, u prirodi ili u termama, i iskoristiti visoke popuste!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!
24 ORANŽ

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!

24 Oranž unutar Lidl Plus aplikacije! Skinite aplikaciju, prijavite se i uživajte u popustima i pogodnostima Lidl Plus korisnika. Dodatno, kao Lidl Plus korisnik možete kupiti 24 Oranž po ekskluzivnoj cijeni i dobiti Lidl vaučer od 15 € i brojne druge kupone i popuste.

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!
PROMO

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!

Najbolja i najkvalitetnija PVC i ALU proizvedena u Hrvatskoj dostupna je svakome. Utoplite svoj dom, osvježite ga novom stolarijom i najvažnije – smanjite režijske troškove.
Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet
PROMO

Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet

Cilj kampanje je potaknuti na razmišljanje o negativnim stereotipima vezanim uz one najstrastvenije navijače i na taj način nogomet učiniti uključivijim sportom za sve