Obavijesti

Promo sadržaj

Adrenalinski spektakl u Zadru: održan prvi BMW Motorrad Roadshow

Adrenalinski spektakl u Zadru: održan prvi BMW Motorrad Roadshow
3

Premium ponuda BMW motorkotača predstavljena na spektakularnom eventu

Brojni ljubitelji motocikala i adrenalinske vožnje trećeg vikenda srpnja imali su priliku prisustvovati jedinstvenom BMW Motorrad Roadshow-u koji se ove godine prvi puta održao u Hrvatskoj. Među svim hrvatskim gradovima, jadranska turistička biser destinacija Zadar, imala je čast ugostiti BMW Motorrad Roadshow na oduševljenje brojnih inozemnih i domaćih gostiju. Zadarska županija i inače je poznata po velikom broju zaljubljenika u luksuzne automobile, a jednako značajan interes bilježi se i za BMW ponudu premium motorkotača. Na spektakularnom BMW Roadshow-u posjetitelji pristigli iz svih krajeva Hrvatske imali su mogućnost razgledavanja i upoznavanja više od 14 različitih super modela BMW motocikala. Također, na raspolaganju su im bile i testne vožnje odabranih modela, što je mnogima pomoglo da se osobno uvjere u zaista dojmljive BMW performanse.

Zvijezde dana, modeli za koje je vladao najveći interes, bili su BMW R 1250 GS Adventure, BMW R nineT, BMW R18 i BMW F 850 ​​GS. Najtraženiji za testne vožnje bio je upravo BMW R 1250 GS Adventure, koji je stvoren za najudaljenija odredišta, neprohodne rute i nepovoljne uvjete. Svaki vozač će s vožnjom ovog motocikla u sebi probuditi avanturistički duh, dok će mu dodatna udobnost i sigurnost prilikom svakog putovanja pružiti maksimalni užitak. Model BMW R nineT je klasični, čisti model, izrađen od visokokvalitetnog materijala s pažljivom izradom do najsitnijih detalja - savršen za izražavanje individualnosti jer vozač može sam konfigurirati model, birajući jednu od četiri dostupne boje ili stvarajući stilske naglaske na motociklu: uživati u snazi i jedinstvenosti svog BMW motorkotača.

Ako ste u potrazi za modelom koji će vas podsjećati na povijest i kultne značajke branda, najbolji izbor je novi BMW R18 - model koji na prvi pogled izgleda poput krstarice, a čelični okvir koji prekriva snažni motor naglašava njegovu impresivnu pojavu. Opremu je moguće prilagoditi prema osobnim željama i prepustiti se neponovljivom iskustvu tijekom vožnje ovog premium motorkotača. Svi ljubitelji avanture poželjet će model BMW F 850 GS jer uz njega cijela vožnja dobiva novu dimenziju. Kao stvoren je za duge vožnje i zahtjevne terene, a uz poboljšanu standardnu ​​opremu kao što su TFT zaslon i BMW Motorrad Connected, USB priključak za punjenje, kao i ABS Pro i DTC, ovaj sportski motocikl spreman je postati partnerom -  suputnikom gdje god krenuli.

Zadarski vikend spektakl tvrtka Tomić & Co. omogućila je i zbog važne činjenice - druge godine poslovanja jednog od najznačajnijih poslovnica u zemlji i najvećoj u Dalmaciji. Poslovnica u Zadru, izgrađena prema najnovijim standardima BMW Grupe, nalazi se među najsuvremenijim salonima automobilskog brenda u Hrvatskoj.

Najnoviju BMW Motorrad ponudu provjerite u Tomić & Co. poslovnicama diljem zemlje, na lokacijama: Zagreb, Zadar, Rijeka, Split, Osijek i Pula. Više informacija, potražite na web stranici: https://www.bmw-motorrad.com.hr/hr/home.html#/filter-svi

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?
PROMO

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?

Riječanin Luka Matković utrkivat će se protiv Maxa Verstappena na Player 0.0 globalnom finalu!
Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija
PROMO

Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija

Isprobali smo svrdlo s karbidnim vrhom. Iako ga na gradilištima od milja zovu čarobnim štapićem, riječ je o priboru kojeg se pribojava svaka armirano-betonska konstrukcija.