Obavijesti

Promo sadržaj

Badel Masterclass ide dalje – dolaze nove edukacije, ali i novo natjecanje!

Badel Masterclass ide dalje – dolaze nove edukacije, ali i novo natjecanje!
4

Kako bi pomogli ugostiteljima da vrijeme kada ne rade iskoriste za rad na sebi i daljnjem širenju i nadogradnji svojih znanja, Badel 1862 je za vrijeme prvih restrikcija pokrenuo besplatne online edukacije Badel Masterclass koje su se pokazale iznmno uspješnima

Okolnosti su uoči ovog proljeća slične, pa uskoro kreće nova runda predavanja, a za sve polaznike prve generacije i ostale koji misle da su vrhunski znalci u ugostiteljstvu, ove godine bit će održano i Badel Masterclass natjecanje. Naime, potaknut pozitivnim reakcijama i iskustvima iz Badel Masterclassa, Badel 1862 odlučio je ugostiteljima pomoći u daljnjem usavršavanju i podizanju kvalitete usluge i održavanjem velikog natjecanja s atraktivbim nagradama. To je dodatna prilika za naučiti nešto novo, ali i pokazati svoje znanje i iskustvo pred kolegama iz struke i vrhunskim ekspertima.

Da vještih znalaca među ugostiteljima itekako ima potvrđuje podatak da je za Badel MasteClass Cup pristiglo gotovo 500 prijava. One su se primale do 12. veljače, a online kvalifikacijski ispit, kojem mogu pristupiti svi prijavljeni neovisno o njihovom zanimanju, održat će se 20 . veljače. One koji polože ispit čekaju regionalna natjecanja koje će se održati 6. ožujka u Splitu, 13. ožujka u Rijeci, 20. ožujka u Zagrebu i 27. ožujka u Osijeku, a detaljnije informacije dostupne su na mrežnoj stranici https://badelmasterclass.hr/. Sa svakog regionalnog natjecanja u finale ide pet najboljih natjecatelja, a žiri će nakon završetka svih regionalnih natjecanja odabrati još petoro finalista tako da će snage na završnom događanju odmjeriti ukupno 25 sudionika. Finalno natjecanje održat će se 17 travnja u Zagrebu, a najuspješnije čekaju atraktivne i bogate nagrade.

Oni koji misle da još nisu spremni za natjecanje ili ih ono jednostavno ne privlači, ali žele usavršiti svoje znanje imaju priliku uključiti se u novu sezonu Badel Masterclass edukacija. Kao i prošle godine, predavanja će biti održana putem interneta, a uz stručnjake Badela 1862, edukacije će provoditi vanjski stručnjaci za pojedina područja,  s tim da će u ovogodišnjem izdanju među predavačima biti i novih lica. Tijekom mjesec dana polaznici Masterclassa usvajaju nova znanja vezana uz psihologiju potrošača, vina, jaka alkoholna pića, koktele i kulinarstvo. Prijaviti se mogu ugostitelji, ali i svi ostali koji su zainteresirani i žele naučiti nešto novo iz ovog područja. Prijave za edukaciju bit će u ožujku, dok će se sama edukacija održavati će se u travnju.

Najbolja preporuka za Badel Masterclass dolazi od samih polaznika prve generacije koji redom o njoj govore u superlativima, a bilo ih je ukupno 3000. Polovica njih, točnije 1500 odlučilo se polagati i ispite nakon svake završene cjeline čime su stekli uvjete za dobivanje posebnih certifikata.

Prošle godine tako velik interes za naš Masterclass bio je i određeno iznenađenje. Dobar sadržaj s pravim trenutkom i formom pokazao se kao dobitna kombinacija. Povratne informacije polaznika nisu ostavile prostora razmišljanju o tome hoće li to biti samo jednogodišnji projekt ili višegodišnja platforma. Veseli nas što  je ove godine interes velik i za natjecanje. Ovaj projekt potvrdio je da su djelatnici u ugostiteljstvu itekako spremni širiti svoje znanje i dodatno se usavršavati. Od toga profitiraju i oni kao pojedinici, ali i čitava naša ugostiteljska i turistička ponuda“, zaključio je Vanja Bartolec, direktor marketinga Badela 1862.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!

U građevinarstvo i arhitekturu stiže nova era luksuza
PROMO

U građevinarstvo i arhitekturu stiže nova era luksuza

Jeste li kad čuli za tihi i održivi luksuz? Ante Vrban, nagrađivani arhitekt iz Šibenika, predviđa da će upravo ti pojmovi postati budućnost u izgradnji.
Hibridni oglasnik u novom ruhu: predstavljamo vam novu verziju Shopaj24
Shopaj24

Hibridni oglasnik u novom ruhu: predstavljamo vam novu verziju Shopaj24

Shopaj24, prvi hibrid medija i oglasnika, lansirao je novu verziju svoje platforme. Ovaj korak označava evoluciju prema modernijem, intuitivnijem i naprednijem iskustvu za sve korisnike