Obavijesti

Promo sadržaj

7 pametnih načina kako možete zaraditi već ovaj mjesec

7 pametnih načina kako možete zaraditi već ovaj mjesec
2

Računi pristižu, a plaća se ne javlja? Oni su dani u mjesecu kad pazite na svaku potrošenu lipu i pokušavate spojiti sve krajeve. Ili su vam takvi svi dan u mjesecu

Računi pristižu, a plaća se ne javlja? Oni su dani u mjesecu kad pazite na svaku potrošenu lipu i pokušavate spojiti sve krajeve. Ili su vam takvi svi dan u mjesecu. U kojoj god ste situaciji, evo nekoliko jednostavnih načina koji bi vam mogli pomoći i podebljati kućni proračun.

1. Online ankete
Postoje strane web stranice koje bi vam platile za ispunjenu anketu. Morate napraviti svoj račun na njihovim stranicama i odgovoriti na nekoliko pitanja. Uzmite si malo vremena, uguglajte ove stranice i provjerite mogućnosti koje nude: Survey Junkie, Swagbucks, Swagbucks (oni vam nude 5 dolara bonusa samo za prijavu), Survey Junkie, Vindale Research (dobijete 2 dolara za prijavu na njihovu stranicu), VIP Voice, Survey Club, Earning Station, MyPoints (5 dolara dobijete samo za prijavu). 

Sve su ove stranice strane, za neke ankete će vam trebati manje od 5 minuta, ali isplati se isprobati.

2. Uber vožnje
Ne biste vjerovali koliko ljudi vozi Uber u “slobodno vrijeme“. Od vlasnika firmi, koji imaju viška vremena, a premalo novaca, do studenata koji zarađuju tijekom studiranja. Prijavite se i odvozite šihtu.

3. Iznajmite prostor na Airbnb
Imate kuću u kojoj živite sami, imate stan i nikako da pronađete odgovarajućeg podstanara ili imate sobu u stanu u kojoj ne boravite? Odlično! Otvorite račun na Airbnb servisu i zarađujte na turistima. 

4. Tester web stranica
Baš kao što će vam platiti ispunjavanje anketa, tako će vam neke stranice platiti da istestirate funkcionalnost web stranica. Potrebno vam je 10 do 15 minuta, a možete zaraditi i do 40 dolara. Proguglajte UserTesting.com i slične strane stranice. Nema ništa za izgubiti, a sve što vam treba jest računalo i brzi internet.

5. Prodajte stvari koje ne koristite
Njuškalo, LetGo, Facebook market ili određene Facebook grupe ili čak eBay – sve su to servisi koje možete iskoristiti kako biste prodali stvar koju ne koristite. Od odjeće, knjiga ili umjetnina. Evo ideje - preuredite komad starog namještaja koji ne koristite i prodajte ga. 

6. Naplatite svoje intelekt
Imate li zanimljiv hobi ili ste profesionalac u svom poslu? Super – aktivirajte se i u freelanceu. Kao freelancer možete zaraditi radeći ono čime se i inače bavite. Provjerite stranice poput outsorcely, fiverr, freelancer i krenite zarađivati.

7. Uvijek možete posuditi novac, barem za prvu ruku
Posuđivanje novaca od prijatelja ili obitelji najgore je što možete učiniti. Kako se god postavili, ostavlja gorak okus u ustima. Zato potražite nas – bez ustručavanja, bez opravdanja i bez neugodnih situacija. 

Ako vam je iskrsnuo određeni problem, novac vam treba hitno ili tek do sljedeće plaće – uredu je potražiti pomoć u obliku kredita ili pozajmice. Ferratum bank vam u takvim slučajevima nudi mogućnost prijave za Mikrokredit s rokom otplate do 30 dana, uz koji imate i 30% popusta na bankovnu naknadu ili kredite u iznosima do 16 tisuća kuna

Prijave za kredit u Ferratum banci traju svega nekoliko minuta, odobrenje ćete pričekati do 15 minuta, a jamac vam ne treba već osobni dokument i internet. Ne bojte se – kliknite na link i provjerite mogućnosti.

Informirajte se, nazovite, popričajte sa službom za korisnike i tek kad imate sve informacije, odaberite proizvod koji najviše odgovara vašim mogućnostima.

Provjerite i ostale mogućnosti. Ferratum bank je tu za vas. Dijeli nas samo klik. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Sve što znamo o novoj sezoni 'Uvoda u anatomiju'
PROMO

Sve što znamo o novoj sezoni 'Uvoda u anatomiju'

Kada je „Uvod u anatomiju“ tek počeo s emitiranjem u ožujku 2005. godine, nitko nije mogao predvidjeti koliko će brzo serija dosegnuti međunarodnu slavu.

Iberogast®: Prirodno rješenje za probavne smetnje
PROMO

Iberogast®: Prirodno rješenje za probavne smetnje

Svi mi, bez iznimke, barem jednom u našem životu doživjeli smo neugodnosti povezane s problemima probavnog sustava.
LEAP Summit dovodi svjetsku elitu:govornici iz Amazona i Binancea prvi put u Zagrebu
PROMO

LEAP Summit dovodi svjetsku elitu:govornici iz Amazona i Binancea prvi put u Zagrebu

Dugo iščekivani LEAP Summit najavljuje deveto izdanje konferencije koja će inspirirati i potaknuti inovacije među vizionarima i poduzetnicima.