Obavijesti

Promo sadržaj

ADVENT U AKADEMIJI: Provedite Badnjak uz hitove ABBA-e i ABBA Real Tribute Band!

ADVENT U AKADEMIJI: Provedite Badnjak uz hitove ABBA-e i ABBA Real Tribute Band!
3

Švedska glazbena senzacija, grupa ABBA, ove je godine najavila svojevrstan povratak, gotovo 40 godina nakon što su se njeni članovi razišli!

Badnjak u Akademiji:
12h - Vitamin disco - dnevni disco program
18h - DJ program by Indy & Stanko Bondža (nastavlja se nakon koncerta)
20h - koncert ABBA Real Tribute Banda

U rujnu 2021. predstavili su nove pjesme "I still have faith in you" i "Don't shut me down" a prije mjesec dana sasvim novi album „Voyage“ koji je u prvih tjedan dana osvojio vrhove britanskih ali i svjetskih top ljestvica. Sljedeće godine najavljuju spektakularne koncerte uz ABBAtarse a sve novosti oko grupe ABBA dočekane su euforijom kakvu dugo neki glazbenici nisu uspjeli izazvati! Uživati u ABBA-inim hitovima uživo, njihovi poklonici, ali i oni koji jednostavno vole plesati na zvuk 70-ih, imaju priliku već ovaj Badnjak 24. prosinca, koji idilično, pada na petak pa ujedno donosi odgovor i kamo izaći ovog vikenda u Zagrebu. U Akademiju! Točnije, na jednu od najzanimljivijih advent lokacija ove godine - u Park Akademije likovnih umjetnosti - gdje se već mjesec dana održava adventski zimski festival Akademija.

Badnjak i Božić u Hrvatskoj već tradicionalno prolaze uz glazbu i koncerte, a kako je Stožer najavio da ovogodišnje proslave mogu trajati do čak 2 sata ujutro, tako će svi obožavatelji švedske a svjetske grupe ABBA ovu Badnju večer imati priliku ispratiti uz njihove najpoznatije hitove i ABBA Real Tribute Band!

ABBA Real Tribute Band čine regionalnu atrakciju koja donosi, kako kažu: „Injekciju dobre zabave, nešto novo, a već svima jako dobro poznato, neobaveznu svirku na kojoj glazbenici oduševljavaju ne samo glazbeno, već i koreografijom te kostimima. Hitove poput Waterloo, Ring Ring, Mamma mia, SOS i mnoooge druge sviramo na originalan način, ali opet, ne izlazeći iz okvira autentičnog. Ako vam treba baš dobar provod, opuštena atmosfera, totalna zabava i kvalitetna svirka, i sve to već ovaj vikend - vidimo se u petak u Akademiji!“

Koncerti u Akademiji, kao i sav popratni program su besplatni.

Kroz dvorište Ilice 85 prošlo je ovog prosinca gotovo deset tisuća posjetitelja, što ne čudi - boravak u Parku ALU-a ima sve prednosti boravka na prostranom otvorenom, a ograđenom prostoru, uz dodatak osvijetljenih drveća i nasada, božićnih ukrasa, kupola, skulptura, platoa i klupica.

Akademija je koncipirana kao mjesto iz kojeg se ne želi otići jer nudi sve potrebne elemente za dobar izlazak i zabavu koja ostaje u sjećanju. Uz glazbeni i popratni program, ideja je da posjetitelji Akademije imaju priliku pojesti i popiti točno ono što im srce u tom trenutku želi. Eat me, Munchy, Stara preša, Wurst PLAC i Sweet Adventure zaduženi su da ponudom hrane pokriju sve - internacionalno, nacionalno, slatko, slano, toplo, hladno, hrskavo, masno...dok su za šaroliku i široku ponudu hladnih pića i toplih napitaka zaduženi Apoteka, Pivnica, Klin se klinom Klinčić vino, Drito bar, Unusual Gin Garden i Jamnica.

Prije i nakon koncerta ABBA Real Tribute Banda, sve prisutne će rasplesati DJ Indy i DJ Stanko Bondža, dok oni željni cjelodnevne zabave, s plesom u Akademiji mogu početi već od 12 sati kada je na programu Vitamin disco - program s najvećim disco hitovima koji će prisutnima dati dovoljno 'vitamina' da izdrže cijeli dan.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?
PROMO

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?

Riječanin Luka Matković utrkivat će se protiv Maxa Verstappena na Player 0.0 globalnom finalu!
Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija
PROMO

Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija

Isprobali smo svrdlo s karbidnim vrhom. Iako ga na gradilištima od milja zovu čarobnim štapićem, riječ je o priboru kojeg se pribojava svaka armirano-betonska konstrukcija.