Obavijesti

Promo sadržaj

Alpha Strong: izbaci „mlohavost“ iz spavaće sobe

Alpha Strong: izbaci „mlohavost“ iz spavaće sobe
5

Spavaća soba je mjesto gdje niti jedan muškarac ne želi „podbaciti“, već uvijek biti siguran u sebe i znati da u njegovom naručju uživa zadovoljena žena – svaki put

Spavaća soba je mjesto gdje niti jedan muškarac ne želi „podbaciti“, već uvijek biti siguran u sebe i znati da u njegovom naručju uživa zadovoljena žena – svaki put. 

Osjećati ponos zbog ekstaze koju je baš on u njoj probudio. Međutim, danas se muškarci moraju - osim s godinama - boriti i sa stresom, brigama i umorom što često djeluje kao „blokator“ na putu do prave strasti i užitka. 

Ali od sada – zahvaljujući novoj Alpha Strong formuli - niti jedan muškarac više ne mora sumnjati u sebe.  Svojom jedinstvenom kombinacijom biljnih ekstrakata Alpha Strong brzo i učinkovito podiže "vitalnost“ i produljuje izdržljivost svakog muškarca. 

Jedinstvena i 100% prirodna formula Alpha Strong tableta sastoji se isključivo od biljnih ekstrakata najviše  kvalitete s dokazanim djelovanjima.  

Upravo je zato Alpha Strong proizvod koji ne morate svakodnevno uzimati tjednima ili mjesecima kako bi osjetili  njegovo djelovanje. Dovoljno je samo jednu tabletu otopiti u ustima (prvih nekoliko minuta), a njen učinak počinje se osjećati već nakon 15 minuta, a traje u prosjeku od šest pa čak do 12 sati.

Premium kvalitetu Alpha Stronga potvrđuje i činjenica da je u Hrvatskoj i regiji do sada prodano više od 25 tisuća kutija, a prodaja i dalje raste iz tjedna u tjedan. 

Alpha Strong ne sadrži nikakve kemijske dodatke ili sporne tvari koje se mogu pronaći u sličnim proizvodima lošije kvalitete i koji mogu izazvati snažne i neugodne nuspojave. 

Pakiranje s dvije Alpha Strong tablete možete kupiti u svim boljim hrvatskim ljekarnama bez recepta, a možete ih brzo i jednostavno, uz sve vrste plaćanja, naručiti i putem interneta ili putem telefona na broj 091 4493 109. 

Za svaku kupljenu kutiju Alpha Stronga u web shopu na www.alphastrong.hr i u svim FARMACIA ljekarnama dobivate i popust od 50 posto na G-Sense, prvi preparat na hrvatskom tržištu posebno stvoren samo za žene. G-Sense iznimno djelotvorno povećava libido, pridonosi opuštanju i omogućava intenzivniji osjećaj zadovoljstva. Više o G-Sense preparatu možete saznati na www.g-sense.hr.

Svaka internetska ili telefonska narudžba bit će isporučena brzo u roku tri radna dana u diskrentnom pakiranju bez oznaka  na području cijele Hrvatske.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?
PROMO

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?

Riječanin Luka Matković utrkivat će se protiv Maxa Verstappena na Player 0.0 globalnom finalu!
Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija
PROMO

Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija

Isprobali smo svrdlo s karbidnim vrhom. Iako ga na gradilištima od milja zovu čarobnim štapićem, riječ je o priboru kojeg se pribojava svaka armirano-betonska konstrukcija.