Obavijesti

Promo sadržaj

6 super razloga zbog kojih je Jimmy Fantastic poklon s kojim ne možete pogriješiti

6 super razloga zbog kojih je Jimmy Fantastic poklon s kojim ne možete pogriješiti
7

Sezona blagdana i darivanja je iza ugla. Iako smo većine većih i važnijih datuma poput Božića svjesni, često nas „zaskoče“ i dočekaju nespremne

Upravo zato, jer znamo koliko nas takvih ima, ovo je podsjetnik da ovu sezonu krenete na vrijeme i poklonite svima s vaše liste poklon s kojim nema greške - čokoladu! Bilo da darujete roditelje, djecu, prijatelje, susjede, kolege, poslovne partnere ili jednostavno – sebe – čokolada je uvijek dobar odabir. A zašto izabrati baš Jimmy Fantastic čokolade? 6 je odličnih razloga:

1. Visokokvalitetna čokolada 

Pravim ljubiteljima teško da išta može zamijeniti dekadentni okus čokolade, pogotovo ako se radi o visokokvalitetnoj čokoladi pažljivo skrojene recepture, kakvu krije Jimmy Fantastic pakiranje. Jimmy dolazi u 6 zanimljivih kombinacija okusa, od hrskavih, kremastih pa sve do slanih!

2. Premium kakao zrno

Jimmy Fantastic dio je Cocoa Horizons zaklade, koja brine da baš svako zrno kakaovca bude uzgojeno na siguran i održiv način. Zbog toga je i sav kakao koji se nalazi u Jimmy Fantastic čokoladi vrhunske kvalitete.

3. Debelo drugačija čokolada

Već jedna velika kocka Jimmy Fantastic čokolade dovoljna je da zadovolji i najzahtjevnije nepce. Da, toliko čokolade ima u samo jednoj kocki. A znate što to znači - više čokolade u jednom zalogaju = duže topljenje u ustima = bolji doživljaj okusa = čokoladnija čokolada.

4. Pakiranja za svaki džep

Nemojte da vas prvi pogled na Jimmyja zavara. Jedna Jimmy Fantastic čokolada sadrži 180g vrhunskih sastojaka. Upozorenje: ako se odlučite pokloniti svih 6 okusa, pripremite čvršću vrećicu, jer vaš će poklon biti težak preko kilograma! Da, čak kilogram čokolade u 6 „manjih“ čokoladnih tabli. Naravno, nije za svakoga ta veličina pa postoje i „manje“ opcije – one od 100 i 50g. Te pak stanu i u džep, idealno za mala slatka iznenađenja.

5. Poznati okusi, u novim kombinacijama

Karamela, riža, brownie, kokos, lješnjak, napolitanka - Jimmy  se poigrao s ovim okusima i napravio zanimljive kombinacije: Brownie i slana karamela – mekano, hrskavo, kremasto, slatko i slano u jednom; Karamelizirana mini riža – blago hrskave strukture s poznatim i neodoljivim okusom karamele; Kokos i speculaas keksi – još hrskavije i obavijeno mirisom i okusom kokosa, Prženi badem i lješnjak – omiljeni orašasti plodovi pečeni na laganoj vatri kako bi pustili svoja ukusna ulja; Prelivena napolitanka – napolitanka umočena u tamnu čokoladu. I naravno, klasik bez kojeg ne ide, mliječna čokolada. Imate ideju za kombinaciju koja nije na popisu? Javite se Jimmyju, stalno je u inovacijama i rado sluša svoje potrošače. 

7
| Foto: Jimmy Fantastic

6. Dizajn pakiranja koji ne traži umotavanje

Moderan dizajn otisnut na visokokvalitetnom papiru spasit će vas kod brzinskih kupovina poklona – jednostavno nema potrebe prekrivati ga dodatnim ukrasnim papirom.

Ako još niste, pronađite svog favorita i zasladite ove blagdane svojim najdražima i, naravno, sebi!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?
PROMO

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?

Riječanin Luka Matković utrkivat će se protiv Maxa Verstappena na Player 0.0 globalnom finalu!
Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija
PROMO

Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija

Isprobali smo svrdlo s karbidnim vrhom. Iako ga na gradilištima od milja zovu čarobnim štapićem, riječ je o priboru kojeg se pribojava svaka armirano-betonska konstrukcija.