adidas Originals posegnuo u svoj arhiv za potrebe kolekcije 2000 Running | 24sata
Obavijesti

Promo sadržaj

adidas Originals posegnuo u svoj arhiv za potrebe kolekcije 2000 Running

adidas Originals posegnuo u svoj arhiv za potrebe kolekcije 2000 Running
6

Ove je sezone adidas Originals odlučio posegnuti u svoj arhiv kako bi (ponovno) predstavio kolekciju 2000 Running. Ona obuhvaća reinterpretacije pojedinačnih, legendarnih trkačkih tenisica ovog tisućljeća i udahnjuje im novi izgled, beskompromisno kombinirajući prošlost i sadašnjost.

Tri posebne siluete – nastale u prošlosti, ali prilagođene sadašnjosti – dio su probrane selekcije. Prvi su primjerak iz kolekcije najnovije tenisice Ozmillen, inspirirane legendarnim tenisicama Ozweego i jedinstvenom bezvremenskom estetikom 2000-ih s metalik premazom i mrežastim gornjištem, u dvije kombinacije boja, unaprijeđene modernim jastučićima Adiplus s pomoću kojih se prošlost uspješno pretvara u budućnost. Slijede tenisice Response CL kojima odajemo počast eksperimentalnom dijelu našeg arhiva, a koje odlikuju prozračni mrežasti dijelovi, sintetički elementi, dvije jednostavne kombinacije boja te međupotplat s jastučićem EVA. Kolekciju upotpunjuju tenisice adiStar Cushion, jedne od najprepoznatljivijih tenisica 2000-ih. Te tenisice, koje izgledaju jednako futuristički danas kao što su izgledale nekad, obilježava prozračno mrežasto gornjište, reflektirajući detalji, metalik elementi i jastučići Adiprene.

Predstavljanje kolekcije popratit će kampanja pod nazivom „Dvije tisuća priča” u kojoj će kreativci ključni za sadašnjost ili prošlost u parovima ispričati bezvremensku priču o mjestu koje adidas zauzima u našoj kulturi. Kampanju će zaključiti dinamični vizualni razgovor između britanskog fotografa Ewana Spencera, koji se proslavio u kasnim 1990-ima i ranim 2000-ima, i vizualne umjetnice Sophie Jones, koji će zajedničkim snagama ovjekovječiti modele različitih generacija. Rezultat: Dvije ere. Dva fotografa. Dvije generacije. Jedna kampanja.

Od 22. siječnja kolekcija 2000 Running postat će dostupna na stranicama adidas.com te u adidasovim i drugim odabranim trgovinama.

O brandu adidas Originals

Na krilima bogatog sportskog naslijeđa adidasa, jednog od najvećih svjetskih brandova te dizajnera i proizvođača sportske obuće i odjeće, 2001. godine pokrenut je lifestyle brand adidas Originals. adidas Originals služi se adidasovim arhivom kao polazišnom točkom za daljnji razvoj ostavštine branda, stavljajući naglasak na inovaciju proizvoda i promatranje kreativnosti i hrabrosti sportaša na terenima i u arenama kroz prizmu suvremene mladenačke kulture. Sa svojim prepoznatljivim logotipom trolista, prvi put upotrijebljenim 1972. godine, i uz podršku osoba koje oblikuju i definiraju kreativnu kulturu danas, adidas Originals i dalje je predvodnik među brandovima sportske odjeće za ulicu.

olekcija adidas Originals 2000 Running je dostupna na buzzsneakers.hr i u Buzz trgovinama.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

5 najčešćih pitanja vezano uz pojavu vlage ili plijesni u kući/stanu
PROMO

5 najčešćih pitanja vezano uz pojavu vlage ili plijesni u kući/stanu

Kupaonica, kuhinja, suterenski i podrumski prostori, ali zapravo u svim prostorima u kojima boravimo trebamo osigurati adekvatan protok zraka kako bi isključili mogućnost nastanka vlage, a time i plijesni

Savršena kombinacija: tanko i lagano prijenosno računalo s velikim zaslonom
PROMO

Savršena kombinacija: tanko i lagano prijenosno računalo s velikim zaslonom

Napravljeno od neobičnog materijala Ceraluminuma i sa superiornim mogućnostima umjetne inteligencije, ovo će prijenosno računalo osvojiti vaše srce
Dugoročna studija BMC otkrila kako ukloniti celulit
PROMO

Dugoročna studija BMC otkrila kako ukloniti celulit

BMC Complementary Medicine and Therapies je znanstveni časopis porijeklom iz Ujedinjenog Kraljevstva (Velika Britanija) koji izdaje izdavačka kuća BioMed Central