Adidas podiže preciznost na terenu na sljedeću razinu s Predator accuracy kopačkama! | 24sata
Obavijesti

Promo sadržaj

Adidas podiže preciznost na terenu na sljedeću razinu s Predator accuracy kopačkama!

Adidas podiže preciznost na terenu na sljedeću razinu s  Predator accuracy kopačkama!
6

Kombinirajući uvid potrošača s povratnim informacijama adidasovih sportaša, PREDATOR ACCURACY kopačka je stvorena kako bi se povećala udobnost i poboljšala kontrolu lopte i točnost šuta!

adidas predstavlja najnovije Predator Accuracy kopačke - najnovijeg člana prestižne Predator linije, izgrađene za preciznu igru pri postizanju golova.

Moderna igra je igra inča i trenuci za pobjedu često se određuju najmanjim razlikama. Preciznost i sposobnost nastupa ispred gola ključni su za uspjeh na terenu, a Predator Accuracy nadograđuje se na prethodne Predatorove modele kako bi igračima dao potpuno samopouzdanje prilikom udaranja lopte.

Koristeći povratne informacije potrošača i adidasovih sportaša, Predator Accuracy je prošao kroz niz testiranja kako bi se optimizirala točnost igre:

- Na središnjoj strani kopačke nalazi se HIGH-DEFINITION GRIP TEHNOLOGIJA, koja se sastoji od gumenih elemenata koji su strateški postavljeni u zoni udarca za bolje prianjanje lopte, a istovremeno održavaju mekoću gornjeg dijela držeći ga fleksibilnim.

- Konstrukcija Predator Accuracy kopačke izrađena je uz pomoć HYBRIDTOUCH tehnologije - presvučenog materijala od mikrovlakana ponovno uvedenog za mekše i oblikovanije prianjanje koje povećava udobnost nošenja.

6
| Foto: PROMO/Neva Zganec/Dusko Marusic/Pixsell

- Vanjski potplat sastoji se od FACETFRAME-a za pružanje stabilnosti i bolje savitljivosti za nesmetano kretanje na terenu.

MAHSA ARYAN, DIREKTOR GLOBALNE ADIDAS FOOTBALL KATEGORIJE rekao je: „Od svog početka 1994., Predator se smatra jednom od najlegendarnijih kopački u igri, a tijekom godina mogli smo vidjeti nekoliko različitih ispričanih priča. Uzbuđeni smo što smo model Predator Accuracy ponovno prezentirali u njezinim temeljnim načelima - točnosti u postizanju golova. Poslušali smo povratne informacije sportaša i potrošača kako bismo stvorili kopačku dizajniranu za vrhunsku točnost te igračima dali potpuno samopouzdanje prilikom udaranja lopte.”

Predator Accuracy kopačka dolazi u crnoj silueti s ružičastim detaljima i poznatim adidasovim amblemom s tri pruge, u bijeloj boji.

Nove adidas kopačke dostupne su u Sport Vision trgovinama, kao i online.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

5 najčešćih pitanja vezano uz pojavu vlage ili plijesni u kući/stanu
PROMO

5 najčešćih pitanja vezano uz pojavu vlage ili plijesni u kući/stanu

Kupaonica, kuhinja, suterenski i podrumski prostori, ali zapravo u svim prostorima u kojima boravimo trebamo osigurati adekvatan protok zraka kako bi isključili mogućnost nastanka vlage, a time i plijesni

Savršena kombinacija: tanko i lagano prijenosno računalo s velikim zaslonom
PROMO

Savršena kombinacija: tanko i lagano prijenosno računalo s velikim zaslonom

Napravljeno od neobičnog materijala Ceraluminuma i sa superiornim mogućnostima umjetne inteligencije, ovo će prijenosno računalo osvojiti vaše srce
Dugoročna studija BMC otkrila kako ukloniti celulit
PROMO

Dugoročna studija BMC otkrila kako ukloniti celulit

BMC Complementary Medicine and Therapies je znanstveni časopis porijeklom iz Ujedinjenog Kraljevstva (Velika Britanija) koji izdaje izdavačka kuća BioMed Central