Promo sadržaj

Komentari 0

Antivalentinovo koncert u maloj dvorani Doma sportova

Antivalentinovo koncert u maloj dvorani Doma sportova

Uskoro nam stiže vjerojatno jedan od najomraženijih praznika modernog doba, Valentinovo. Ako ste alergični na klasična rješenja za Valentinovo, Stari lisac ima pravu stvar za vas

Uskoro nam stiže vjerojatno jedan od najomraženijih praznika modernog doba, Valentinovo. Ako ste alergični na klasična rješenja za Valentinovo, Stari lisac ima pravu stvar za vas! Antivalentinovo #3 koncert koji će se održati u subotu, 10. veljače 2018. u maloj dvorani Doma sportova. Ovoga puta će uz začetnike i rezidente Antivalentinova, LET3, nastupiti još dva super-headlinera, TBF i Edo Maajka te još jedan bend u ulozi posebnih gostiju, Demolition Group. Bit će ovo do sada najžešća kombinacija bendova na Antivalentinovu, koja nam garantira još jednu nezaboravnu antiljubavnu feštu koju jednostavno ne smijete propustiti. 
 
Za sve lukavce Stari lisac pripremio je posebnu pogodnost kupnje ulaznica po lukavoj cijeni. Svi koji su već registrani ili koji će se tek registrirati u Životnu školu Starog lisca na www.zivotnaskola.hr, na svoju email adresu dobit će promocijski kod Starog lisca koji mogu iskoristiti za kupnju ulaznica. Ova ponuda je limitirana, zato požurite!
 
Također, ne propustite i zagrijavanje za koncert koje će se održati već ovaj četvrtak 1.2. u Swanky Monkey Gardenu, dok će u petak 2.2. u Hard Placeu svojim DJ-evskim umijećem ekipu zagrijati LET 3 DISCO (Mrle i Prlja). Atmosferu će dodatno zapaliti Stari lisac i njegove lije koje će dijeliti nagrade.