Obavijesti

Promo sadržaj

Komentari 2

Advent se ove godine seli u Radničku. Provjerili smo kakva nas ponuda ondje očekuje

Advent se ove godine seli u Radničku. Provjerili smo kakva nas ponuda ondje očekuje

Postoji li išta bolje od opuštenog druženja uz šalicu dobroga kuhanog vina, porcije vrućih fritula ili peciva s nekom kvalitetnom domaćom kobasicom? Advent se ove godine u velikom stilu vraća u naš grad, ali ovaj put na novu adresu

VIDEO

O tome je li Zagreb najbolji grad na svijetu, možemo raspravljati, ali izvan svake diskusije je to da Zagreb ima najbolji Advent na svijetu. Kako smo prošle godine ostali zakinuti za taj event, koji je godinama u našu metropolu mamio stotine tisuća ljudi iz zemlje i svijeta, ove mu se godine veselimo više nego ikad prije.

Jedna od aktivnosti kojima se većina nas najviše veseli sigurno je klizanje na otvorenom, a ove ćemo godine u toj omiljenoj zimskoj aktivnosti moći uživati i na Adventu u Radničkoj, ulici koja će bez svake sumnje brzo postati omiljeno okupljalište Zagrepčana. 

Najbolja zabava u gradu

Bez obzira na to tražite li savršenu lokaciju na kojoj ćete snimiti najbolju adventsku fotku za društvene mreže, najslađu kućicu u kojoj ćete pojesti najukusnije zalogaje na ovogodišnjem Adventu ili glazbeni program uz koji ćete se najviše zabaviti, adresa na koju ćete se zaputiti ove godine je Radnička 21.

Veliko otvorenje Winter Garden Adventa zakazano je za 2. prosinca, a čast da otvori bogati zabavni program, koji će se u Radničkoj odvijati tijekom cijelog mjeseca, pripala je Maji Šuput i grupi Enjoy. 

Službeni program počinje već u 11 sati, a dobro poznati mirisi i okusi Božića vratit će nas barem nakratko u vrijeme u kojem nam novo normalno još nije bilo ni u primisli. Bit će to odličan uvod u sezonu druženja s našim najdražima, a trenutke za pamćenje najbolje ćete ovjekovječiti u čarobnom foto korneru okruženi snježnim borovima, u kojima se skriva posebno iznenađenje koje će najviše oduševiti sve ljubitelje retro automobila.

Poslije 18 sati mikrofon preuzima neumorna Maja Šuput, koja će nas u pratnji svog benda bez svake dvojbe počastiti još jednom sjajnom zabavom.

Adventski program o kojem će se pričati

Znamo da će Maja obaviti super posao, ali smo jednako tako sigurni da nam zabave na Adventu u Radničkoj neće nedostajati ni u ostatku blagdanske sezone. Za nezaboravne trenutke tijekom ostatka prosinca pobrinut će se mnoga poznata domaća DJ imena te neki od naših najpopularnijih pjevača. Detalje o programu Adventa možete redovito pratiti na službenoj Facebook stranici

Osim toga, još jedna posebnost Adventa u Radničkoj odnosi se na super ponudu koju su za posjetitelje pripremili zagrebački Hilton Hoteli. Tako ćete za samo 90 eura u hotelu Canopy by Hilton dobiti noćenje za dvije osobe s uključenim doručkom, besplatno parkiranje, kao i specijalni koktel ili kavu po izboru te dodatni popust od 20 posto u restoranu i baru Reunion.

Hilton Garden Inn pripremio je posebnu ponudu u vrijednosti od 138 eura koja uključuje noćenje za dvoje odraslih i dvoje djece u dvije povezane sobe, doručak za cijelu obitelj, kao i besplatno parkiranje, a djeca će se posebno razveseliti božićnim darovima iznenađenja te Playstation kutku i kreativnoj radionici.

Za sve one koji predah od predblagdanske groznice traže u wellness programima, tu je ponuda hotela Doubletree by Hilton Zagreb, u kojem će gosti za 110 eura dobiti savršeni paket Spa Advent, koji uključuje jedno noćenje za dvije osobe s besplatnim doručkom, slatko božićno iznenađenje, kao i korištenje spa centra uz dodatne popuste na masaže

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje
PROMO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje

Očuvanje mentalnog zdravlja istaknuta je tema u današnjem užurbanom i stresnom suvremenom svijetu. Svakodnevno suočavanje sa izazovnim situacijama i zanemarivanje mentalnog i fizičkog zdravlja mogu imati ozbiljne dugoročne posljedice.

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona
PROMO

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona

Ana Lokas imenovana je novom predsjednicom Uprave Tifona. S više od dva desetljeća snažnog iskustva u financijskim i poslovnim sektorima, u svoju novu ulogu na čelu tvrtke donosi bogatu stručnost i dokazano iskustvo u vodstvu.
Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana
PROMO

Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana

Grupa Petrol u 2024. planira čistu poslovnu dobit u iznosu od 156,5 milijuna eura