Obavijesti

Promo sadržaj

A1 Hrvatska bogato nagradila korisnike e-računa

A1 Hrvatska bogato nagradila korisnike e-računa
1

Kao dio ciljeva održivosti, A1 Hrvatska nastavlja provodi niz zelenih praksi u svakom dijelu svog poslovanja

Osim što nastoji umanjiti svoj ugljični otisak kroz modernizaciju infrastrukture i razne inicijative ozelenjivanja mreže, na brigu o okolišu žele potaknuti i svoje korisnike. U nagradnoj igri „Aktiviraj e-račun“ nagradili su čak 12 korisnika, koji su prošle godine papirnati račun zamijenili elektroničkim. Najviše je sreće imala gospođa Ksenija Marić iz Velike Gorice, koja je kući odvezla 1. nagradu – potpuno električni Renault Twingo! Ostali su dobitnici osvojili e-bicikle, e-romobile i nove mobilne uređaje.

U nagradnoj igri sudjelovalo je čak 16.000 postojećih i novih A1 korisnika e-računa, koji su barem jedan račun primili elektroničkom poštom, u Moj A1 aplikaciji ili na Moj A1 portalu. Zabrinjavajuća izvješća o količini otpada i njegovom negativnom utjecaju na okoliš potiču nas na aktivnije djelovanje i smanjenje otpada, a upravo je e-račun jedan od primjera kako svatko od nas na jednostavan način može smanjiti svoj ugljični otisak. Osim toga, prelaskom na e-račun, korisnik račune dobiva brže i bez obzira na to gdje se nalazi, obavijest stiže i SMS-om, a kroz uslugu Moj A1 ima i jednostavan uvid i kontrolu nad svojim troškovima.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Biraj limenku, opet i opet i opet!
PROMO

Biraj limenku, opet i opet i opet!

Svima draža ambalaža

Damjan Rudež - Od NBA igrača do uspješnog poduzetništva
PROMO

Damjan Rudež - Od NBA igrača do uspješnog poduzetništva

Damjan Rudež, novi predavač Skill Boxa, profesionalni košarkaš, najbolji je primjer mladima kako je na svom putu odabrane karijere pa potom ulaganjem u svoje obrazovanje, nastavio putem uspješnog poduzetnika.
Hrvatska crkva svetog Jeronima u Rimu
PROMO

Hrvatska crkva svetog Jeronima u Rimu

Otkrijte priču o hrabrom činu izgradnje hrvatske crkve sv. Jeronima u Rimu za vrijeme Sikstovog pontifikata