Obavijesti

Promo sadržaj

Ambienta vas čeka na Zagrebačkom velesajmu!

Ambienta vas čeka na Zagrebačkom velesajmu!
11

AMBIENTA, 49. međunarodni sajam namještaja, unutarnjeg uređenja i prateće industrije održat će se od 13. do 16. listopada na Zagrebačkom velesajmu.

Ambienta i ove godine predstavlja kvalitetan izlagački program potvrđujući status središnjeg poslovnog događaja drvno-prerađivačke industrije i proizvodnje namještaja. Sa sadržajnim fokusom na unutarnjem uređenju, dizajnu i pratećoj industriji, sajam je odlično mjesto za inspiraciju u uređenju doma kao i za redizajn postojećih prostora.

Ovogodišnje izdanje predstavit će tematske cjeline Namještaj i unutarnje uređenje, Design Zone, Građenje i opremanje, Art Fair i HoReCa program koje koncepcijski zaokružuju priču o suvremenom stanovanju, dizajnu, arhitekturi kao i komplementarnom segmentu ugostiteljske i hotelske opreme.

Na sajmu sudjeluje više od 140 izlagača i suizlagača iz 12 zemalja koji će predstaviti razne vrste namještaja za stanovanje, poslovne prostore, hotele i ugostiteljske objekte, dizajnerski namještaj te proizvode i opremu za unutarnje i vanjsko uređenje.

Svoje sudjelovanje na sajmu potvrdili su među ostalima: INTERIJER COLOR, KAUCH DESIGN, STILLES, ERA GRUPA, ARBOLINE, BLUETAG, HRASTICO, RATTAN SEDIA, CONCEPT-S, CENTAR RASVJETE, TEPIH CENTAR, PEVEX, ALEDO NAMJEŠTAJ, WORKSHOP DREAMS, REGALERIJA, BLANCO, TVORNICA TEKSTILA TRGOVIŠĆE, TAPETARIJA FRANJIĆ, FITOM COMMERCE, MILY DIZAJN, TOP2FLOOR, INTERNORM PROZORI, CREATIVE-CABLES STORE, PORTA DIZAJN, CONCEPT-LINE, ZAGREB VRATA, ENTIA, DOMUS DECORUM, TABUSHI, MARIDA HOME i mnogi drugi.

11
| Foto: ELDIN HASANAGIC BHFOTON

Ambienta je savršeno mjesto za traženje inspiracije, upoznavanje s najnovijim inovacijama i trendovima u industriji namještaja, razmjenu mišljenja i iskustava s tvrtkama i stručnjacima u industriji. Kao takva idealna je platforma za promociju i uspostavljanje važnih poslovnih kontakata izlagača s izvođačima kao i za individualne kupce koji žele udahnuti dašak svježine u interijer svog doma.

Pored izlagačkog segmenta i predstavljanja noviteta, moći ćete uživati u cjelovitom stručnom i edukativnom programu. Očekuje vas dvodnevni skup Hrvatske komore arhitekata „Konferencija o standardima arhitektonskih usluga“ kao i predavanje stručnjaka Energetskog instituta Hrvoje Požar na aktualnu temu "Učinkovito korištenje energije u kućanstvu" kao i predstavljanje aplikacije "Provjeri učinkovitost uređaja“. Mjesto više traži se za konferenciju „Build your business“, Udruge Glas poduzetnika, a koja za cilj ima informiranje poduzetnika iz graditeljstva, arhitekture, uređenja interijera i eksterijera te studenata i budućih poduzetnika o načinima vođenja poslovanja, protupotresnim sustavima gradnje, vještinama pregovaranja, kao i marketingu i odnosima s klijentima. Partner sajma Talijansko hrvatska gospodarska komora organizira Okrugli stol "Čovjek u središtu projektiranja" uz prisustvo tri renomirana talijanska arhitekta.

I ove jeseni Aukcijska kuća Kontura ponudit će na prodaju čak 55 umjetničkih ostvarenja.

Dolazak na Ambientu pruža odlične prilike, brojne pogodnosti i sajamske popuste. Posjetite nas u paviljonu 5 Zagrebačkog velesajma!

Radno vrijeme sajma je od 10.00 do 19.00 sati, a u nedjelju od 10.00 do 18.00 sati. Ulaz je slobodan.

Više informacija potražite na zv.hr i društvenim mrežama Zagrebačkog velesajma.

Radujemo se susretu s vama!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci
PROMO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci

JGL, vodeća farmaceutska kompanija u domaćem vlasništvu, oglasila je veći broj radnih mjesta na različitim pozicijama. To su: Operater pripreme materijala za proizvodnju, Operater u farmaceutskoj proizvodnji i Operater na poslovima čišćenja i dezinfekcije u sterilnoj proizvodnji.

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“
PROMO

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“

Ako vas more ljubavne, financijske, zdravstvene ili poslovne brige, znajte da je vidovnjakinja Sandra ovdje za vas! Bilo da ste u Hrvatskoj ili inozemstvu, Sandrinom „kirurški preciznom“ Daru vidovitosti neće promaknuti fini detalji iz vaše prošlosti, sadašnjosti i budućnosti!
Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir
PROMO

Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir

Ukoliko ste strastveni ljubitelj pokera i u potrazi za nezaboravnim turnirskim iskustvom, ne propustite priliku da se pridružite Elitnoj seriji Texas Hold’em Pokera u Grand Casinu Admiral!