Promo sadržaj

Komentari 0

ADVENT U AKADEMIJI: Provedite Badnjak uz hitove ABBA-e i ABBA Real Tribute Band!

ADVENT U AKADEMIJI: Provedite Badnjak uz hitove ABBA-e i ABBA Real Tribute Band!

Švedska glazbena senzacija, grupa ABBA, ove je godine najavila svojevrstan povratak, gotovo 40 godina nakon što su se njeni članovi razišli!

Badnjak u Akademiji:
12h - Vitamin disco - dnevni disco program
18h - DJ program by Indy & Stanko Bondža (nastavlja se nakon koncerta)
20h - koncert ABBA Real Tribute Banda

U rujnu 2021. predstavili su nove pjesme "I still have faith in you" i "Don't shut me down" a prije mjesec dana sasvim novi album „Voyage“ koji je u prvih tjedan dana osvojio vrhove britanskih ali i svjetskih top ljestvica. Sljedeće godine najavljuju spektakularne koncerte uz ABBAtarse a sve novosti oko grupe ABBA dočekane su euforijom kakvu dugo neki glazbenici nisu uspjeli izazvati! Uživati u ABBA-inim hitovima uživo, njihovi poklonici, ali i oni koji jednostavno vole plesati na zvuk 70-ih, imaju priliku već ovaj Badnjak 24. prosinca, koji idilično, pada na petak pa ujedno donosi odgovor i kamo izaći ovog vikenda u Zagrebu. U Akademiju! Točnije, na jednu od najzanimljivijih advent lokacija ove godine - u Park Akademije likovnih umjetnosti - gdje se već mjesec dana održava adventski zimski festival Akademija.

Badnjak i Božić u Hrvatskoj već tradicionalno prolaze uz glazbu i koncerte, a kako je Stožer najavio da ovogodišnje proslave mogu trajati do čak 2 sata ujutro, tako će svi obožavatelji švedske a svjetske grupe ABBA ovu Badnju večer imati priliku ispratiti uz njihove najpoznatije hitove i ABBA Real Tribute Band!

ABBA Real Tribute Band čine regionalnu atrakciju koja donosi, kako kažu: „Injekciju dobre zabave, nešto novo, a već svima jako dobro poznato, neobaveznu svirku na kojoj glazbenici oduševljavaju ne samo glazbeno, već i koreografijom te kostimima. Hitove poput Waterloo, Ring Ring, Mamma mia, SOS i mnoooge druge sviramo na originalan način, ali opet, ne izlazeći iz okvira autentičnog. Ako vam treba baš dobar provod, opuštena atmosfera, totalna zabava i kvalitetna svirka, i sve to već ovaj vikend - vidimo se u petak u Akademiji!“

Koncerti u Akademiji, kao i sav popratni program su besplatni.

Kroz dvorište Ilice 85 prošlo je ovog prosinca gotovo deset tisuća posjetitelja, što ne čudi - boravak u Parku ALU-a ima sve prednosti boravka na prostranom otvorenom, a ograđenom prostoru, uz dodatak osvijetljenih drveća i nasada, božićnih ukrasa, kupola, skulptura, platoa i klupica.

Akademija je koncipirana kao mjesto iz kojeg se ne želi otići jer nudi sve potrebne elemente za dobar izlazak i zabavu koja ostaje u sjećanju. Uz glazbeni i popratni program, ideja je da posjetitelji Akademije imaju priliku pojesti i popiti točno ono što im srce u tom trenutku želi. Eat me, Munchy, Stara preša, Wurst PLAC i Sweet Adventure zaduženi su da ponudom hrane pokriju sve - internacionalno, nacionalno, slatko, slano, toplo, hladno, hrskavo, masno...dok su za šaroliku i široku ponudu hladnih pića i toplih napitaka zaduženi Apoteka, Pivnica, Klin se klinom Klinčić vino, Drito bar, Unusual Gin Garden i Jamnica.

Prije i nakon koncerta ABBA Real Tribute Banda, sve prisutne će rasplesati DJ Indy i DJ Stanko Bondža, dok oni željni cjelodnevne zabave, s plesom u Akademiji mogu početi već od 12 sati kada je na programu Vitamin disco - program s najvećim disco hitovima koji će prisutnima dati dovoljno 'vitamina' da izdrže cijeli dan.