Obavijesti

Promo sadržaj

Apiterapijapip - hrvatska kvaliteta za imunosustav

Apiterapijapip - hrvatska kvaliteta za imunosustav
8

Jačanjem imuno sustava i lokalnim dezinfekcijama, poglavito dišnog sustava, smanjit ćemo rizik zaraze ili ublažiti simptome, smanjiti posljedice i olakšati liječenje

Farmakol Propolis sprejevi jačaju sluznicu usne šupljine, prvu crtu obrane organizma.

Farmakol - Inovativna linija proizvoda za jačanje imuno sustava komplementarnih konvenvionalnoj medicini

Bolje spriječiti nego liječiti!

Imunitet je složen obrambeni sustav organizma koji prepoznaje i reagira na potencijalno štetne tvari i mikroorganizme (virusi, bakterije, gljivice). Uz simptome gripe i prehlade, brzo umaranje ili stalni umor, učestale alergije, problemi s kožom također mogu biti znakovi oslabljenog imuniteta.

Snažan imunitet treba održavati tijekom cijele godine, ne samo u zimskom razdoblju kada su prehlade, infekcije dišnih putova i ostale bolesti puno učestalije. U stanjima povećanih potreba organizma, kod napora, bolesti, u trudnoći ili kod rasta te u starosti treba zadovoljiti dodatne potrebe organizma. Prikladnim dodacima prehrani očuvati ćemo svoje zdravlje.

Pčelinji proizvodi su prirodni aktivatori imuniteta.

Apiterapija je primjena pčelinjih proizvoda u prevenciji i liječenju zdravstvenih tegoba.

Pripravci koji sadrže med, pelud, propolis i matičnu mliječ sve su popularniji jer njihova uporaba blagotvorno djeluje na organizam, virusi i bakterije prema njima ne razvijaju otpornost. Vrijednost i značaj proizvoda apiterapijapip su u potpuno prirodnom načinu prevencije i liječenja. Dodavanjem ekstrakata i eteričnih ulja ljekovitog bilja postižu se sinergijski učinci finalnog proizvoda prema ciljanom zdravstvenom problemu. Prilagodba čovjeka na nov način i dinamiku života zahtjeva jače izvore kvalitetne energije. Time će vrijednost pčelinjih proizvoda imati sve veće značenje.

PIP je kroz svoj istraživačko-razvojni i inovativni projekt Farmakol, što je kratica za farmakološki - farmakološki pristup u apiterapiji, ustanovila robnu marku Farmakol i proizvela paletu proizvoda u kategoriji dodataka prehrani i prirodne kozmetike. Znači, primijenjena su farmakološka načela, farmakokinetika i farmakodinamika, i analitički su iskazane tvari u tom proizvodu koje djeluju na poboljšanje zdravlja čovjeka, ali i u kojoj terapeutskoj dozi. Isto tako, u kojem farmaceutskom obliku (kapi, sprej, kapsule, pastile …) je taj proizvod prikladan u primjeni.

Propolis je prirodni antibiotik, vjerojatno, jedini koji osim na bakterije djeluje i na određen broj virusa. Kod primjene nema pojave rezistencije, što upućuje na povjerenje u primjeni. Proizvodi propolisa ili sa propolisom trebaju biti deklarirani kroz količinu ukupnih flavonoida koji su zaduženi za farmakološki učinak, a ne količinom suhe tvari. Doprinosi jačanju imuno sustava i dezinfekcijskom učinku, poglavito dišnog sustava. Zovu ga i lijekom 21. stoljeća.

Matična mliječ sadrži aminokiseline, hranjive tvari, vitamine, minerale, enzime i mnoge druge tvari koje jačaju imuno sustav i time preveniraju razne bolesti. Kao prirodni biostimulator i antioksidans regenerira stanice, usporava proces starenja, potiče stanični metabolizam i održava vitalnost organizma.

Pelud je tajna života. Svako zrnce peludi sadrži sastojke neophodne za nastanak i razvoj života. Sadrži bjelančevine, vitamine, aminokiseline, masti, ugljikohidrate, enzime, koenzime, hormone te tajnu života - molekule DNA i RNA.

Med je lijek i hrana, stara je uzrečica još od Aristotela. U pripravcima apiterapijapip, med je i najbolji nosač djelatnih tvari do stanice organizma, ali i tvari u konvencionalnim lijekovima.

Biljni extrakti (iscrpine) nadopunjuju i povećavaju ciljanu učinkovitost pripravka u području apiterapijapip temeljenu na postavkama narodne medicine i novije znanosti.

  • učinkovito jačaju sluznicu usne šupljine, prvu liniju obrane organizma

Kontraindikacije se javljaju vrlo rijetko, u obliku alergija.

Više na: www.pip.hr

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?
PROMO

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?

Riječanin Luka Matković utrkivat će se protiv Maxa Verstappena na Player 0.0 globalnom finalu!
Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija
PROMO

Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija

Isprobali smo svrdlo s karbidnim vrhom. Iako ga na gradilištima od milja zovu čarobnim štapićem, riječ je o priboru kojeg se pribojava svaka armirano-betonska konstrukcija.