Promo sadržaj

Komentari 21

Addiko banka u petak spušta kamatne stope za 50%

Addiko banka u petak spušta kamatne stope za 50%

U sklopu posebnog "Addiko Red Friday-a" Addiko banka je za ovaj petak, 15. lipnja pripremila posebnu pogodnost - čak 50% niže kamatne stope za gotovinske kredite

Za sve zahtjeve koji budu podneseni na dan 15. lipnja 2018. godine, te kasnije odobreni, Addiko banka će omogućiti 50% nižu kamatnu stopu i time najpovoljnije uvjete gotovinskih kredita, i to za cijelo vrijeme otplate. 

"Addiko Red Friday" odnosi se na gotovinske kredite u kunama i u eurima, te je dostupan postojećim i novim klijentima. Radi se o originalnom konceptu čime Addiko pomiče granice klasičnog bankarstva, i uvodi nešto novo s opipljivim koristima za klijente.

Kamatna stopa fiksna je za cijelo vrijeme otplate, a primjerice za Addiko Blic kredite ona će umjesto standardnih od 8,20% iznositi od 4,10% (EKS 4,18%) za HRK, dok će za kredite s valutnom klauzulom u EUR umjesto standardnih od 8,00% kamatna stopa na 15. lipnja iznosit 4,00% (EKS 4,07%). Pritom nema dodatnih troškova, naknada, niti troškova javnog bilježnika.

- U Poslovanju s građanstvom Addiko banka je u 2017. godini zabilježila rast novih kredita od 51 posto, uz rast volumena nenamjenskih kredita od 57 posto. Uspješno poslovanje i nadmašena očekivanja su nas ujedno potaknuli da osmislimo jedinstveni "Addiko Red Friday" koncept kakav dosad nije viđen u bankarstvu, gdje jedan dan u godini kamatne stope spuštamo za čak 50 posto. Ovime smo željeli klijentima zahvaliti na ukazanom povjerenju i omogućiti im gotovinski kredit po nevjerojatno povoljnim uvjetima - izjavila je Petra Bašić Jantolić, direktorica Upravljanja proizvodima i odnosima s klijentima za građanstvo i mala poduzeća Addiko Banke.