Obavijesti

Promo sadržaj

Algebra popularizira novu dimenziju edukacije u Hrvatskoj

Algebra popularizira novu dimenziju edukacije u Hrvatskoj
3

Digitalizacija i moderno doba donose sve veće mogućnosti za obrazovanje koje uz to postaje sve dostupnije

Mogućnost slušanja nastave uživo putem interneta iz udobnosti vlastitog doma novost je na tržištu, a velik dio građana i dalje nije siguran što sve podrazumijeva takav oblik edukacije. Algebra je prva u Hrvatskoj ponudila ovakav oblik dodatnog obrazovanja, a uz potporu Ministarstva znanosti ga već nekoliko godina provodi, usavršava i popularizira u Hrvatskoj. U tijeku je i akcija koja omogućuje upis online edukacija uz 30% popusta.

Online edukacija štedi vrijeme i novac

Svima nam je stalo do vlastitog napretka, no uz užurban životni tempo te mnoštvo obaveza, sve se teže pronalazi vremena za naše najbliže, a pogotovo za dodatnu edukaciju. Sama pomisao na to da je nakon napornog dana na poslu potrebno putovati u obrazovnu ustanovu i tamo provesti još nekoliko sati u danu mnogima predstavlja faktor zbog kojeg se teže odlučuju za dodatno obrazovanje. Online nastava stoga donosi brojne prednosti: ušteda na vremenu kroz slušanje nastave u udobnosti vlastitog doma, na putovanju ili gdje god poželite. Osim vremena, štedite i na putnim troškovima.
Učionički oblik nastave Algebra vrlo uspješno provodi već 19 godina u 20-ak hrvatskih gradova, ali online edukacija pojavila se kao novitet i potreba u novo digitalno doba. Putem platforme Adobe Connect Algebra na online predavanjima osigurava vrhunsku razinu kvalitete edukacije te stopostotnu mogućnost interakcije s predavačem i drugim sudionicima predavanja. Interakcija se može odvijati putem mikrofona na slušalicama ili putem chat prozora – razmjenom poruka u realnom vremenu. Prilikom potpisa ugovora polaznik dobiva slušalice i mikrofon u trajno vlasništvo (headset).

„Online oblik edukacije otvara priliku za obrazovanjem svima koji žive na otocima, u ruralnim područjima, izvan dohvata učionica, a po vrhunskim standardima Googlea, Microsofta, Adobea…“

Online praćenje nastave

Algebra ima višegodišnje iskustvo držanja online nastave i to u različitim područjima – od specijalističkih IT do poslovnih programa obrazovanja i seminara.
Za praćenje online nastave uživo dovoljno je pristupiti računalu, mobitelu ili tabletu (uz pripadajuću besplatnu mobilnu aplikaciju) s internetskom vezom. Na taj način polaznici mogu pohađati predavanje s kojeg god mjesta požele, iz vlastitog doma ili ureda.
Sva online predavanja u Algebri se snimaju i dostupna su polazniku u trajanju od nekoliko dana nakon samog predavanja.

Ostvari popuste na online programe obrazovanja!

U tijeku je velika promotivna akcija u Algebri. Upišite bilo koji od online programa obrazovanja i ostvarite 30% popusta. Više o akciji saznajte na web stranici akcije.

Online programi iz Algebrine ponude:

Algebra zakoračila u 20. godinu postojanja

Algebra  je vodeće hrvatsko i regionalno digitalno učilište. U svojoj ponudi ima 50 programa obrazovanja odraslih koje je verificiralo Ministarstvo znanosti i čijim uspješnim završetkom polaznici stječu nova zvanja koja im se zapisuju u e-radnu knjižicu. Osim programa obrazovanja, Algebra polaznicima nudi i preko 300 različitih seminara koji pak označavaju stjecanje dodatnih vještina koje pojedincima povećavaju mogućnost zapošljavanja i napredovanja.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Holcim Hrvatska predvodi put prema dekarbonizaciji na događaju "Journey to Net Zero"
PROMO

Holcim Hrvatska predvodi put prema dekarbonizaciji na događaju "Journey to Net Zero"

Holcim Hrvatska, vodeća tvrtka u građevinskoj industriji, oduševila je svoje partnere, dobavljače i kupce na ekskluzivnom događaju "Journey to Net Zero" u prestižnoj Laubi.

Kineska 40. antarktička ekspedicija uspješno završila
PROMO

Kineska 40. antarktička ekspedicija uspješno završila

U organizaciji Ministarstva prirodnih resursa 40. kineska antarktička ekspedicija krenula je iz istočne kineske općine Šangaj 1. studenoga 2023. Tim ekspedicije prešao je više od 30 000 nautičkih milja
Vaš saveznik u borbi s prašinom i dlakama
PROMO

Vaš saveznik u borbi s prašinom i dlakama

Recite zbogom čak i najmanjim česticama prašine i osigurajte čist dom za svoju obitelj