Obavijesti

Promo sadržaj

Ansambl Lado: Sve što niste znali o kanadskoj avanturi

Ansambl Lado: Sve što niste znali o kanadskoj avanturi
7

Ansambl LADO prije nekoliko dana vratio se s uzbudljive prekooceanske turneje po Kanadi gdje je u gradovima Windsor, Mississauga te Montreal predstavio najljepše od hrvatske glazbene i plesne tradicije

Neprekidan pljesak i ovacije kanadske ali i hrvatske publike najljepši su poklon umjetnicima koji se s oduševljenjem prisjećaju proteklih nezaboravnih kanadskih dana. Uz svakodnevne probe i nastupe, umjetnici Ansambla iskoristili su svaki slobodan trenutak za druženje i upoznavanje Kanade te otkrili sve čari zajedničkog putovanja kada se ugase svjetla pozornice. 

Prošetali su Windsorom do rijeke Detroit, do granice s SAD-om, te kratko mahnuli susjedima. U gradu Mississauga impresionirala su ih dva popularna, 175 metara visoka nebodera poznata kao “noge” Marilyn Monroe te divna i energična publika koja je Ansambl pljeskom pratila kroz cijeli koncert. Najviše vremena proveli su u Montrealu te uživali u francuskom šarmu. Oduševila ih je bazilika Notre-Dame, zanimljiva arhitektura, a nisu propustili ni provozati se velikim montrealskim kotačem Le Grande Roue de Montreal.

Nezaboravne trenutke s turneje ovjekovječili su fotografijama koje ostavljaju neizbrisiv trag na još jednu uzbudljivu zajedničku pustolovinu. Nakon gostovanja u Kanadi LADO najavljuje nove koncerte u Hrvatkoj.

U nedjelju, 26. studenog  u 19.30 sati LADO će održati rođendanski koncert u KD Vatrolav Lisinski pod nazivom Antologija I, a samo nekoliko dana kasnije, 1. prosinca u 19 sati u splitskoj Spaladium Areni očekuje nas pravi kulturni spektakl. Predstavnici najljepše hrvatske glazbene i plesne tradicicije održat će koncert pod sloganom Čuvajmo naše blago, a publika će uživati u ovogodišnjem cjelovečernjem programu Ispod duba stoljetnoga. 

Ulaznice za nastup ansambla LADO u Spaladium Areni, 1. prosinca u 19 sati mogu se kupiti online na Eventim.hr i Croatia-Tickets.com te na svim Eventim prodajnim mjestima. Ulaznice se mogu kupiti po cijeni od 80, 110, 140, 180 kn. Djeca, učenici, studenti, umirovljenici i članovi KUD-ova uz predočenje svog statusa ostvaruju pravo na stalan popust na cijenu ulaznice koja iznosi 60 kn. Partner koncerta je HEP a medijski pokrovitelj Slobodna Dalmacija.
 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Goldman Graff je prvi izbor za investicijsko zlato: Sigurnost, kvaliteta i stručnost
PROMO

Goldman Graff je prvi izbor za investicijsko zlato: Sigurnost, kvaliteta i stručnost

Investicijsko zlato sve je traženiji oblik ulaganja u Hrvatskoj. U protekloj godini, prema javno dostupnim podacima, Hrvati su kupili oko 300 milijuna eura vrijednosti u plemenitim metalima

Prihvaćamo li liječene ovisnike u društvu?
PROMO

Prihvaćamo li liječene ovisnike u društvu?

Ključna poruka analize Europskog izvješća o drogama iz 2023. jest „Svugdje, sve i svatko“.
Putuj svijetom uz putovnicu u mobitelu
PROMO

Putuj svijetom uz putovnicu u mobitelu

Među prvima u svijetu: Istraži putovanje budućnosti i pridruži se testiranju DTC-a uz podršku MUP-a i AKD-a