Obavijesti

Promo sadržaj

Aktivni i u trendu – nova Deichmann nudi najudobnije modele sportske obuće

Aktivni i u trendu – nova Deichmann nudi najudobnije modele sportske obuće
4

Deichmann kolekcija sportske obuće Unique & United ovog proljeća nudi modele namijenjene svima koji žele ostati aktivni i uživati u bavljenju sportom

Bilo da tražite obuću za trening u zatvorenom prostoru ili ćete ovog proljeća formu održavati uz trčanje, planinarenje ili šetnju – koji god vaš stil bio – Deichmann vam nudi najudobniju ponudu vodećih svjetskih brendova uz koju će trening postati lakoća.

Mnogi će ovo proljeće iskoristiti za uživanje u sportu i tjelesnoj aktivnosti. Bez obzira radi li se o treningu u teretani ili kod kuće, trčanju, sportu na otvorenome ili aktivnostima poput planinarenja - svi oni koji se proljeće odluče provesti aktivno u potrazi su za odgovarajućom sportskom obućom. Pri odabiru idealne obuće u obzir treba uzeti kvalitetu i funkcionalnost, a na prvom mjestu svakako mora biti udobnost. Najkvalitetniji modeli obuće namijenjeni raznim sportskim aktivnostima čine Deichmannovu kolekciju Unique & United i dolaze uz najmoderniji dizajn i po najpovoljnijim cijenama.

Kako god odlučite provesti ovo proljeće, bez obzira jeste li strastveni sportaš ili više volite laganu šetnju, u Deichmannu potražite modele svjetskih brendova kao što su adidas, Nike, Puma, Fila, Skechers i pronađite savršen par s kojim ćete dočekati aktivno proljeće u sportskom stilu.

U nastavku pogledajte samo dio modela iz kolekcije koje smo za vas odabrali.

Trening sa stilom

Proljetne sportske aktivnosti zahtijevaju najudobniju sportsku obuću. Svjetski brendovi kao što su adidas, Nike, Puma, Skechers ovog proljeća donose nam niz zanimljivih modela, a uz moderan sportski dizajn tenisica ćete svaki trenutak poželjeti provesti baveći se sportom. Za vrijeme treninga ostanite trendi uz modele jarkih boja, a maksimalna funkcionalnost i udobnost čekaju vas u svakom modelu tenisica.

Udobnost na prvom mjestu

Ako ovo proljeće planirate provesti na višim nadmorskim visinama, u planinarenju ili šetnji zahtjevnijim terenom, svakako morate pronaći odgovarajuću i izdržljivu obuću koja će vam pružiti potrebnu potporu i olakšati napor. Deichmannova proljetna kolekcija donosi najudobnije modele tenisica, gojzerica i obuće za planinarenje, a da pritom ne morate žrtvovati stil. Izaberite između modela jarkih boja, neutralnih zemljanih boja, sportskog ili klasičnog dizajna te pronađite idealan par za osvajanje novih vrhova.

Vječna sportska elegancija

Dobro znamo da tenisice nisu samo za bavljenje sportom. Tenisice sve češće odabiremo i za odlazak na kavu te savršen dodatak ležernom stilu. Klasične bijele tenisice neizostavni su model kojem se vraćamo već sezonama, a ovog proljeća u Deichmannu dolaze s trendi naglascima boje i bit će vaš prvi odabir za šetnju i ispijanje kave u omiljenom društvu.

Bogat asortiman sportske obuće za žene, muškarce te one najmlađe – Deichmann ovog proljeća na jednom mjestu okuplja najbolje od svjetskih brendova sportske obuće i to sve po najpovoljnijim cijenama. Osim sportskih modela obuće, u Deichmannu potražite i savršen modni dodatak sportskom stilu kroz bogatu kolekciju sportskih torbi i ruksaka.

Uz Deichmannovu proljetnu ponudu Unique & United nikad nije bilo lakše ostati aktivan. Novu kolekciju možete razgledati u svakoj Deichmann trgovini te na www.deichmann.com

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?
PROMO

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?

Riječanin Luka Matković utrkivat će se protiv Maxa Verstappena na Player 0.0 globalnom finalu!
Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija
PROMO

Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija

Isprobali smo svrdlo s karbidnim vrhom. Iako ga na gradilištima od milja zovu čarobnim štapićem, riječ je o priboru kojeg se pribojava svaka armirano-betonska konstrukcija.