Obavijesti

Promo sadržaj

Bauhaus nudi baš sve što vam treba za uređenje apartmana koji će oduševiti vaše goste

Bauhaus nudi baš sve što vam treba za uređenje apartmana koji će oduševiti vaše goste
5

Spremni dočekajte sezonu!

Uređenje apartmana nije jednostavan zadatak, ali ako se pridržavate nekoliko osnovnih pravila, možete odraditi velik dio posla. Sigurno vam je poznata izreka “slika govori više od tisuću riječi”! Vizualni prikaz je najvažniji, a slike apartmana bit će privlačne jedino ako prilikom opremanja odaberete namještaj koji privlači pozornost. Gosti se uglavnom odlučuju za apartmane koji ih osvoje na prvi pogled. Zato imajte na umu da jedino fotografijama lijepo ure- đenog apartmana možete pobuditi interes potencijalnih gostiju na internetu. Odlična je ideja i da u jednoj prodavaonici prona- đete baš sve što vam treba. Tu svakako valja istaknuti Bauhaus, koji će vas osvojiti ponudom, kvalitetom, ali i cijenom.

Prodajete izgled

Apartman koji nudite na tržištu morate “prodati” gostu i mora biti malo drugačiji od drugih, zbog čega će gosti odabrati baš vaš apartman (a ne susjedov). To, naravno,

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

može biti povoljna cijena, atraktivna lokacija, povijesne znamenitosti, blizina plaže i slično, no kad je riječ o uređenju interijera apartmana, u prvi plan dolazi izgled. Gostu mora zapeti za oko vaš uređeni apartman koji će mu se odmah svidjeti.

Jednostavnost održavanja kao imperativ

Uvijek vodite računa o tome da sve u apartmanu bude jednostavno za održavanje, tj. da se lako čisti i održava. Primjerice, bolje je imati keramičke pločice nego parket, za zidove odaberite perive boje, za zaštitu od sunca tende ili suncobrane koji se mogu prati, za sjedenje sklopive stolce. Kupite i namještaj koji je otporan na ogrebotine.

Pripazite na detalje i budite praktični Nemojte zaboraviti na važne detalje kao što su ogledalo, rasvjeta, dopadljive boje… Nemojte kupovati velike komade namještaja

i natrpavati ih u uske prostore. Manji ali praktični komadi namještaja ostavljaju dojam prostranosti i brige o potrebama gosta (osim toga nude mogućnosti za pohranu stvari).

Dekoracije koje život znače

Vrlo su važne pomno odabrane dekoracije, koje ne moraju biti skupe, no morate ih odabrati i rasporediti sa stilom. To se prije svega odnosi na slike na zidovima, ali i vaze s cvijećem, ukrasne jastuke… Bez dekoracija prostor će izgledati umjetno i bezlično.

Vanjski prostor

Nije važno je li riječ o malom balkonu ili cijelom vrtu, gosti naprosto obožavaju vanjski prostor. Još ako je gostima na raspolaganju i kakav roštilj, tad je to pun pogodak. Za kvalitetno uređenje apartmana vrlo je važ- no i da vanjski prostor bude lijepo namje- šten i uređen, praktičan i ugodan.

PREPORUKA BAUHAUSA

Uređenje eksterijera

Tko ne voli provoditi vrijeme na ugodnoj temperaturi na otvorenom? Stvorite mjesto za opuštanje u dvorištu, mjesto koje ćete moći iskoristiti u svako doba godine. U našoj ponudi možete pronaći sve, od vrtnog namještaja za male balkone i terase pa do lounge namještaja i namještaja za velike zabave. Kakve god veličine je dvorište, kod nas ste na pravome mjestu. Pronađite sve za uređenje okućnice na jednome mjestu.

Uređenje interijera

Pronađite sve za unutarnje uređenje na jednome mjestu. Od kupaonica, kuhinja, klima-uređaja, podnih obloga i rasvjete. Nakon što ste postavili temelje, otkrijte i našu ponudu proizvoda za dekorativno uređenje, koji će dati završni dodir vašem projektu uređenja. Unesite promjenu u prostorije jastucima, dekama, tepisima. Osvježite zidove prekrasnim slikama, okvirima ili ogledalima. Pogledajte ponudu te pronađite inspiraciju i savršene ukrasne elemente koji će oživiti vaš prostor

SKENIRAJTE KOD I PROVJERITE PONUDU ZA UREĐENJE APARTMANA U BAHAUS TRGOVINAMA

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Regionalni uspjeh: nova emisija chefa Davida Skoke na 24Kitchen kanalu
PROMO

Regionalni uspjeh: nova emisija chefa Davida Skoke na 24Kitchen kanalu

Motor, loza, kuhača

Biovitalis® – Uspješna hrvatska obiteljska priča u branši kozmetike i dodataka prehrani
PROMO

Biovitalis® – Uspješna hrvatska obiteljska priča u branši kozmetike i dodataka prehrani

Tvrtka BIOVITALIS d.o.o. osnovana je 1996. godine i od tada njezin tim stručnjaka razvija i proizvodi prirodnu kozmetiku i dodatke prehrani koji doprinose zdravlju. Tvrtkom upravljaju supružnici Ivana Zagorec Kolednjak, magistra farmacije, i Stjepan Kolednjak, magistar ekonomije.
Zašto su kasina nepresušna vrela zabave
PROMO

Zašto su kasina nepresušna vrela zabave

Svi smo svjesni kako su igre u kasinu, bilo fizički ili online, zabavne i uzbudljive