Obavijesti

Promo sadržaj

Addiko pomaže zdravstvenom sustavu i građanima

Addiko pomaže zdravstvenom sustavu i građanima
1

Zdravlje i sigurnost svih zaposlenika i klijenata ostaju prioritet, ali je Addiko banka odlučila dodatno podržati i djelatnost koja se u ovim trenucima nalazi na prvoj liniji borbe protiv novog koronavirusa

Addiko banka kontinuirano pruža potporu zajednici u kojoj posluje. Zdravlje i sigurnost svih zaposlenika i klijenata ostaju prioritet, ali je Addiko banka odlučila dodatno podržati i djelatnost koja se u ovim trenucima nalazi na prvoj liniji borbe protiv novog koronavirusa.

Tako će klijenti Addiko banke zaposleni u djelatnosti zdravstvene zaštite biti oslobođeni plaćanja mjesečne naknade za vođenje tekućeg računa i paketa tekućih računa (Basic, Smart, Gold ili Platinum) za travanj, svibanj i lipanj 2020. godine. Ova pogodnost odnosi se na zaposlene koji rade na zdravstvenoj zaštiti u bolnicama, kao i djelatnostima opće medicinske prakse.

Dodatna podrška Addiko banke hrvatskom zdravstvenom sustavu su i donacije akciji „Hrvatska protiv koronavirusa“ putem koje su KBC Osijek i KB Dubrava, kao primarni respiratorno-intenzivistički centri za liječenje pacijenata oboljelih od bolesti COVID-19, primili novčanu donaciju banke u ukupnom iznosu od 200.000 kuna, odnosno 100.000 kuna po bolnici. Financijska sredstva bit će utrošena za kupnju nužnih medicinskih uređaja te zaštitne opreme.

Ovaj potez ne znači da je Addiko banka „zaboravila“ na svoje druge klijente i zaposlenike.

Tako je za klijente pogođene pandemijom ili potresom uveden moratorij na kredite, odnosno privremena odgoda plaćanja kreditnih obveza. Također, limit za beskontaktno plaćanje bez autorizacije PIN-om povećan je s dosadašnjih 100 na 250 kuna, a ukinute su i naknade za podizanje gotovine na bankomatima drugih banaka.

U ovom trenutku, možda više nego ikada prije, pokazalo se koliko je zapravo važno ulaganje u digitalnu transformaciju na svim razinama. Tako je potpuno virtualna poslovnica Addiko banke (virtualnaposlovnica.addiko.hr) u jeku pandemije proslavila svoj prvi rođendan. U njoj možete postati klijent bez dolaska u poslovnicu te iskoristiti potpuno digitaliziran proces odobravanja kredita – od zahtjeva do odobrenja, također bez potrebe za odlazak u poslovnicu.

Za upravljanje osobnim financijama, svakako, možete ostati doma, uz internetsko ili mobilno bankarstvo. Tako svim novim korisnicima Addiko banka daruje tri mjeseca mobilnog bankarstva bez naknade ako uslugu aktiviraju do 30. lipnja 2020. godine.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!

U građevinarstvo i arhitekturu stiže nova era luksuza
PROMO

U građevinarstvo i arhitekturu stiže nova era luksuza

Jeste li kad čuli za tihi i održivi luksuz? Ante Vrban, nagrađivani arhitekt iz Šibenika, predviđa da će upravo ti pojmovi postati budućnost u izgradnji.
Hibridni oglasnik u novom ruhu: predstavljamo vam novu verziju Shopaj24
Shopaj24

Hibridni oglasnik u novom ruhu: predstavljamo vam novu verziju Shopaj24

Shopaj24, prvi hibrid medija i oglasnika, lansirao je novu verziju svoje platforme. Ovaj korak označava evoluciju prema modernijem, intuitivnijem i naprednijem iskustvu za sve korisnike