Obavijesti

Promo sadržaj

Akademija za male genijalce pravo je mjesto za učenje i napredak osnovnoškolaca

Akademija za male genijalce pravo je mjesto za učenje i napredak osnovnoškolaca

Stručnjaci se slažu da je već od najranije dobi važno poticati kod djeteta vještine kritičkog razmišljanja i razvijati znanje važno za budućnost. Tehnološka revolucija donosi inovativna dostignuća s kojima treba upoznati i one najmlađe, a kako postati mali genijalac u digitalno doba, znaju u Algebra Digitalnoj akademiji 4.0

VIDEO

Industrija 4.0 razdoblje je intenzivnog razvoja digitalizacije, a tehnologije kao što su virtualna stvarnost, računarstvo u oblaku, robotika ili 3D ispis, postale su dio svakodnevice i odgoj mladih nezamisliv je bez integracije znanja o inovativnim tehnološkim dostignućima u njihovo obrazovanje. Upravo zato na Algebri su, prateći promjene u društvu, kreirali Digitalnu akademiju 4.0 za razvoj kompetencija budućnosti kod najmlađih, a u tijeku su upravo prijave za novu učeničku godinu. Nastava se održava diljem Hrvatske u Algebrinim centrima ili školama, a ove sezone stiže u malo izmijenjenom izdanju, s novim programom i grupama, prilagođenim svim aktualnim promjenama.

Mjesto susreta i znanja za digitalne osnovnoškolce 

Algebrina Digitalna akademija 4.0 namijenjena je učenicima od 1. do 8. razreda osnovne škole i odvija se u 4 stupnja, a pohađati je mogu sva djeca jer je sadržaj prilagođen svima bez obzira na predznanje. Nastava se odvija u nastavnim jedinicama od 90 minuta jedanput na tjedan u poslijepodnevnim i ranovečernjim satima, a svoje dijete možete uključiti i u online verziju nastave. Program se svake godine usklađuje s razvojem tehnologija, ali i s interesima malih polaznika. 
- Cilj nam je jasan - pripremiti djecu što bolje za razvoj digitalnih kompetencija. Svoje male digitalne akademike učimo timskom radu i poštovanju različitosti, potičemo ih da razvijaju svoju kreativnost i originalnost, ali i važnost grupnog rješavanja problema - ističu u Algebri te dodaju kako se tijekom nastave koriste logički, problemski i analitički pristupi najrazličitijim temama i zadacima s ciljem poticanja razvoja logičkog, kritičkog i analitičkog mišljenja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Vještine i znanje korisni za budućnost 

Algebrina Digitalna akademija već je dugo omiljeno mjesto susreta i znanja za digitalne osnovnoškolce, a djecu tijekom nastave upoznaju s programiranjem, potiču ih da crtaju, slikaju, fotografiraju, izrade 3D računalnu igru, razvijaju vještine na području robotike i stječu najrazličitije vještine potrebne za siguran ulazak u svijet digitalnih tehnologija. Sadržaj Digitalne akademije pokriva STEM područja onako kako se manifestiraju u svakodnevnom životu, a djeca će naučiti kako stvarati nove tehnologije, a ne biti samo njihovi pasivni potrošači.
- Naša akademija nije fokusirana samo na učenje digitalnih tehnologija. Naprotiv, njezin su glavni fokus razvijanje vještina neophodnih za 21. stoljeće, poput kreativnosti, znatiželje, kritičkog razmišljanja i dolaska do rješenja problema kroz eksperimentiranje. 
Nastava u trajanju od 62 sata počinje u tjednu od 28. rujna u terminu odabrane grupe na odabranoj lokaciji. 
Pitajte nas sve što vas zanima na (01) 2332 861 ili na junior@algebra.hr i neka i vaše dijete postane dio velike, kreativne obitelji digitalaca opremljenih znanjima za budućnost!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Regionalni uspjeh: nova emisija chefa Davida Skoke na 24Kitchen kanalu
PROMO

Regionalni uspjeh: nova emisija chefa Davida Skoke na 24Kitchen kanalu

Motor, loza, kuhača

Biovitalis® – Uspješna hrvatska obiteljska priča u branši kozmetike i dodataka prehrani
PROMO

Biovitalis® – Uspješna hrvatska obiteljska priča u branši kozmetike i dodataka prehrani

Tvrtka BIOVITALIS d.o.o. osnovana je 1996. godine i od tada njezin tim stručnjaka razvija i proizvodi prirodnu kozmetiku i dodatke prehrani koji doprinose zdravlju. Tvrtkom upravljaju supružnici Ivana Zagorec Kolednjak, magistra farmacije, i Stjepan Kolednjak, magistar ekonomije.
Zašto su kasina nepresušna vrela zabave
PROMO

Zašto su kasina nepresušna vrela zabave

Svi smo svjesni kako su igre u kasinu, bilo fizički ili online, zabavne i uzbudljive