Obavijesti

Promo sadržaj

Komentari 19

Automobil ili motocikl: Koji je najbolji način da doživite ljeto?

Powered by Shopaj

Automobil ili motocikl: Koji je najbolji način da doživite ljeto?

Ljudi danas putuju na razne načine, počevši od automobila, motocikla, kampera ili autobusa. Svako prijevozno sredstvo posebno utječe na doživljaj putovanja, a evo zašto na put treba poći automobilom ili motociklom

VIDEO

Odlazak na putovanje sigurno je lijek za dušu i um, a prema riječima Dalaj lame, godišnje bismo jedanput trebali posjetiti mjesto na kojem dosad nismo bili. Iako svatko od nas ima svoje najdraže prijevozno sredstvo, možemo se složiti da ono itekako može utjecati na doživljaj putovanja. Jedni uvijek odabiru automobil za put, a drugi posežu za avanturom na motociklu, koja se nerijetko pretvori u ovisnost zahvaljujući kojoj se oslobode i istinski počnu uživati u putovanjima. 

Iako se na kraju sve svede na osobne preferencije, valjalo bi staviti na papir što sve možete očekivati ako putujete automobilom, a što ako putujete motociklom. U nastavku donosimo nekoliko razloga zbog kojih biste trebali putovati automobilom, odnosno motociklom.

1. Prtljaga ne predstavlja problem

...jer za nju nećete imati previše mjesta. Ovo je odlično ako uzmete u obzir koliko vremena uobičajeno potrošite na razmišljanje o tome što ćete nositi na put. Zahvaljujući ograničenosti u pogledu nošenja količine prtljage, ovako ćete u početku eliminirati nepotrebne odjevne i druge predmete te ćete ponijeti ono što ćete uistinu i trebati. Stvari ionako nose brigu za sobom, tako da vam je ovo idealna prilika za nesputanost.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Rider,Install,A,Motorcycle,Saddlebag,Or,Side,Bag,On,Luggage

2. Pozdravite se s gužvama

Iako nas automobili štite od raznih vremenskih uvjeta, motociklima je lakše manevrirati. Zbog toga je manja vjerojatnost da ćete zaglaviti u velikim prometnim gužvama, koje nam često zadaju glavobolje. Ako ste se već bacili u razmišljanje kako biste ovog ljeta mogli otputovati slobodnije i bez manje stresa, onda bi vas mogla zainteresirati bogata ponuda motocikala na portalu shopaj.hr. Zbog savršene ravnoteže snage i udobnosti predlažemo vam remek-djelo koje spaja minimalistički stil i nepogrešivi Moto Guzzi stav. 

Najnoviji V7 Stone suvremenijeg je dizajna s obnovljenim bočnim oplatama i novim logotipom, koji daju motociklu elegantniji izgled te ističu agregat najnovije tehnologije. Vrijedno je spomenuti i novi 850cc Euro agregat, i to ne samo zbog povećanja snage i obujma nego i zbog dominantnog izgleda ispušnog sustava. Iako ovaj model jedva odstupa od klasičnih Moto Guzzi modela, vožnja na ovome motociklu donosi vam potpuno novu razinu performansi, pouzdanosti i užitka u vožnji.

3. Uštedite na gorivu

U trenutnoj situaciji, kad cijene goriva lete u nebo, dobro je znati da motocikli troše manje i da omogućuju ekonomičnu potrošnju goriva, pa je tako za motor od 250 ccm prosječna potrošnja goriva oko 85 mpg-a. U prijevodu, novac koji biste potrošili na benzin za automobil tijekom putovanja, možete iskoristiti za mnogo vrednije i uzbudljivije stvari. Također, vozila koja su preopterećena, poput automobila, kombija, kampera i sl., troše čak i više goriva, što ima negativne učinke na okoliš. Iako vam je briga o prirodi možda posljednja na umu dok uživate na putovanju, prilično je dobar osjećaj kad znate da ne ostavljate veći ekološki otisak vozeći se na motociklu.

Female's,Gentle,Hand,Is,Holding,A,Fueling,Gun.,Motorcycle's,Tank

4. Upoznat ćete nova lica

Ako ste do ove točke već odlučili kupiti motocikl, onda to možete učiniti na popularnoj stranici shopaj.hr. Imajte na umu da ćete nakon kupljenog motocikla uvijek imati priliku upoznati kolege vlasnike motocikala, koji će sigurno komentirati vaše prijevozno sredstvo kamo god krenuli. Osim toga, većina entuzijasta slaže se s tim da je putovanje motociklom potpuno nova dimenzija te da ushićenje prije putovanja nikad ne prestaje, pa čak ni nakon godina i godina uživanja u motociklističkim avanturama.

Two,Bikers,Ot,Motocycles,Handshaking,With,Knuckle,On,Road,At

5. Stignete dotjerati liniju i na putu

I za kraj, možda vam ova informacija i nije previše važna, no zanimljivo je saznati da muškarac koji teži 82 kilograma potroši otprilike 40 kalorija po satu upravljajući motociklom. U prijevodu, što je duže putovanje - to je tjelesna figura bolja!

Ako ste odlučili da ostajete vjerni svojem limenom ljubimcu, ali smo vam zaintrigirali maštu čarima avantura na motociklu, predlažemo vam da na put krenete s oba vozila! Pitate se kako? Jednostavno, uz pomoć autoprikolice.

TEMARED MOTO 3 laka je autoprikolica namijenjena prijevozu manjih strojeva, quadova, traktorskih kosilica, pa tako i motocikala. Prikolica je opremljena stražnjom utovarnom rampom te nagibnom platformom (kiper), što uvelike olakšava utovar. Snažna vruće cinčana konstrukcija jamči dugotrajnost i kvalitetu. Pod je izveden od vodootporne, protuklizne drvene ploče, a unutar tovarnog prostora postavljene su točke za vezanje tereta. Ostalu ponudu prikolica možete pogledati na shopaj.hr. Ovog ljeta stavite svoj motocikl na autoprikolicu te se potpuno prepustite avanturi života.

SHOPAJ24 novo je središnje mjesto sa svime što vam treba i što će vam ikad trebati - od igle do lokomotive. Proizvodi po najboljim cijenama lako se pretražuju po kategorijama i lokacijama, a registracija nije potrebna. Ne gubite dragocjeno vrijeme, posjetite portal s najboljim ponudama!

Powered by Shopaj

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Promjene u Upravi Addiko banke d.d.: Marko Bolanča je novi član Uprave
PROMO

Promjene u Upravi Addiko banke d.d.: Marko Bolanča je novi član Uprave

Europska središnja banka (ECB) i Hrvatska narodna banka (HNB) potvrdile su imenovanje Marka Bolanče novim članom Uprave Addiko banke d.d.

Zamijenite stare krovne prozore i kupite vanjsku tendu za zaštitu od vrućine za samo 1 euro
PROMO

Zamijenite stare krovne prozore i kupite vanjsku tendu za zaštitu od vrućine za samo 1 euro

Jeste li znali da zastarjeli krovni prozori mogu pridonijeti gubitku energije zbog loše izolacije, propuštanja zraka i dotrajalosti materijala?
Za Međunarodni dan svemirskih letova uskočite u EON letjelicu i poletite među zvijezde
PROMO

Za Međunarodni dan svemirskih letova uskočite u EON letjelicu i poletite među zvijezde

Na današnji dan, prije 63 godine, Jurij Aleksejevič Gagarin otputovao je u svemir, a mi vam nudimo kartu za filmska bespuća, koju nikako ne želite propustiti