Obavijesti

Promo sadržaj

Admiral donirao dvije garniture dresova za 150 niželigaških nogometnih klubova

Admiral donirao dvije garniture dresova za 150 niželigaških nogometnih klubova

Admiral, kao jedan od najvećih svjetskih priređivača i proizvođača opreme za igre na sreću, već godinama sudjeluje u projektima u kojima je najveća pažnja sportske javnosti.

Admiral, kao jedan od najvećih svjetskih priređivača i proizvođača opreme za igre na sreću, već godinama sudjeluje u projektima u kojima je najveća pažnja sportske javnosti. S nekoliko zadnjih poteza iz Admirala su poslali jasnu poruku u kojem će smjeru i dalje ići njihovo poslovanje. Ulaganje u neke od najboljih sportskih brendova na ovim prostorima, samo je jedan od poslovnih koraka.

U jednoj od svojih zadnjih akcija, Admiral je donirao po dvije garniture nogometnih dresova za 150 niželigaških nogometnih klubova. Ova akcija sigurno će puno značiti svim klubovima koji su uključeni. Jer, poznato je koliko se naš niželigaški nogomet muči s osnovnim uvjetima za normalno funkcioniranje. . A klubovi kao što su nk Odra, nk Polet, nk Savski Marof, nk Croatia Samobor, nk Savudrija, nk Buje, nk Vodice, nk Imotski i brojni drugi, sigurno će znati iskoristiti Admiralovu donaciju!

- Ovakvi projekti odlična su stvar za promociju sportske priče, pa je tako i nama dobro došla donacija. Posebice, kada se uzme u obzir generalna situacija u kojoj se nalazi većina naših nogometnih niželigaša. Mi u Poletu smo iznimno zahvalni na Admiralovoj inicijativi, donirani nogometni dresovi olakšavaju nam situaciju. Za razvoj niželigaških nogometnih priča nužno je više ovakvih inicijativa. Jer, samo sličnim angažmanima i idejama može se popraviti situaciju u cijelosti - istaknuo je Vedran Katulić, tajnik nogometnog kluba Polet iz Buševca.

Katulić je također naglasio:

- Polet iz Buševca je nogometni klub koji, osim prve seniorske momčadi, ima u svom sastavu četiri mlađe kategorije, minići, prstići, limač i mlađi pionir, a uskoro ćemo formirati i momčad starijih pionira. Za takav pogon ovakve su inicijative od vitalnog značenja. Još jednom zahvaljujemo Admiralu na donaciji dresova za naš klub. Možemo se samo nadati da će Admiral i u budućnosti podupirati nogomet, pogotovo nas niže ligaške klubove kojima je takva vrsta pomoći uvijek prijeko potreba i dobrodošla. Tu ponajprije mislimo na naše male nogometaše i nogometašice, jer djeca su ipak naša budućnost.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Sonja i Natalija, žene koje ruše rodne stereotipe
PROMO

Sonja i Natalija, žene koje ruše rodne stereotipe

Posjetili smo dvije iznimne žene koje svakim danom ruše nametnuta rodna ograničenja i dokazuju istinsku snagu žena

Svi su pohrlili po ulaznice za "Progledaj srcem"
PROMO

Svi su pohrlili po ulaznice za "Progledaj srcem"

Duhovno-glazbeni spektakl godine okupit će najpopularnije izvođače duhovne glazbe u Areni Zagreb
"Um širi od neba": Kineski predsjednik Xi i francuska kultura
PROMO

"Um širi od neba": Kineski predsjednik Xi i francuska kultura

Svaki put kad kineski predsjednik Xi Jinping održi novogodišnji govor, njegove police u uredskom prostoru unutar kompleksa Zhongnanhai uvijek su proučavali znatiželjni knjiški crvi diljem zemlje i svijeta.