Obavijesti

Promo sadržaj

Izdržljivost u krevetu čak 6 sati? Moguće je!

Izdržljivost u krevetu čak 6 sati? Moguće je!
4

Svaki muškarac želi biti apsolutni vladar svoje spavaće sobe, svaki muškarac želi osloboditi ekstazu u ženi i znati da ju je baš on tamo odveo

Apsolutno svaki muškarac ima potrebu impresionirati i ostaviti nezaboravan dojam u krevetu.  Međutim, današnji tempo života vrlo često ne dozvoljava da želje i potrebe svakog muškarca postanu i stvarnost. A jedan od najgorih scenarija od koji muškarci strahuju je kada „ ne ide“.

No, zahvaljujući ALPHA STRONGU – preparatu nove generacije – od sada u spavaćoj niti jedan muškarac više ne mora sumnjati u sebe. ALPHA STRONG počinje djelovati unutar samo 15 minuta i moćno podiže čvrstoću i produljuje izdržljivost. ALPHA STRONG je proizvod koji ne sadrži nikakve kemijske ili druge sporne tvari i ne mora se koristiti tjednima ili mjesecima kako bi počeo djelovati.

Tableta se uzima prema potrebi, a njen učinak traje u prosjeku od šest pa čak do 12 sati. Za razliku od ostalih preparata na tržištu, ALPHA STRONG je posebno osmišljen kako ne bi izazvao nikakve snažne i neugodne nuspojave poput ubrzanog rada srca ili snažnih glavobolja.

Pakiranje s 2 Alpha Strong tablete možete kupiti  u svim boljim hrvatskim ljekarnama bez recepta po cijeni od 169,90 kn, a možete ih brzo i jednostavno, uz sve vrste plaćanja, naručiti i putem interneta na www.alphastrong.hr ili putem telefona na broj 091 4493 109. 

Svaka internetska ili telefonska narudžba bit će isporučena brzo u roku tri radna dana u diskrentnom pakiranju bez oznaka, na području cijele Hrvatske.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci
PROMO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci

JGL, vodeća farmaceutska kompanija u domaćem vlasništvu, oglasila je veći broj radnih mjesta na različitim pozicijama. To su: Operater pripreme materijala za proizvodnju, Operater u farmaceutskoj proizvodnji i Operater na poslovima čišćenja i dezinfekcije u sterilnoj proizvodnji.

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“
PROMO

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“

Ako vas more ljubavne, financijske, zdravstvene ili poslovne brige, znajte da je vidovnjakinja Sandra ovdje za vas! Bilo da ste u Hrvatskoj ili inozemstvu, Sandrinom „kirurški preciznom“ Daru vidovitosti neće promaknuti fini detalji iz vaše prošlosti, sadašnjosti i budućnosti!
Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir
PROMO

Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir

Ukoliko ste strastveni ljubitelj pokera i u potrazi za nezaboravnim turnirskim iskustvom, ne propustite priliku da se pridružite Elitnoj seriji Texas Hold’em Pokera u Grand Casinu Admiral!