Obavijesti

Promo sadržaj

ABBAmanija zahvatila Hrvatsku!

ABBAmanija zahvatila Hrvatsku!

Nakon rasprodana dva koncerta u Zagrebu, rasprodanog koncerta u Rijeci te prepune dvorane u Varaždinu, ponosno najavljujemo nove koncerte ovog spektakularnog Abba Symphonic Real Tribute Showa!

S obzirom na opravdan i ogroman interes u Zagrebu te činjenici da se KD Lisinskog pokazao premalenim za sve fanove glazbe ovog legendarnog benda, novi koncert održati će se u KC Dražena Petrovića 13. travnja. Zadrani će najveće pop hitove Abbe slušati 14. travnja u dvorani Višnjik, a finale turneje su u splitskim Gripama 15. travnja!

Pokretanje videa...

ABBA Symphonic Real Tribute Show 01:34


ABBA kao globalni fenomen ne prestaje iznenađivati ni nakon  pola stoljeća. Fanovi glazbe ovog legendarnog benda u Hrvatskoj, kao i u svijetu, prenose svoju ljubav s generacije na generaciju. Stoga ne čudi da su i u Hrvatskoj koncerti Abba Symphonic Real Tribute Showa ,koji autentično promoviraju  glazbu ovih pop osvajača, rasprodani. Glazba kojom su se proslavili, „slatka i melankolična“, upravo je recept za dugovječnost i prolazak na svim testovima vremena jer uz sve današnje popularne pop pjesme lišene romantike i čarolije, ABBA budi u nama onu „Dancing Queen! I to naprosto nitko ne može osporiti.   
 


Simfonijski orkestar i bend ovom će turnejom proslaviti 50 godina postojanja jednog od najslavnijih  bendova na svijetu. Dva puta rasprodani koncert u Zagrebu  i rasprodani koncert u Rijeci, te prepuna dvorana u Varaždinu privući će  sve generacije, od mladih koji su putem Tik Toka i mjuzikla Mamma Mia upoznati s stvaralaštvom ovog legendarnog benda do starije generacije koja je odrastala i prve plesne korake  napravila upravo uz ABBU. Kada zasvira „Waterloo“ uz pratnju simfonijskog orkestra, dvorana se diže na noge i do kraja koncerta nitko ne sjedi. Snaga koju ima ovaj Show leži u vrhunskoj interpretaciji, glazbenom putovanju u neka jednostavnija vremena puna blještavila i scenskom nastupu nabijenom nevjerojatnom energijom.  
 
Koncert posvećen švedskoj grupi ABBA koja ove godine slavi 50 godina. U toj značajnoj jubilarnoj godini nastavljen je projekt ABBA SYMPHONIC, koji je oživio  najuspješnije ABBA hitove poput Mamma Mia, Dancing Queen, Super Trouper, The Winner Takes It All, S.O.S., Fernando i i drugih, na oduševljenje starih i novih obožavatelja ABBE.  
Uz simfonijski orkestar  nastupa jedan od najboljih bendova ABBA Real Tribute, koji se odlikuje originalnom kostimografijom, plesnom koreografijom, izvrsnom interpretacijom  i nastavlja povijesti ABBE! Nastupom u živo i vrhunskom showu te produkciji, ABBA SYMPHONIC će vas vratiti u nostalgična vremena i prizvati uspomene razdoblja u kojem je ABBA dominirala na međunarodnim radijskim ljestvicama! 


Skupina ABBA je u razdoblju od 1972. do 1982. kao najuspješnija švedska skupina svih vremena prodrla na svjetsku pozornicu, prodavši više od  400 milijuna ploča, što ih je pretvorilo u svjetske rekordere.  
Slavni članovi ABBE su bili: Agnetha Faltskog, Bjorn Ulvaeus, Benny Anderson, Anni-Frid Lyngstad. Na glazbenoj sceni pojavili su se putem natjecanja za pjesmu Eurovizije 1974. sa skladbom Waterloo, a njihov je uspon započeo 1975. godine s pjesmom S. O. S.. Na svjetski vrh ih je lansirala pjesma Mamma Mia gdje su ostali narednih godina, stvarajući vojsku obožavatelja koji su ljubav prema ABBI prenosili i na nove generacije. Izdali su osam originalnih albuma i izdali ih u rekordnim nakladama. ABBA još danas osvaja publiku na televiziji, radiju i naravno s vrlo popularnim filmom Mamma Mia.  
 
Doživite glazbu legendarne ABBE 13. travnja 2023. u KC Dražen Petrovića u Zagrebu, 14. travnja u Višnjiku u Zadru te 15. travnja u splitskim Gripama.

Ulaznice u prodaji od 26.01. putem web stranice www.eventim.hr.  

3
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje
PROMO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje

Gala peleti i briketi ekološka su rješenja za grijanje koja objedinjuju visoku učinkovitost, financijsku dostupnost te praktičnost za svakodnevnu uporabu. Cijeli proces proizvodnje Gala peleta je automatiziran

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?
sadržaj donosi petrol

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?

Suočeni s intenzivnom konkurencijom na tržištu rada, poslodavci se nalaze pred jednim od najvećih izazova: kako privući i zadržati kvalitetne radnike?
King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju
PROMO

King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju

Zagrebački shopping centar ostat će otvoren tijekom izvođenja radova čiji je završetak planiran za jesen 2025.