Obavijesti

Promo sadržaj

Komentari 0

Advent stiže na kućnu adresu: Sarma, buncek, uštipci, burgeri i germknedle na super popustu!

Advent stiže na kućnu adresu: Sarma, buncek, uštipci, burgeri i germknedle na super popustu!

Ako ste ljubitelji adventskih specijaliteta, ali ne volite probijanje kroz gužve, redove pred kućicama i smrzavanje, a volite uživati u sezonskim gastro specijalitetima, Advent na Woltu savršen je izbor za vas

VIDEO

Božić je onaj čarobni dio godine u kojem želimo zaboravi na sve loše i uživati u blagodatima blagdanske ponude, a kuglice, lampioni, ukrasi, darovi i tradicionalno bogata gastronomska ponuda glavna su obilježja adventskog raspoloženja. Kućice s delicijama, slasticama, domaćim mesnim receptima te specijalitetima svjetskih kuhinja i ove su godine dio predblagdanskog ugođaja širom Hrvatske. No ne da se baš svima stajati na niskoj temperaturi i u dugačkim redovima da bi uživali u sezonskim jelima. Za njih je Wolt pripremio ponudu koja se ne odbija. 

Hrana stiže na vaša vrata 

Gužva, hladnoća i traženje parkirnog mjesta nezaobilazni su tijekom adventske zabave, no mnogi će to sve htjeti izbjeći i zaobići. Za one koji ne žele izaći iz svoje zone komfora tu je Advent na Woltu, koji se, sudeći prema ponudi, čini kao apsolutno sjajno rješenje za božićne specijalitete, ali u vlastitom domu. Ponuda Wolta sastoji se od suradnje s 40 restorana, a ideja se rodila iz želje da onima koji su spriječeni doći na neku od mnogih lokacija adventskih gastronomskih događanja omoguće uživanje u istovjetnim specijalitetima kakve bi dobili i da se nalaze na licu mjesta. Woltovu ponudu dodatno primamljivom čine razni popusti, pa će vas tako sezonski specijalitet koštati manje naručite li ga putem adventske ponude, a sve što trebate učiniti jest odabrati online i pripremiti blagdanski stol. 

Najšira ponuda restorana i povoljne cijene

Zahvaljujući aktualnoj Woltovoj ponudi možete ostvariti popuste na više od 70 jela iz ukupno 40 restorana, a svakodnevno se u njima širi popis jela koja možete kušati. Svakako vrijedi izdvojiti adventski Rudolf Burger iz Good Fooda, a u vrhunske izbore ove ponude ubraja se i Buncek bun, tradicionalni svinjski komad mesa, ali s azijskim twistom, koji je osmislio chef japanskog puba Izakaya, čija je kućica ove godine smještena na Fuliranju terase hotela Esplanade. Iz liste jela svakako su preporuka i delicije Žaropeka, posebno uštipci s umakom od kajmaka, za koje ćete preko Woltove ponude dobiti čak 40% popusta, a tu je i sarma od vepra na 30% sniženja iz restorana Samo Fino. Ako vam se tijekom blagdana ipak jedu sočni burgeri, u Burger King restoranima, osim posebnih blagdanskih popusta, za određene narudžbe dobiti ćete dar - božićne čarapice. A da zagrebački Advent ne bi prošao bez tradicionalnih slastica, uz odličan popust na vaša vrata stići će i germknedle iz Adventske kućice Knedlica, gdje ih nude u čak devet različitih varijanti. 

Jednostavnost korištenja aplikacije

Za slučaj da se pitate hoće li vaša narudžba biti dostavljena kvalitetno i na vrijeme, u Woltu Hrvatska mogu se pohvaliti suradnjom s više od 800 restorana i 300 trgovina, a za svakoga klijenta, kažu u kompaniji, isporuka mora proći bez greške. Woltova korisnička podrška iznimno je brza, a na upite odgovaraju u roku od nekoliko sekundi. Na domaćem tržištu već su tri godine, a broj restorana i trgovina koji dostavljaju putem Wolta kontinuirano raste. Hrana se dostavlja profesionalno i u optimalnom roku, pa budite sigurni da će se vaš zimski specijalitet pojaviti na vašim vratima baš onakav kakvog biste dobili i na pultu adventske kućice. Uporaba aplikacije Wolt jednostavna je, omogućava preglednu ponudu i brz odabir.

Sigurnost u doba korone

Woltova adventska ponuda u skladu je sa svim epidemiološkim mjerama, a online naručivanjem čuvate sebe i druge. Woltovi dostavljači hranu isporučuju poštujući najviše zdravstvene standarde i tako omogućavaju uživanje u božićnoj gastro ponudi svima, a ponajviše onima koji su onemogućeni otići na lokaciju.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci
PROMO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci

JGL, vodeća farmaceutska kompanija u domaćem vlasništvu, oglasila je veći broj radnih mjesta na različitim pozicijama. To su: Operater pripreme materijala za proizvodnju, Operater u farmaceutskoj proizvodnji i Operater na poslovima čišćenja i dezinfekcije u sterilnoj proizvodnji.

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“
PROMO

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“

Ako vas more ljubavne, financijske, zdravstvene ili poslovne brige, znajte da je vidovnjakinja Sandra ovdje za vas! Bilo da ste u Hrvatskoj ili inozemstvu, Sandrinom „kirurški preciznom“ Daru vidovitosti neće promaknuti fini detalji iz vaše prošlosti, sadašnjosti i budućnosti!
Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir
PROMO

Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir

Ukoliko ste strastveni ljubitelj pokera i u potrazi za nezaboravnim turnirskim iskustvom, ne propustite priliku da se pridružite Elitnoj seriji Texas Hold’em Pokera u Grand Casinu Admiral!