Obavijesti

Promo sadržaj

Agro etno park Žabac: Spoj prirode, autohtone gastronomije i tradicije

Agro etno park Žabac: Spoj prirode, autohtone gastronomije i tradicije
11

Za bijeg od svakodnevice priroda je uvijek dobar izbor, a Dolina Neretve predstavlja pravi mali raj. Agro Etno Park Žabac dio je tog raja, smješten u slatkovodnom močvarnom jezeru delte Neretve – jezeru Kuti.

Zahvaljujući netaknutoj prirodi, zaljubljenici prirodnih ljepota mogu uživati u jednodnevnim izletima, u tradicionalnim i stoljećima očuvanim neretvanskim lađama, koje ne samo da su služile kao glavno prijevozno sredstvo, već su se u njima događale sve etape života; slavlja, sprovodi, vjenčanja, rađalo se i umiralo. Toliko su duboko ukorijenjene u tradiciju Neretvana, da bi se moglo reći da ono što gondola predstavlja Veneciji, da je to lađa za Neretvane. 

Prepustiti se čarima hedonističkog uživanja postao je imperativ. Čovjek se, izmoren užurbanim i stresnim životom, želi sjediniti s prirodom kako bi pronašao unutarnji mir i odmorio um i tijelo. U Agro Etno Parku Žabac naučiti ćete: ''Slušati tišinu, gledati zatvorenih očiju, mirisati pogledom.“ 

U Agro Etno Parku Žabac pruža vam se jedinstveni doživljaj. Provedite dan u prirodi, isplovite na lađi i doživite jedinstveni foto safari uz cvrkut ptica i pjev žaba. Pojedite domaći, tradicionalni obrok pripremljen od lokalnih i svježih namirnica, a sa sobom ponesite suvenir – autohtoni proizvod iz doline Neretve. 

Posjetiteljima i gostima nudimo novouređeni prostor u konobi Lancarica koji raspolaže sa 200 sjedećih mjesta u zatvorenom prostoru i još 100 sjedećih mjesta na terasi. Cijeli vanjski prostor parka uređen je za šetnju, istraživanje, odmor te uživanje u prirodi i suncu. Od ostalih sadržaja tu su: mlin, boćalište i igralište za djecu, kušaonica vina, suvenirnica s domaćim proizvodima, ribarska kućica, foto safari (vožnja lađom), staja za konje i jezero Orlovac s mnoštvom pataka. 

Uživajte u tradicionalnim jelima pripremljenih od lokalnih i svježih namirnica, za koje je Agro Etno Park Žabac dobitnik nagrade „Simply the Best 2021.“  za iznimnu kvalitetu usluge i ponude specijaliteta lokalne tradicijske kuhinje.  

Svoju prepoznatljivost Agro Etno Park Žabac na domaćem i stranom turističkom tržištu ostvaruje kroz jedinstvene programe FOTO SAFARI MOČVAROM DOLINE NERETVE i BERBOM MANDARINA. 

Program BERBE MANDARINA obuhvaća provođenje dana na plantaži mandarina, uz berbu svježih plodova, te zasluženog odmora u Agro Etno Parku Žabac uz vožnju tradicionalnom neretvanskom lađom i uživanje u autohtonim jelima. Ovo iskustvo će svakom posjetitelju zasigurno ostati u sjećanju kao jedinstveno i nezaboravno. 

POSJETITE NAS I DOZVOLITE DA VAM PRUŽIMO NOVO ISKUSTVO. 

Iz naše ponude izdvajamo: Konoba Lancarica, foto safari - vožnja lađom kroz uske rukavce močvare do jezera Kuti (za grupe i individualne goste), berba mandarina, organizacija svadbenih i ostalih svečanosti, organizacija poludnevnih školskih izleta, organizacija poslovnih ručkova, domjenaka, seminara, team building i tailor made programi te prijevoz autobusom do izletišta. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona
PROMO

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona

Ana Lokas imenovana je novom predsjednicom Uprave Tifona. S više od dva desetljeća snažnog iskustva u financijskim i poslovnim sektorima, u svoju novu ulogu na čelu tvrtke donosi bogatu stručnost i dokazano iskustvo u vodstvu.

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje
PROMO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje

Očuvanje mentalnog zdravlja istaknuta je tema u današnjem užurbanom i stresnom suvremenom svijetu. Svakodnevno suočavanje sa izazovnim situacijama i zanemarivanje mentalnog i fizičkog zdravlja mogu imati ozbiljne dugoročne posljedice.
Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana
PROMO

Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana

Grupa Petrol u 2024. planira čistu poslovnu dobit u iznosu od 156,5 milijuna eura