Promo sadržaj

Komentari 0

Addiko banka pripremila je božićni poklon za svakog

Addiko banka pripremila je božićni poklon za svakog

Ušli smo u najveselije razdoblje u godini, a božićna atmosfera i darivanje zavladali su i Addiko bankom. Odrasli će tako uživati uz posebno osmišljeni Addiko adventski kalendar, dok je najmlađima Addiko odlučio pokloniti ono najvrjednije - znanje.

Gradovi su ukrašeni, božićne žaruljice upaljene, s radija se čuje dobro nam poznati „All I Want for Christmas“… Sve to znak je samo jednoga – Božić je pred vratima. Vrijeme darivanja, ljubavi i veselja lagano obuzima svakoga od nas, a „ho-ho-ho“ čuje se i Addikom koji je pripremio poklone za velike i za male. Za odrasle je tu Adventski kalendar, dok je najmlađima Addiko banka odlučila pokloniti znanje.

Financijska poslastica u svakoj kućici

Osim veseljem i osmijehom na licu, Addiko je odlučio ove blagdane začiniti posebnim izdanjem Adventskog kalendara, platforme koja svakim danom do 24. prosinca nudi različite financijske pogodnosti, popuste i prilike. Svaki petak u 20 sati otkrivaju se detalji za sljedeći tjedan, a akcije uključuju ugovaranje kreditne ili prepaid kartice bez naknade, povrat prve rate kredita, gratis paket tekućeg računa sljedećih 12 mjeseci, 30 posto manja kamata na gotovinske kredite, kupovina na rate bez naknade, i brojne druge pogodnosti. Uz Adventski kalendar svaki dan otkrivate novu financijsku poslasticu, stoga je pravo vrijeme da iskušate sreću i otvorite svoju kućicu.

30 % niže kamatne stope na gotovinske kredite 8., 9. i 10.12.

U nekim od kućica naći ćete ponudu baš za vas. Upamtite da samo na datume od 8. do 10. 12. kućite skrivaju gotovinski kredit uz nevjerojatnih 30% popusta na kamatnu stopu, a zatražiti ga možete u najbližoj Addiko poslovnici. Samo 11.12. uz gotovinski kredit online, Addiko vam daruje 200 kuna na transakcijskom računu! Uz ponudu gotovinskih kredita tu su i akcijski paketi tekućeg ili žiro računa. U sklopu GO paketa za samo 19 kuna mjesečno možete otvoriti tekući ili žiro račun, dobiti Debit Mastercard® karticu na korištenje te Addiko Mobile mobilno bankarstvo. A za sve nove klijente tu je i akcijska ponuda Active paketa, u kojem je svaki bankomat Addiko bankomat!

Dar koji ostaje za cijeli život

Iako i odrasli uživaju u njima, poklonima se ipak najviše vesele najmlađi. Dok na neke zaboravimo već idući dan, pojedini pokloni ostaju nam za cijeli život. Vodeći se time, Addiko banka je ovih blagdana umjesto prolaznih poklona odlučila darovati ono najvrjednije – znanje. Donaciju od 100.000 kuna uručila je Institutu za financijsko obrazovanje Štedopis kako bi podržala edukaciju nastavnika o osnovama financija i tako ova vrijedna znanja prenijela učenicima osnovnih škola.

Neovisno o tome što vas posebno veseli, neka ovi blagdani budu obilježeni veseljem, osmijehom na licima i vrijednim znanjima jer to je sve što nam ovih blagdana treba. Ako toga ponestane, inspiraciju uvijek možete potražiti na Adventskom kalendaru Addiko banke.