Obavijesti

Promo sadržaj

Aktivan odmor na Krku u vilama Contessa Villas - doživljaj o kojem ćete pričati

Aktivan odmor na Krku u vilama Contessa Villas - doživljaj o kojem ćete pričati
10

Vjerujemo da vam najveći hrvatski otok, Krk, ne moramo posebno predstavljati. Čisto i azurno more doziva s čak 15 plaža označenih Plavom zastavom, a mediteranski šarm lako ćete doživjeti šećući uskim i vijugavim uličicama staroga grada

No Krk je proteklih godina postao pravo mjesto za aktivan odmor, pa zašto uz brojne aktivnosti ne bi odabrali smještaj u jednoj od vila Contessa Villas koje će znati kako vas opustiti nakon jedne od brojnih aktivnosti. Jeste li spremni?

Osim odlične prometne povezanosti krčkim mostom, trajektom pa čak i obližnjim aerodromom u Rijeci, Krk se ponosi i izuzetno bogatom povijesnom i kulturnom baštinom. Ovaj, kako ga još zovu, Zlatni otok, odiše raznolikostima koje s veseljem dočekuju baš svaku vrstu gostiju: od malih do velikih, od zaljubljenika u prirodu i atraktivne aktivnosti na otvorenom, do onih koji će tijekom svog posjeta razgledati sve muzeje, galerije, pa čak i akvarij. Ono u čemu će uživati svi je zasigurno gostoljubivost domaćina koji će vas s veseljem počastiti lokalnim delicijama – od buzare od srdelica s krumpirom do tradicionalne slastice presnac. Ne zaboravite kušati i krčki sir uz čašu poznate vrbničke žlahtine.

Jeste li znali da, kad govorimo o aktivnom odmoru, otok Krk ima raznoliku ponudu koja će zadovoljiti potrebe svakog rekreativca, ali i profesionalnog sportaša? Biciklističke staze, teniski tereni, mini golf, vodeni sportovi kao i brojni fitnes centri pobrinuti će se da vam aktivnog sadržaja ne nedostaje. Ovdje vas čak 300 kilometara pješačkih staza poziva da budete aktivni. Naravno, dijele se na 3 kategorije: lungomare, lagane i teške staze, tako da jedino što trebate učini je odabrati pravu za sebe. Lungomare će vas voditi kroz brojne uvale i samo more, lagane će se pobrinuti da upoznate predivnu prirodu unutrašnjosti otoka, dok će teške zadovoljiti potrebe one koje se aktivno bave planinarenjem.

Ipak, prije nego napravite plan što ćete sve kušati i posjetiti, osigurajte si kvalitetan smještaj i maksimalno iskoristite prijeko potreban odmor. Agencija Contessa Villas u svojoj ponudi okuplja provjerene iznajmljivače luksuznih kuća, vila i apartmana, a mi smo izdvojili 5 ljepotica koje vas neće ostaviti ravnodušnima. Ako ste slučajno i vi među vlasnicima luksuznog smještaja te želite u ponudu agencije uvrstiti svoj smještaj, budite slobodni javiti se agenciji s prijedlogom suradnje.

Luxury Jerini House*****

U Bajčićima, udaljena tek 6 kilometara od grada Krka, ova luksuzna kuća osigurava smještaj za 10 osoba. Prostor se sastoji od 2 zasebne jedinice, a svaki uključuje 2 spavaće sobe sa zasebnim kupaonicama, kuhinju, blagovaonu i dnevnu sobu, što je čini idealnom za obiteljski odmor. Uz to, na raspolaganju vam je i relax zona uz jacuzzi, saunu i vanjski bazen. Na kraju uzbudljivog dana smjestite se u vlastitoj vinoteci i prepustite se čarima otoka. Sve je okruženo zelenilom, stoga je ova kuća definitivno savršen izbor za one koji traže mir i spokoj, u skladu s prirodom. Zakoračite u Jerini House***** i samo se prepustite užicima koje vam velikodušno pruža.

Villa Loma*****

Ova grandiozna ljepotica očarava na svakom koraku, a stvorena je za idealan odmor svih generacija. Okružena zelenilom i mediteranskim vrtom, pružit će vam prijeko potreban mir i privatnost. Sa svojih 320 m2, 4 spavaće sobe i 5 kupaonica, pruža smještaj za do 10 ljudi. Vrhunski opremljena kuhinja, velika dnevna soba, jacuzzi, sauna i tzv. „gaming area“ oduševit će i najzahtjevnije posjetitelje. Opustite se uz privatni bazen s plitkim krajem idealnim za djecu, osvježite se na natkrivenoj terasi uz hladni koktel, dok muški dio ekipe dokazuje svoje kulinarske vještine pripremajući roštilj u dvorištu. Jeste li i vi ovako zamišljali svoj idealni odmor? Otkrijte Villu Loma***** i stvorite najljepše obiteljske uspomene na Zlatnom otoku.

Luxury Villa SunRise *****

Apsolutno zapanjujuća, s nevjerojatnim pogledom na more, okružena palmama i mediteranskim biljem, ova luksuzna vila izvrstan je odabir za sve koji traže privatnost s daškom luksuza u blizini mora. Interijer vile zrači opuštajuće, s kožnim foteljama i stolicama, mramornim površinama i drvenim komadima namještaja. Prostor gdje se nalaze dnevni boravak s blagovaonicom i modernom kuhinjom krase velike staklene stijene koje pružaju osjećaj povezanosti s vanjskim dijelom. Zakoračite ujutro na terasu sa šalicom kave u ruci i osjetite miris mora dok se sunce presijava na površini bazena i moru ispred vas. Na drugoj strani terase nalazi se vrt s jacuzzijem gdje možete u potpunoj privatnosti uživati navečer promatrajući zalazak sunca na moru. Ne razmišljajte previše i rezervirajte svoj odmor u otmjenoj vili SunRise *****, baš onako kako ste i zamišljali.

Villa Marconica*****

Tražite li smještaj koji će vam pružiti tišinu i privatnost, a ipak ne želite biti predaleko od svih atrakcija, Villa Marconica***** u Malinskoj pružit će vam sve što tražite, uz očaravajući pogled na more. Čak 4 spavaće sobe i 4 kupaonice idealne su za smještaj 8 ljudi. Opustite se uz bazen s pogledom na more ili spa zonu i otjerajte brige što dalje. U ponudu je uključena i usluga domaćice koja će diskretno urediti i pospremiti, ako za tim postoji potreba. Zato ne razmišljajte previše i osigurajte si odmor kakav zaslužujete u Villi Marconica*****.

Villa M*****

Maštate o istinskom doživljaju Mediterana kao što je nekoć bio? Luksuzna seoska kuća Villa M***** pružit će vam i više od onoga što ste tražili. Tradicionalnog izgleda izvana, a moderno opremljena iznutra, s 3 spavaće sobe, ovo je idealan smještaj za kombinaciju 6+1. Ispružite se na ležaljci u dvorištu ili uskočite u bazen okružen mediteranskim vrtom i osjetite čaroliju Zlatnog otoka u punom smislu već sutra. Neka Villa M***** bude dio vaših najljepših uspomena.

Predstavili smo vam 5 odabranih ljepotica koje će sigurno ispuniti sva vaša očekivanja. Na vama je samo da odaberete, no znamo da to ponekad i nije tako lako. Saznajte više posjetom na web stranicu i krenite odbrojavati do svog savršenog luksuznog odmora.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Regionalni uspjeh: nova emisija chefa Davida Skoke na 24Kitchen kanalu
PROMO

Regionalni uspjeh: nova emisija chefa Davida Skoke na 24Kitchen kanalu

Motor, loza, kuhača

Biovitalis® – Uspješna hrvatska obiteljska priča u branši kozmetike i dodataka prehrani
PROMO

Biovitalis® – Uspješna hrvatska obiteljska priča u branši kozmetike i dodataka prehrani

Tvrtka BIOVITALIS d.o.o. osnovana je 1996. godine i od tada njezin tim stručnjaka razvija i proizvodi prirodnu kozmetiku i dodatke prehrani koji doprinose zdravlju. Tvrtkom upravljaju supružnici Ivana Zagorec Kolednjak, magistra farmacije, i Stjepan Kolednjak, magistar ekonomije.
Zašto su kasina nepresušna vrela zabave
PROMO

Zašto su kasina nepresušna vrela zabave

Svi smo svjesni kako su igre u kasinu, bilo fizički ili online, zabavne i uzbudljive