Obavijesti

Promo sadržaj

Adecco mijenja ime i postaje Lugera!

Adecco mijenja ime i postaje Lugera!
2

Adecco Hrvatska, poznati lider u svijetu zapošljavanja koji je nedavno proslavio 20 godina uspješnog poslovanja, od 4. travnja 2024. godine ulazi u svoje novo poglavlje poslovanja kao Lugera Talent Solutions.

Kao Adecco, tvrtka je ostvarila značajne poslovne uspjehe, postavši sinonim za pouzdanost i stručnost u povezivanju talenata s poslovnim prilikama. S razlogom je vodeći posrednik između kandidata i poslodavaca te su mnogi zaposlenici u Hrvatskoj započeli svoju priču upravo preko Adecco kompanije.

Ovaj strateški potez predstavlja pojačani fokus na inovacije i proaktivnost u rješavanju izazova tržišta rada. Lugera će se nastaviti usmjeravati na individualizirani pristup svakom kandidatu i poslodavcu, pružajući prilagođene usluge koje se temelje na dubokom razumijevanju njihovih jedinstvenih potreba i ciljeva.

Lugera nasljeđuje čvrstu temeljnu filozofiju Adecca, istovremeno uvodeći napredne tehnološke alate i pristupe koji će dodatno unaprijediti iskustvo zapošljavanja kako za kandidate, tako i za poslodavce. U svojem daljnjem radu nastaviti će biti fokusirana na povezivanje talentiranih pojedinaca s vodećim svjetskim tvrtkama, čime potiče rast i razvoj cjelokupnog tržišta rada. Lugera obuhvaća širok spektar usluga, uključujući Traženje i selekciju, Privremeno zapošljavanje, Obračun plaća i HR administraciju, Psihologijsko testiranje, Centar za procjenu, Outsourcing, Executive Search, Istraživanje tržišta, te Outplacement (karijerna tranzicija), pružajući sveobuhvatne usluge za različite potrebe poslodavaca i kandidata.

Lugera je jedan od pionira u korištenju naprednih tehnoloških rješenja, te će koristiti nove pristupe u analizi podataka i umjetnoj inteligenciji s ciljem boljeg razumijevanja dinamike tržišta rada i preciznijeg povezivanja kandidata s odgovarajućim prilikama. Time postaje predvodnikom revolucije u industriji i u stvaranju bolje budućnosti rada za sve.

Misija Lugere je pružati ne samo poslovne prilike, već i razvojne i obrazovne resurse koji omogućuju ljudima da ostvare svoj puni potencijal. Tvrtka će obnoviti fokus na razvoj talenata i karijera čime pruža dugoročnu vrijednost kako zaposlenicima tako i poslodavcima. Ovaj holistički pristup odražava Lugeru kao ključnog strateškog partnera budućnosti u razvoju poslovnih i individualnih potencijala.

Lugera teži stvaranju okruženja gdje tehnologija i ljudski dodir zajedno rade na unapređenju profesionalnog razvoja i stvaranju zadovoljstva na radnom mjestu. Cilj joj je osigurati da se svaki pojedinac i poslodavac osjećaju vrijednima i povezanima u sve dinamičnijem tržištu rada.

Lugera je svijetli primjer kako se tvrtke mogu prilagoditi i evoluirati, ne samo da prežive u promjenjivom tržišnom okruženju, već i da cvjetaju, postavljajući nove standarde i vodeći put u svijetu zapošljavanja, stvarajući nove mogućnosti za radnike i poslodavce. Njen poslovni put pokazuje kako kontinuirani rad, strast i ulaganje može ne samo unaprijediti poslovanje, već i obogatiti živote pojedinaca.

Zaključno, Lugera nije samo novo ime, već simbol novog doba u svijetu zapošljavanja. Sa svojim korijenima u renomiranoj Adecco tradiciji i očima uprtim u budućnost Lugera će nastaviti predvoditi industriju zapošljavanja, podižući kvalitetu rada u nikad dinamičnijem tržištu rada. Direktorica Nikolina Radić poručuje:

„Mijenjamo ime, ali strast ostaje ista“

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Sve što znamo o novoj sezoni 'Uvoda u anatomiju'
PROMO

Sve što znamo o novoj sezoni 'Uvoda u anatomiju'

Kada je „Uvod u anatomiju“ tek počeo s emitiranjem u ožujku 2005. godine, nitko nije mogao predvidjeti koliko će brzo serija dosegnuti međunarodnu slavu.

Iberogast®: Prirodno rješenje za probavne smetnje
PROMO

Iberogast®: Prirodno rješenje za probavne smetnje

Svi mi, bez iznimke, barem jednom u našem životu doživjeli smo neugodnosti povezane s problemima probavnog sustava.
LEAP Summit dovodi svjetsku elitu:govornici iz Amazona i Binancea prvi put u Zagrebu
PROMO

LEAP Summit dovodi svjetsku elitu:govornici iz Amazona i Binancea prvi put u Zagrebu

Dugo iščekivani LEAP Summit najavljuje deveto izdanje konferencije koja će inspirirati i potaknuti inovacije među vizionarima i poduzetnicima.