Obavijesti

Promo sadržaj

Akcija u tijeku! Zimska obuća ovdje je snižena i do 50%

Akcija u tijeku! Zimska obuća ovdje je snižena i do 50%
5

Ne možemo zamisliti bolje vrijeme za sniženje zimske obuće od tjedna ususret Božiću.

Ovih dana iz Deichmanna stižu sjajne vijesti koje će razveseliti sve ljubiteljice mode, njihove muževnije polovice, ali i djecu - akcijske cijene obuće iz jesenske i zimske kolekcije odnose se na najpopularnije modele čizama, tenisica i modnih dodataka za žene, muškarce, djevojčice i dječake. Posebna akcija traje do samog Božića, pa je sada pravo vrijeme da u obližnjem Deichmannu ugrabite trendy modele obuće po najpovoljnijim cijenama.

Ponuda sniženih artikala na policama Deichmann trgovina vrlo je široka i nije nam trebalo dugo da pronađemo lijepe, praktične i tople modele za cijelu obitelj. Naše favorite donosimo u nastavku.

Od tenisica do čizmica za snijeg

U ponudi sniženih modela za žene izdvajaju se atraktivni modeli dubokih i plitkih čizama, a posebno su nam drage trendy crno-bijele chelsea gležnjače i motorističke, borbene čizme na vezanje. U Deichmannu vas očekuju modeli izrađeni od različitih materijala pa tako možete birati između čizama od brušene kože, lakiranih modela ili obuće od kombiniranih materijala.

Ono što posebno veseli je činjenica da su na sniženju modeli koji su upravo ove sezone u trendu, pa je ovo sniženje odlična prilika da u pravo vrijeme i po povoljnoj cijeni ugrabite najnovije modele cipela. Osim čizama i gležnjača, ovdje ćete pronaći i kvalitetne i udobne tenisice savršene za trening, a znamo da se mnoge žene ni zimi ne odriču svojih omiljenih tenisica.

Topla zima za najmlađe

Neka vašim mališanima na putu u školu ili na neku od izvanškolskih aktivnosti bude toplo u trendy, vodootpornoj i udobnoj obući. S obzirom na to koliko brzo prerastu svoju obuću, roditelji su u potrazi za kvalitetnim modelima po pristupačnim cijenama, a Deichmann trenutno ima veliki izbor obuće za djevojčice i dječake na sniženju do 50%. Ovdje ćete pronaći modele tenisica, termo čizama i gležnjača za sve uzraste, a trendy dizajn zadovoljit će i najzahtjevnije dječje modne ukuse.

I muška zimska obuća na sniženju je do 50%

U dijelu trgovine namijenjenom muškarcima naišli smo na atraktivne modele tople, zimske sportske obuće. Od tenisica do gležnjača savršenih za planinarenje, Deichmann je idealno odredište za kupnju obuće koja će vas pratiti kroz aktivnu zimu. Osim sportskih modela, tu su i elegantne chelsea čizme kao i popularni modeli čizmi na vezanje koje se sjajno kombiniraju uz svakodnevna jeans izdanja.

Ove zime pronađite trendy obuću za sve prigode obližnjoj trgovini Deichmann i uživajte u udobnosti i mogućnostima kombiniranja po najpovoljnijim cijenama. Sezonsko sniženje u Deichmannu traje do 25. prosinca, a sve artikle, snižene i do 50% možete razgledati na službenoj Deichmann web stranici.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Sportski centar Trnje okupio više od 1000 posjetitelja
PROMO

Sportski centar Trnje okupio više od 1000 posjetitelja

Sportsko – obiteljskim druženjem za praznik rada Crvena Kalina i Favbet Foundation razveselili brojne Ukrajince

Pravila nagradnog natječaja #daj2svrhu
NAGRADNI NATJEČAJ

Pravila nagradnog natječaja #daj2svrhu

Iskorištenim Podravkinim limenkama dajte drugu svrhu i pretvorite ih u posude za cvijeće, vaze, posude za olovke, lampe... Deset najkreativnijih natjecatelja Podravka nagrađuje poklon paketima.
Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste
SLAŽETE SE?

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste

Naravno, svaki horoskopski znak je 'pametan' na svoj način, ali kada je riječ o inteligenciji, duhovitosti i analitičkoj sposobnosti, ovo su horoskopski znakovi koji po mišljenju astrologa imaju najviše prednosti