Obavijesti

Promo sadržaj

7 razloga zašto posjetiti Terme Sveti Martin ovog proljeća

7 razloga zašto posjetiti Terme Sveti Martin ovog proljeća
6

Ako tražite destinaciju koja će vam omogućiti da se osjećate dobro i obnovite energiju, Terme Sveti Martin su idealan izbor.

Dolaskom proljeća, kada priroda oživljava u svoj svojoj raskoši, raste želja za bijegom od užurbanog načina života i potragom za mjestom koje nudi savršen balans aktivnosti i odmora. Terme Sveti Martin, smještene u idiličnom kutku sjeverne Hrvatske, predstavljaju oazu mira koja harmonično spaja blagodati prirode s vrhunskim uslugama za sve generacije.

1. Najaktivnija destinacija u Hrvatskoj

Posjetitelji Termi Sveti Martin često se iznenade bogatstvom atrakcija koje Međimurje skriva. Mađerkin breg, kao jedan od bisera regije, očarava svojim panoramskim pogledima koji sežu sve do susjednih država. Posjet Mlinu na Muri je poput vremeplova koji vas vodi u prošlost, pričajući priču o tradiciji i zanatstvu koja se prenosi generacijama. Vinarije su vrhunac turističke ponude, gdje svaki gutljaj vina priča priču o sunčanim padinama i trudu ljudi koji ovaj kraj čine vinogradarskim rajem. Uputite se na vinsku cestu koja prolazi Termama Sveti Martin i kušajte neka od najboljih međimurskih vina.

Happy friends having fun an drinking wine in autumn time

2. Healthness ponuda: sinergija zdravlja i opuštanja prema filozofiji dr. Rudolfa Sterinera

Healthness filozofija Termi Sveti Martin temelji se na povezivanju tjelesnog i mentalnog zdravlja s fokusom na prevenciju i poboljšanje kvalitete života. Raznolikost programa omogućava gostima da se prepuste stručnim rukama terapeuta, nutricionista i trenera, koji kroz individualan pristup izrađuju programe detoksikacije, gubitka težine ili antistresa. Osim toga, gosti se mogu uključiti u aktivnosti poput joge ili meditacije, koje tijelu vraćaju vitalnost, a duhu mirnoću.

3. Pet Friendly Resort

Terme Sveti Martin nose titulu 'Pet Friendly' resorta s razlogom. Pružajući visok standard usluga za kućne ljubimce, osiguravaju da se i vaši četveronožni suputnici osjećaju dobrodošlo i komforno. Pregršt prostora na otvorenom, smještaj prilagođen potrebama kućnih ljubimaca i pažljivo osmišljene poslastice samo su dio ponude koja osigurava da ljubimci uživaju jednako kao i njihovi vlasnici.

4. Gastronomija: svježe, lokalno, neodoljivo

Gastronomska ponuda Termi Sveti Martin oslikava spoj tradicije i inovacije. Restorani u resortu koriste samo najsvježije sastojke, većinom dobivene od lokalnih proizvođača. Ponosni su na to što gostima mogu poslužiti jela puna tradicionalnih okusa i svježine, od međimurskih specijaliteta do suvremenih delicija kreiranih prema načelima zdrave prehrane. Svaki zalogaj je putovanje kroz bogatstvo okusa koje Međimurje nudi.

5. Čarobni izvor: ljekovitost termomineralne vode

Ljekovita termomineralna voda Termi Sveti Martin cijenjena je zbog svog terapeutskog učinka na tijelo i um. Kupanje u termalnim bazenima nije samo sredstvo relaksacije, već i način za poboljšanje zdravstvenog stanja kože, zglobova i mišića. Ove blagotvorne vode izviru iz dubina zemlje, noseći sa sobom minerale koji revitaliziraju i obnavljaju.

6. Aktivan odmor: biciklom kroz zelene brežuljke

Aktivnosti na otvorenom u Termama Sveti Martin posebno su obogaćene mogućnostima za biciklizam. S brojnim stazama koje se protežu kroz živopisne pejzaže, vinograde i šume, biciklizam postaje ne samo rekreacija već i prilika za istinsko povezivanje s prirodom. Najam bicikla u resortu olakšava gostima da se upute u istraživanje očaravajućeg okoliša koji poziva na avanturu i otkrivanje.

7. Festival vina Urbanovo: vrhunski razlog dolaska u Međimurje

Vino i Terme Sveti Martin nerazdvojni su par. Festival Urbanovo, koji se održava svake godine u obližnjoj Štrigovi, prilika je za istraživanje bogatstva vinskih sorti koje krase ovaj kraj. Degustacije, susreti s vinarima i učenje o vinogradarstvu dio su enološkog doživljaja koji ova regija s ponosom predstavlja. Ove će se godine festival održati od 17. do 19. svibnja, dok će se u periodu od 24. do 25. svibnja održati Dani otvorenih vrata brojnih vinarija diljem Međimurja.

Terme Sveti Martin nude više od običnog odmora; one su destinacija koja budi sva osjetila i poziva na istraživanje, opuštanje i regeneraciju. Ovo je mjesto gdje se svaki gost osjeća posebno, a svaki njegov trenutak postaje dio osobne priče o blagostanju i harmoniji.

Više informacija o Termama Sveti Martin potražite na www.termesvetimartin.com

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Slavimo Majčin dan: Osvojite nezaboravan vikend program za majke i kćeri!
NAGRADNI NATJEČAJ

Slavimo Majčin dan: Osvojite nezaboravan vikend program za majke i kćeri!

Darujemo čitateljice s programom Ženski vikend Hrvatskom/Women’s days by modniALMAnah! Napišite zašto baš vi i vaša mama trebate osvojiti ovaj vikend, a mi nagrađujemo tri najbolja odgovora.

Rekordan broj prijava za Kaufland školu voća i povrća
PROMO

Rekordan broj prijava za Kaufland školu voća i povrća

272 osnovne škole žele dobivati besplatno svježe voće i povrće iz Kauflanda
Cedevita pokrenula novu digitalnu platformu
PROMO

Cedevita pokrenula novu digitalnu platformu

Upoznajte CE svijet